سالمونلا باکتریگرم منفی است که در جوجهها و تخممرغها معمولاً وجود دارد. سالمونلا عامل یکی از شایعترین مسمومیتهای غذایی میباشد. سالمونلا میتواند تخمدانهای پرنده را آلوده کند و قبل از تخم گذاردن پرنده، وارد تخم مرغ شود یا اینکه بهنگام تخم گذاردن پرنده به پوسته تخم مرغ نفوذ کند. سالمونلا با پختن غذا از بین میرود ولی غذاهایی که حاوی تخم مرغ خام هستند (مانند سس مایونز) مشکلساز خواهند بود.
ویروس سالمونلا
این بیماری از طریق تماس با پوست برخی از دوزیستان مثل لاکپشت نیز قابل انتقال است. ۲۲۰۰ شکل از این باکتری تا کنون کشف شده که در سه گونه تقسیم میشوند که عبارت میشوند از:


ویروس سالمونلا
این بیماری از طریق تماس با پوست برخی از دوزیستان مثل لاکپشت نیز قابل انتقال است. ۲۲۰۰ شکل از این باکتری تا کنون کشف شده که در سه گونه تقسیم میشوند که عبارت میشوند از:
- ۱-سالمونلا تیفی.
- ۲-سالمونلا کلراسوییس.
- ۳-سالمونلا انتریتیدیس.
آخرین ویرایش: