Z.ANSARI
کاربر فعال
برای اثبات حرفتم شده 10 تا حو سرت میارم.
حوم درسته خانوم معلم![]()
بیارید.......منو از یه چیز درست حسابی بترسونید نه از چیزی که خودم بهتون اجازه اش رو دادم......

آخی.......کم اوردید........
برای اثبات حرفتم شده 10 تا حو سرت میارم.
حوم درسته خانوم معلم![]()
خودتم می دونی من کم بیار نیستم هیچ وقت.بیارید.......منو از یه چیز درست حسابی بترسونید نه از چیزی که خودم بهتون اجازه اش رو دادم......
آخی.......کم اوردید........
اره دیگه ماهی 60 ئهزار تومن حقوقم کم نیست تازه پس اندازم می کنم
روستا ها تو مرحله دوم اجرای طرح قرار دارند.
راستی تازه یارانه ها هم هست![]()
خودتم می دونی من کم بیار نیستم هیچ وقت.![]()
خوب داریم میریم خواستگاری سر سفره عقد که نمی شینماون موقعا سبیلت کوتاه تر بود سر همین دلم گیر بود
![]()
خدا پدر اونیکه رایانه داد رو بیامرزه.......وگرنه خانواده ما از گرسنگی میمرد.......
ما که ندیدم.خدا کنه اینطوری باشهیه چیزی بهتون میگم دیگه حرفتون رو ادامه ندید.......من چهره ام با قبل دانشگاهم هیچ فرقی نکرده![]()
نه.امروز کلن رو فرم نیستمپس چرا احساس میکنم دیگه دارم اون روتون رو بالا میارم؟؟![]()
نه.امروز کلن رو فرم نیستم
امیدوارم از دیروز ناراحت نباشین........چون اگه باشید دیگه به من ربطی نداره......شوخی کردمااااا....
میتونم یه سوال بپرسم؟؟
نه .مگه دیروز چی شده بود.اره حتما بپرس؟
کارهایی که ازتون خواسته بودم.....
ناراحتیتون به خاطر اعترافی که توی تاپیکش توی زنگ تفریح نوشتین؟؟
راستش همش نه.امروز تو خدمتم حالم گرفته شد.
2روز ناقابل.خواستم حلش کنما.بی انصاف وای نساد.پس ب چی فکر کنم.به خواستگاری فردا؟راستی فردا کیا میان خواستگاریمتاسفم......نکنه اضافه خدمت خوردید؟؟
ولی ناراحتی دردی ازتون دوا نمیکنه.....باهاش رو در رو بشید و حلش کنید.........
مطمئنم میتونید....
بهشم فکر نکنید![]()
2روز ناقابل.خواستم حلش کنما.بی انصاف وای نساد.پس ب چی فکر کنم.به خواستگاری فردا؟راستی فردا کیا میان خواستگاری
نه دیگه حله.وقت با توجه به عکس عروس خانوم فکر کنم بجای کت و شلوار باید یه شلوار 6 جیب با پیراهن شماره دار با کتونی سه خط بپوشماشکالی نداره....مهم اینه که خواستید.....به هر چیزی که بتونه باعث خندتون بشه فکر کنید......نمیان خواستگاری....ما باید بریم خواستگاری......ساعت 6 میاین دنبال من ترمینال....ساعت8 هم میریم اونجا......
کاری که ندارید؟؟
نه دیگه حله.وقت با توجه به عکس عروس خانوم فکر کنم بجای کت و شلوار باید یه شلوار 6 جیب با پیراهن شماره دار با کتونی سه خط بپوشم![]()
دیگه هر جوری صلاحهمیگم میخواین بازم بگردیم بعد بریم خواستگاری.........بابا من روم نمیشه بگم این حوم ....... آبروی خودم میره......![]()
دیگه هر جوری صلاحه
افرین کسایی که لایق من هستن قطعا کمن.شما باید بیشتر برگردی.کم کسی نیست که مهبد خان هاااااااااااااااااااااااااااااااااکسی دیگه رو نمیشناسی......؟
اعصاب خرد شده.....نمیدونم چکار کنیم.....آخه کسی که خوب باشه براتون پیدا نمیکنم......خوب یه نظری بدید.....؟؟
راستی یه چیزی بگم....فکر کردم زهره خانم میخواد عکس یه زرافه بزاره ها.......
افرین کسایی که لایق من هستن قطعا کمن.شما باید بیشتر برگردی.کم کسی نیست که مهبد خان هااااااااااااااااااااااااااااااااازرافه هم حتما ماشین عروسمونه؟
![]()
البته زرافه بهتره چون یه سری ویژیگی های داره که زنها ندارند و مردا عاشق اون ویژیگی هستن.نمی گم چیه که تحقیق کنید برا جلسه بعدی بیارین.مهبد بدونه خان به زبون نمی یاد.نگو این حرفو اتفاقا همین یه جا عقلت کامل بودنخیر.....زرافه عروستونه.....بعدشم...شما خان رو از کجا آوردید........کسی دیگه مثل من خر نمیشه بیاد زن شما بشه.......![]()
البته زرافه بهتره چون یه سری ویژیگی های داره که زنها ندارند و مردا عاشق اون ویژیگی هستن.نمی گم چیه که تحقیق کنید برا جلسه بعدی بیارین.مهبد بدونه خان به زبون نمی یاد.نگو این حرفو اتفاقا همین یه جا عقلت کامل بود![]()
آخی.......مثل چنگیزخان مغول......در اینصورت باید باشه......حق با شماست......
نه........ میخوام بدونم کی حاضره بااین شرایط یه غیر از من زن شما بشه؟؟
منم به خاطر مامان و بابای خوبتون قبول کردم........وگرنه مگه عقلم کم بود؟؟
نه مثل شاهرخ خان .امیر خان.همه> همین چند دقیقه پیش یکی از عشقم خود کشی کرد.ناگفته نمونه انجلینا هم چند وقت پیش پیشنهاد داد.اما به خاطر اینه به تو امید به زندگی بدم.قبول نکردم.می ببینی من چه فداکارام
مثه اینکه یادت رفته چه التماسی کردی تا بهت رحم کردم باهات ازدواج کنمااابابا اسم اونها رو خدشه دار نکن.....ببخشیدا ولی خاک بر سر اونی که به به خاطر شما این کار رو کرد.......حداقل قبول میکردی من یه کلفت باکلاس داشتم
وای که چقدر من خوبم......یکم یاد بگیرید......
مثه اینکه یادت رفته چه التماسی کردی تا بهت رحم کردم باهات ازدواج کنمااااره خوب تر از اویل
نخیر.....مثل اینکه شما التماسهاتون یادتون رفته.....شما به من رحم کردید؟ببخشید خنده ام گرفت......من از اولشم بهتر از شما بودم......با این سربازی رفتنتون.......همه اش خونه این......معلوم نیست کی میرین سربازی؟؟
خدا رو شکر سند موجوده.بایدم بخندی حیف حیف که دلم برات سوخت.1000 تا دختر بودن ملتمس.منه ساده گول تورو خوردمپ ن په دوست داشتی سالی به 12 ماه پادگان باشم.
ای بابا جانا سخن از زبان ما می گویی.حالا شبه عید برجکتو نمی ترکونمسندش کو؟؟..........کاش جواب یکی از همون 1000 دختر معلول رو میدادید.....بعدشم من گول شما رو خوردم که جواب مثبت دادم.......آره چرا نمیرین.......اینقدر میبینمتون خسته ام میکنید....
حوصله ام سر رفت
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | طنز جالب و خواندنی از دنیای زن و شوهر ها | زنگ تفريح | 0 | |
Д | وقتی زن ها تیپ مردونه میزنن...... | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
مشاعره زن و مرد... | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
تست زن ذلیلی و مرد سالاری -طنز | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
||بازیــــ ...دخترا یه ترانه از خواننده مرد....پسرا یه ترانه از خواننده زن...**|| | زنگ تفريح | 12 |