من چادری ام

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
تازگيا وقت نميكنم زياد به باشگاه سر بزنم نميدونستم كه خيلي بده بدون اينكه از 5 صفحه قبل رو خونده باشم نظر بدم
مطلب رو خوندم دوست داشتم در مورد مطلب نظر بدم ديگه نميدونستم خيلي بده
خیلی بده
خیلی
یکم از پروژه های عظیمت خوب کم کن تا وقت کنی...ولی نظرت کلا مسخره بود...یعنی بزرگترین عیبو توو بلند نشدنش میدونی؟

ilili

عضو جدید
خیلی بده
خیلی
یکم از پروژه های عظیمت خوب کم کن تا وقت کنی...ولی نظرت کلا مسخره بود...یعنی بزرگترین عیبو توو بلند نشدنش میدونی؟

من كه نگفتم بزرگترين عيبشه
ولي در كل از نظر من عيب بزرگيه
نميخوام تاپيك رو از بحث اصلي دور كنم
ولي وقتي يه استاد با اين همه دانش و اطلاعات مياد و به دانشجو علم ياد ميده احترامش واجبه. كه بلند شدن به پاي استاد هم يه احترامه
معمولا ما ياد گرفتيم وقتي يه بزرگتر مثل پدر يا مادر يا استاد و معلم وارد جمع بشه به پاش پا ميشيم.تو شهر ما كه اينجوريه حالا حتما تو شهر شما رسم نيست كه ادم به پاي بزرگتر پا شه

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
من كه نگفتم بزرگترين عيبشه
ولي در كل از نظر من عيب بزرگيه
نميخوام تاپيك رو از بحث اصلي دور كنم
ولي وقتي يه استاد با اين همه دانش و اطلاعات مياد و به دانشجو علم ياد ميده احترامش واجبه. كه بلند شدن به پاي استاد هم يه احترامه
معمولا ما ياد گرفتيم وقتي يه بزرگتر مثل پدر يا مادر يا استاد و معلم وارد جمع بشه به پاش پا ميشيم.تو شهر ما كه اينجوريه حالا حتما تو شهر شما رسم نيست كه ادم به پاي بزرگتر پا شه
نه اینجا رسم نیست
درست نیس واسه رد کردن چادر چنین دلیلیرو بیاری...در ضمن همه نوع آدم داریم...چادریا که معصوم نیستن...مانتوی ها هم همینطور اصلا همه ماها...دلیلت مثله اون یارو بود که گفت بارون که میاد چادر بوو میگیره پس مضره واسه آدم

عضو جدید
نه اینجا رسم نیست
درست نیس واسه رد کردن چادر چنین دلیلیرو بیاری...در ضمن همه نوع آدم داریم...چادریا که معصوم نیستن...مانتوی ها هم همینطور اصلا همه ماها...دلیلت مثله اون یارو بود که گفت بارون که میاد چادر بوو میگیره پس مضره واسه آدم

ایشالا خدا یه چادریشو نصیبت کنه! دور از جون، دور از جون، کشتی خودتو از بس که سنگشونو به سینه زدی! خوبه حالا دخترم نیستی!!!!

ilili

عضو جدید
لولوفر خانم

لولوفر خانم

نه اینجا رسم نیست

خوب شما منظور من و دقيق متوجه نشدي.
اين دليل براي رد كردن چادر نبود .
من خودم گفتم آفرين به دختري كه دوست داره چادر سر كنه كي ميگه من ميخوام چادر رو رد كنم؟
.....چه حسی به تو دست می دهد وقتی استاد سر کلاس برای مخاطب قرار دادن ات از واژه ی " شما " استفاده می کند .........
اين دليل من براي اين بود كه :دليل نميشه چون يكي فقط چادر داره شما خطابش ميكنن ولي اون يكي چادر نداره تو خطابش ميكن
اگه كسي رو شما خطاب ميكنن به خاطر شخصيتشه وقارشه نه فقط به خاطر چادرش
اولين پست من و دوباره بخونين

ايشالا كه اين دفعه منظورم و كاملا متوجه شدين
شب بخير دوست عزيز

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب شما منظور من و دقيق متوجه نشدي.
اين دليل براي رد كردن چادر نبود .
من خودم گفتم آفرين به دختري كه دوست داره چادر سر كنه كي ميگه من ميخوام چادر رو رد كنم؟
.....چه حسی به تو دست می دهد وقتی استاد سر کلاس برای مخاطب قرار دادن ات از واژه ی " شما " استفاده می کند .........
اين دليل من براي اين بود كه :دليل نميشه چون يكي فقط چادر داره شما خطابش ميكنن ولي اون يكي چادر نداره تو خطابش ميكن
اگه كسي رو شما خطاب ميكنن به خاطر شخصيتشه وقارشه نه فقط به خاطر چادرش
اوبين پست من و دوباره بخونين

ايشالا كه اين دفعه منظورم و كاملا متوجه شدين
شب بخير دوست عزيز
نه متوجه نشدم

بابا گیج که نیستم..فهمیدم.پس چادر خوبه

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایشالا خدا یه چادریشو نصیبت کنه! دور از جون، دور از جون، کشتی خودتو از بس که سنگشونو به سینه زدی! خوبه حالا دخترم نیستی!!!!
راس میگیا....برو تاپیک بزن واسه پوشش پسرا.البته نزن چون دیگه پاتق کلاس گذاشتن پسرا میشه....

ilili

عضو جدید
نه متوجه نشدم

بابا گیج که نیستم..فهمیدم.پس چادر خوبه

احتمالا تا صبح هم توضييح بدم متوجه نميشي كه نميشي
صحبت من روي خوب يا بد بودن چادر نبود
صحبت من روي انسان هاي چادري و مانتويي بود كه نميشه گفت كدوم دسته آدماي خوبيين كدوم دسته آدماي بد

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
احتمالا تا صبح هم توضييح بدم متوجه نميشي كه نميشي
صحبت من روي خوب يا بد بودن چادر نبود
صحبت من روي انسان هاي چادري و مانتويي بود كه نميشه گفت كدوم دسته آدماي خوبيين كدوم دسته آدماي بد
بابا شوخی کردم...فهمیدم چی میگی

اون چادر خوبه جمع بندیه کل بحثا بوود

B@control

کاربر بیش فعال
چادر حجاب برتره .كاملا درسته.اما.............
هر فرد مانتويي حجابش ناقص نيست
هر فرد چادريم حجابش كامل نيست
چادري بودن دليل بر عفيف بودن نيست
مانتوئي بودن هم دليل بر بي عفتي نيس

يه انتقاد گنده به صاحب تايپيك

كي گفته اساتيد با كلمه(تو) دختراي مانتوئي رو خطاب قرار ميدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يا حتي كمتر ازچادري ها بهشون احترام ميزارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:mad:

itorict

عضو جدید

بابا شما هنوز به يه جمع بندي نرسيدين ول كنيد ترو خدا بسه جون هركي كه فكر ميكنيد خيلي دوسش داريد بسه چادر هم خيلي خوبه اين
5000بار

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
چادر حجاب برتره .كاملا درسته.اما.............
هر فرد مانتويي حجابش ناقص نيست
هر فرد چادريم حجابش كامل نيست
چادري بودن دليل بر عفيف بودن نيست
مانتوئي بودن هم دليل بر بي عفتي نيس

يه انتقاد گنده به صاحب تايپيك

كي گفته اساتيد با كلمه(تو) دختراي مانتوئي رو خطاب قرار ميدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يا حتي كمتر ازچادري ها بهشون احترام ميزارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:mad:
یه وری باش

itorict

عضو جدید
اشکال نداره، من هم مثل امام نهم شمام دیگه.
جواد.
جواد جان شما كه فكر ميكنيد دهاتي نيستيد(البته چشم آب نميخوره) و ميگي امام نهمتون يعني اينكه شما اسلام نداريد چرا اومدي اينجا ويروس شدي برو تو همون انجكن خودتون حالا مسحي لاييك يا هرچيز ديگه
عزيز من با فرهنگاش خيلي محترمانه صحبت مييكنن و خود من هم دههاتي نيستم ولي مطمئنا شما دهاتي هستيد كه داريد زر ميزنيد
البته دهاتي مال شهر يا روستا نيست بلكه بيكله ها و بي فرهنگاشو ميگن دهاتي اين درحاليه كه:
دهاتيو عشقه

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواد جان شما كه فكر ميكنيد دهاتي نيستيد(البته چشم آب نميخوره) و ميگي امام نهمتون يعني اينكه شما اسلام نداريد چرا اومدي اينجا ويروس شدي برو تو همون انجكن خودتون حالا مسحي لاييك يا هرچيز ديگه
عزيز من با فرهنگاش خيلي محترمانه صحبت مييكنن و خود من هم دههاتي نيستم ولي مطمئنا شما دهاتي هستيد كه داريد زر ميزنيد
البته دهاتي مال شهر يا روستا نيست بلكه بيكله ها و بي فرهنگاشو ميگن دهاتي اين درحاليه كه:
دهاتيو عشقه
بلا نسبت

B@control

کاربر بیش فعال

من دوست ندارم يه وري باشم.چون اصلا درست نيس:mad:

ادم بايد حد تعادلو حفظ كنه.چادري بودن خوبه اما دليي نداره به مانتوي ها بي احترامي بشه واسه اينكه ارزش چادر بيان بشه
ما خيلي افراد مانتويي داريم كه كه هم حجابشون كامله هم ادماي عفيفي هستن. هم به هزارتا چادري بي بندو بار مي ارزن
من نمي خوام به چادري ها توهين بشه واسشونم خيلي ارزش قائلم ولي نه واسه همشون

قبول نداري حرفمو؟؟؟؟؟؟؟:que:

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دوست ندارم يه وري باشم.چون اصلا درست نيس:mad:

ادم بايد حد تعادلو حفظ كنه.چادري بودن خوبه اما دليي نداره به مانتوي ها بي احترامي بشه واسه اينكه ارزش چادر بيان بشه
ما خيلي افراد مانتويي داريم كه كه هم حجابشون كامله هم ادماي عفيفي هستن. هم به هزارتا چادري بي بندو بار مي ارزن
من نمي خوام به چادري ها توهين بشه واسشونم خيلي ارزش قائلم ولي نه واسه همشون

قبول نداري حرفمو؟؟؟؟؟؟؟:que:
حرفتو قبول دارم ولی مانتو های الان اصلا حجاب خوبی نداره...همه چی بیرونه

B@control

کاربر بیش فعال
حرفتو قبول دارم ولی مانتو های الان اصلا حجاب خوبی نداره...همه چی بیرونه

اتفاقا الان كه مانتوهارو بلند كردن
ولي اينو بدون............ كسي كه بخواذ حجابشو نگه داره . نگه ميداره. حتي اگه تمام مانتوها بد باشه

itorict

عضو جدید
يه چيزي همتون ميدونيد اونم اينه كه چادر حرف نداره حالا هي واسه خاطر اميال شخصيتون دليل تراشي نكنيد واسه اينكه چادر بده
ما ميگيم چادر خوبه بعضي ها ميگن چادري ها بعضي هاشون بدن بدن كه بدن اون مربوط به حكمي ديگه ميشه نه حكم حجاب مثلا خود شما گناه نكرديد پس بايد شما هم بريد شيطون پرست بشيد
تنسان استاد راضي كردن خودشه حالا 1000 دليل ميتئنيد بياريد كه خوبه يا بده پس فقط به خودتون اتكا نكنيد
چادر خوبه
خيلي هم خوبه
اين 6000بار
در ضمن متنتو هاي الان فقط رنگ پوستتو عوض ميكنه نه اينكه اونو ميپوشونه

hani0

کاربر بیش فعال
والا ماله من حجاب مهمه....
من خیلی جاها که چادر سرمه واسه عفت خودمه چون خیلی از ادما هستن که هر میزانم لباست عادی باشه ول کم میستن من
با چادرم خودمو حفظ کردم و خواهم کرد.....
ارامش بهم میده.....................
خدا کمکم کنه که همیشه روسرم بمونه..................

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا الان كه مانتوهارو بلند كردن
ولي اينو بدون............ كسي كه بخواذ حجابشو نگه داره . نگه ميداره. حتي اگه تمام مانتوها بد باشه
شما کامل بگو دیدت از یه حجاب خوب چیه؟؟؟ حالا اصلا چادر بهتر هس یا نه؟؟؟مانتو انقدی خوب هس که رو سینرو جوری بپوشونه که سایزش
مشخص نشه؟؟؟

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ایولللللللللللللللللل
عین خودمییییییییییییییییی
همین که خدا رو با این لباسم بیشتر حس میکنم برام بسه;)
والا ماله من حجاب مهمه....
من خیلی جاها که چادر سرمه واسه عفت خودمه چون خیلی از ادما هستن که هر میزانم لباست عادی باشه ول کم میستن من
با چادرم خودمو حفظ کردم و خواهم کرد.....
ارامش بهم میده.....................
خدا کمکم کنه که همیشه روسرم بمونه..................

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ایوللللللللللللللللللاhani0
همین که خدا رو با این لباسم بیشتر حس میکنم برام بسه
;)

hani0

کاربر بیش فعال
ایولللللللللللللللللل
همین که خدا رو با این لباسم بیشتر حس میکنم برام بسه;)
فدات....................
من خیلی جاها ممکنه چادر نزارم ....
اما واقعا جحابم رعایت.....
بیت این همه گناه این یه دونه رو بزار فاکتور بگیریم..................

itorict

عضو جدید
شما کامل بگو دیدت از یه حجاب خوب چیه؟؟؟ حالا اصلا چادر بهتر هس یا نه؟؟؟مانتو انقدی خوب هس که رو سینرو جوری بپوشونه که سایزش
مشخص نشه؟؟؟
بهبه سلام بر حاج آقا دندي حال شما
مشاهده مينماييم مدتي است بين خواهران محتره رخنه نموده و در پي ارشاد انها جان فشاني ها كرده و اسباب بهشت را براي خود وديگران مهيا مينماييد
اين پست صرفا جهت پرسيدن حال شما بود.چه خبر دوست قديمي

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
فدات....................
من خیلی جاها ممکنه چادر نزارم ....
اما واقعا جحابم رعایت.....
بیت این همه گناه این یه دونه رو بزار فاکتور بگیریم..................
خرابش نکن دیگه...همون خیلی جاهام چادرت که همه چیزه توه کنار نزار...

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
:biggrin::biggrin::biggrin::gol:
بهبه سلام بر حاج آقا دندي حال شما
مشاهده مينماييم مدتي است بين خواهران محتره رخنه نموده و در پي ارشاد انها جان فشاني ها كرده و اسباب بهشت را براي خود وديگران مهيا مينماييد
اين پست صرفا جهت پرسيدن حال شما بود.چه خبر دوست قديمي