اقا من بچه تبریزم تبریز به دنیا امده ام و بزرگ شده ام پدر و مادرم و جدم هم ترک بوده ....
از دوستان عزیز فارس عرب کرد لر گیلکی و .. خواهشا یک تقاضایی دارم به من کمک کنین و بحث قومیتی هم راه نندازین فقط کمک!! فقط میخوام تکلیف خودمو بدونم گناهه؟ حرف زیادی میزنم؟؟ خواسته های زیادی دارم؟
بابا من وقتی تو صدا سیما میزنم شبکه استانی حالم از نوع حرف زدنشون حالم به هم میخوره دیونه میشم 80% فارسی حرف میزنن 20% ترکی!!
وقتی رادیو استانی گوش میدم همین طور
میزنم کانال ماهواره آذربایجان حرفهاشونو میفهمم اما نوشته هاشونو نمیتونم بخونم
میرم تو اینترنت سایت های ترک نه میتونم بخونم ونه میتونم بنویسم نه عضو بشم و ...
وقتی کتاب ترکی دستم میرسه نمیتونم بخونمش

اینقدر عصبی و ناراحت میشم که شروع میکنم به فحش دادن به هرکی که دستم میرسه اول از خودم شروع میکنم
من از تمامی خواسته هایم گذشتم فقط همین 2 تا رو میخوام
کجا برم حرفهامو بگم؟؟
اقا گناه من چیه؟؟ تقصیر من چیه که تو ایران زندگی میکنم اگر حرف بزنم میگن جدایی طلب و پانترک و 100 جور القاب مختلف بهم میدن
از دوستان عزیز فارس عرب کرد لر گیلکی و .. خواهشا یک تقاضایی دارم به من کمک کنین و بحث قومیتی هم راه نندازین فقط کمک!! فقط میخوام تکلیف خودمو بدونم گناهه؟ حرف زیادی میزنم؟؟ خواسته های زیادی دارم؟
بابا من وقتی تو صدا سیما میزنم شبکه استانی حالم از نوع حرف زدنشون حالم به هم میخوره دیونه میشم 80% فارسی حرف میزنن 20% ترکی!!

وقتی رادیو استانی گوش میدم همین طور

میزنم کانال ماهواره آذربایجان حرفهاشونو میفهمم اما نوشته هاشونو نمیتونم بخونم
میرم تو اینترنت سایت های ترک نه میتونم بخونم ونه میتونم بنویسم نه عضو بشم و ...
وقتی کتاب ترکی دستم میرسه نمیتونم بخونمش

اینقدر عصبی و ناراحت میشم که شروع میکنم به فحش دادن به هرکی که دستم میرسه اول از خودم شروع میکنم

من از تمامی خواسته هایم گذشتم فقط همین 2 تا رو میخوام
کجا برم حرفهامو بگم؟؟
اقا گناه من چیه؟؟ تقصیر من چیه که تو ایران زندگی میکنم اگر حرف بزنم میگن جدایی طلب و پانترک و 100 جور القاب مختلف بهم میدن