شیطان:خدایا ....انسان رو از گل (ظلمانیت)افریدی من رو از اتش(نورانیت)!
ادم باید واسه من سجده کنه نه من واسه اون!!!
یهو شیطون از درگاه خدا رونده میشه!!!!!!
چرا؟؟!! مگه شیطون غیر از نافرمونی و معصیت و سجده نکردن واسه انسان چه گناهی داشت؟ خب مگه نمیگن خدا بخشنده اس؟ پس کو مغفرت خدا؟؟؟!!!!!
شیطان:خدایا من رو تا قیامت زنده نگهدار ....به عزتت قسمت میدم بنده هاتو با وسوسه از راه بدر کنم....
1) شیطان خدارو قبول داشت(به عزت خدا قسم خورد)
2) شیطان قیامت رو قبول داشت (وعده داد تا قیامت....)
3) شیطان خدارو قاضی الحاجات میدونست (از خدا خواست تا قیامت زنده نگهش داره)
پس شیطون که اینقد کارش بیسته چرا باید تا ابد تو جهنم بمونه؟ و از مغفرت خدا بی نصیب باشه؟
مگه خدا نگفته فقط کافران و مشرکین از مغفرت من بی نصیبن؟ مگه شیطون کافر بود؟؟؟
بله......شیطون کافر بود.....
چرا؟ چون حکمت خدارو زیر سوال برد....با خدا بحث کرد....یکه به دو کرد....از خدا شاکی شد...
گف: خدایا قبولت دارم همه کارت درست همه چیت عالیییییی....فقط انصافا ایندفه رو اشتبا کردیییی....جای اینکه بگی ادم واسه من سجده کنهگفتی من واسه اش سجده کنم.....این اشتباهتو درس کنی نوکرتم هستم!!!!

مگه میشه؟....ادم به خداش اشکال بگیره؟ ....اون چه خدایی که اشتباهم میکنه؟!!!
شیطون خدایی فرضی رو میپرستید که اشتباهم میکنه ....حکمتش ناقصه!....ینی خدایی که اصلا وجود نداره!!!!
پس واسه همین بود که میگن شیطون کافره.....
خدا گفته: هرکی توبه کنه...ایمان بیاره....عمل صالح انجام بده....به شرطی که>>> هدایت شده باشه وتو راه درست قدم برداره ینی ولایت اهل بیت و امیرالمومنین رو قبول داشته باشه باید به مغفرت من امید داشته باشه.....
بیاید بیشتر حواسمونو جمع کنیم......
ماهام خیلی وقتا از خدا شاکی میشیم....
ولی چون غرضی نداریمو عمدا نیست فقط خدا قهرش میادو فقر و بیچارگی و بدبختیش....گریبانمونو میگیره....
((حیف ...فلانی خیلی زود مرد....هنو جوون بود))
ینی چی؟....ینی خدا جون این یه کارت یه خورده......
دوباره میریم سر خونه ی اول!!!!
ادم باید واسه من سجده کنه نه من واسه اون!!!
یهو شیطون از درگاه خدا رونده میشه!!!!!!
چرا؟؟!! مگه شیطون غیر از نافرمونی و معصیت و سجده نکردن واسه انسان چه گناهی داشت؟ خب مگه نمیگن خدا بخشنده اس؟ پس کو مغفرت خدا؟؟؟!!!!!
شیطان:خدایا من رو تا قیامت زنده نگهدار ....به عزتت قسمت میدم بنده هاتو با وسوسه از راه بدر کنم....
1) شیطان خدارو قبول داشت(به عزت خدا قسم خورد)
2) شیطان قیامت رو قبول داشت (وعده داد تا قیامت....)
3) شیطان خدارو قاضی الحاجات میدونست (از خدا خواست تا قیامت زنده نگهش داره)
پس شیطون که اینقد کارش بیسته چرا باید تا ابد تو جهنم بمونه؟ و از مغفرت خدا بی نصیب باشه؟
مگه خدا نگفته فقط کافران و مشرکین از مغفرت من بی نصیبن؟ مگه شیطون کافر بود؟؟؟
بله......شیطون کافر بود.....
چرا؟ چون حکمت خدارو زیر سوال برد....با خدا بحث کرد....یکه به دو کرد....از خدا شاکی شد...
گف: خدایا قبولت دارم همه کارت درست همه چیت عالیییییی....فقط انصافا ایندفه رو اشتبا کردیییی....جای اینکه بگی ادم واسه من سجده کنهگفتی من واسه اش سجده کنم.....این اشتباهتو درس کنی نوکرتم هستم!!!!

مگه میشه؟....ادم به خداش اشکال بگیره؟ ....اون چه خدایی که اشتباهم میکنه؟!!!
شیطون خدایی فرضی رو میپرستید که اشتباهم میکنه ....حکمتش ناقصه!....ینی خدایی که اصلا وجود نداره!!!!
پس واسه همین بود که میگن شیطون کافره.....
خدا گفته: هرکی توبه کنه...ایمان بیاره....عمل صالح انجام بده....به شرطی که>>> هدایت شده باشه وتو راه درست قدم برداره ینی ولایت اهل بیت و امیرالمومنین رو قبول داشته باشه باید به مغفرت من امید داشته باشه.....
بیاید بیشتر حواسمونو جمع کنیم......
ماهام خیلی وقتا از خدا شاکی میشیم....
ولی چون غرضی نداریمو عمدا نیست فقط خدا قهرش میادو فقر و بیچارگی و بدبختیش....گریبانمونو میگیره....
((حیف ...فلانی خیلی زود مرد....هنو جوون بود))
ینی چی؟....ینی خدا جون این یه کارت یه خورده......
دوباره میریم سر خونه ی اول!!!!