این دیگه نهایتشه:biggrin::D
yamaha R6 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 3, 2013 #32 manochehri_s گفت: این دیگه نهایتشه کلیک کنید تا باز شود... big like
yamaha R6 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 27, 2013 #34 خدایا من یکی از اینا می خوام یعنی میشه یک روز یک جاییی
dina arian عضو جدید کاربر ممتاز Mar 27, 2013 #35 monazzah گفت: خدایا من یکی از اینا می خوام یعنی میشه یک روز یک جاییی کلیک کنید تا باز شود... به بزرگی خدا هیچ وقت شک نکن.........
monazzah گفت: خدایا من یکی از اینا می خوام یعنی میشه یک روز یک جاییی کلیک کنید تا باز شود... به بزرگی خدا هیچ وقت شک نکن.........
yamaha R6 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 28, 2013 #36 dina arian گفت: به بزرگی خدا هیچ وقت شک نکن......... کلیک کنید تا باز شود... اون که بعله همیشه توکلم بهش بوده هست و خواهد بود اما این عزیز دل مشکی مدل 2012 قیمت خودش بدون گمرکی حدود 30 ملیونه گمرکم بدی میشه 60 ملیون
dina arian گفت: به بزرگی خدا هیچ وقت شک نکن......... کلیک کنید تا باز شود... اون که بعله همیشه توکلم بهش بوده هست و خواهد بود اما این عزیز دل مشکی مدل 2012 قیمت خودش بدون گمرکی حدود 30 ملیونه گمرکم بدی میشه 60 ملیون