من برنده ام

behnam_elec

کاربر بیش فعال

من برنده ام
من برنده ام ؛ چون زندگی را زیبا می بینم و وقتی به زندگی زیبا نگریستم ، آن گاه زیبا خواهد شد.
من برنده ام ؛ چون می دانم اگر به معجزه ایمان و اعتقاد داشته باشم ، برایم اتفاق خواهد افتاد و این معجزه اعتقاد و ایمان است
.
من برنده ام ؛ چون می دانم هر اقدام بزرگ ابتدا محال به نظر می رسد ، پس تمام تلاشم را به کار می گیرم تا محال را به ممکن تبدیل سازم
.
من برنده ام ؛ چون ذهنم را آنگونه ساخته ام که جهنم را برایم به بهشت تبدیل کند ، نه آنکه بهشت را به جهنم
!
من برنده ام ؛ چون در انتهای فعالیت روزانه ساعتی را با خودم خلوت می کنم و با تکیه بر صداقت بی رحمانه با خود ، عکلکرد روزم را به دقت ارزیابی می کنم
.
من برنده ام ؛ چون نقشه زندگی خود را چنان شفاف رسم کرده ام که تنها راه باقی مانده ، ساختن آن است
.
من برنده ام ؛ چون هم ناامیدی را می شناسم ، هم صبر و حوصله را و البته خوی می دانم که صبر و حوصله شکل دیگری از ناامیدی است که انسان بهتر می تواند آن را تحمل کند
.
من برنده ام ؛ چون برای رسیدن به سرزمین اهدافم اولین قدم را برداشته ام ، قدم اول یعنی تصمیم
.
من برنده ام ؛ چون می دانم مشکلات مانند صخره هایی هستند که در مسیر رود وجود دارند.اگر صخره نبود ، رود هیچ آوازی سر نمی داد

*ندا*

عضو جدید
ولی من اینطوری هستم:

من برنده نشدم؛ چون به معجزه ایمان و اعتقاد داشتم ، برایم اتفاق نیوفتاد.
من برنده نشدم؛ چون می دانستم هر اقدام بزرگ ابتدا محال به نظر می رسد ، پس تمام تلاشم را به کار گرفتم تا محال را به ممکن تبدیل سازم
ولی نذاشتند.
من برنده نشدم؛ چون ذهنم را آنگونه تغییر دادند که بهشتم را برایم به جهنم تبدیل کردند ، نه آنکه جهنم را به بهشت
!
من شاید برند شوم؛ چون در انتهای فعالیت روزانه ساعتی را با خودم خلوت می کنم و با تکیه بر صداقت بی رحمانه با خود ، عکلکرد روزم را به دقت ارزیابی می کنم
.
من برنده نمیشوم؛ چون نقشه زندگی خود را شفاف رسم کرده ام ولی تنها ساختن آن را محال کرده اند
.
من شاید برنده شوم؛ چون هم ناامیدی را می شناسم ، هم صبر و حوصله را و البته خوب می دانم که صبر و حوصله شکل دیگری از ناامیدی است که انسان بهتر می تواند آن را تحمل کند
.
من شاید برنده شوم؛ چون برای رسیدن به سرزمین اهدافم اولین قدم را برداشته ام ، قدم اول یعنی تصمیم
.
من برنده ام؛ چون می دانم مشکلات مانند صخره هایی هستند که در مسیر رود وجود دارند.اگر صخره نبود ، رود هیچ آوازی سر نمی داد
موافقم

behnam_elec

کاربر بیش فعال
ولی من اینطوری هستم:

من برنده نشدم؛ چون به معجزه ایمان و اعتقاد داشتم ، برایم اتفاق نیوفتاد.
من برنده نشدم؛ چون می دانستم هر اقدام بزرگ ابتدا محال به نظر می رسد ، پس تمام تلاشم را به کار گرفتم تا محال را به ممکن تبدیل سازم ولی نذاشتند.
من برنده نشدم؛ چون ذهنم را آنگونه تغییر دادند که بهشتم را برایم به جهنم تبدیل کردند ، نه آنکه جهنم را به بهشت!
من شاید برند شوم؛ چون در انتهای فعالیت روزانه ساعتی را با خودم خلوت می کنم و با تکیه بر صداقت بی رحمانه با خود ، عکلکرد روزم را به دقت ارزیابی می کنم.
من برنده نمیشوم؛ چون نقشه زندگی خود را شفاف رسم کرده ام ولی تنها ساختن آن را محال کرده اند.
من شاید برنده شوم؛ چون هم ناامیدی را می شناسم ، هم صبر و حوصله را و البته خوب می دانم که صبر و حوصله شکل دیگری از ناامیدی است که انسان بهتر می تواند آن را تحمل کند.
من شاید برنده شوم؛ چون برای رسیدن به سرزمین اهدافم اولین قدم را برداشته ام ، قدم اول یعنی تصمیم.
من برنده ام؛ چون می دانم مشکلات مانند صخره هایی هستند که در مسیر رود وجود دارند.اگر صخره نبود ، رود هیچ آوازی سر نمی داد موافقم

سلام دوست عزیزم
اما تو برنده ای چون میدونی چی میخوای
چون میدونی کی هستی
چون هدف داری
چون میتونی امید رو برای خودت معناکنی
چون تو میتونی اولین باشی و کسی هم نتونه جلوت رو بگیره
چون تو معنا خواستن توانستن است رو میدونی
اره تو میتونی تو میتونی
تو میتونی چون یکی همیشه با تو هست که منتظر یه نیش استارت تو نشسته تا نشونت بده معنی با اون بودن و خواست خودت رو بهت بگه و به همه نشون بده
اره دوست گلم ما میتونیم

*ندا*

عضو جدید
مرسی بهنام عزیز از اینهمه انرژی و تشویق
امیدوارم که تو هم در زندگیت به قله های بلند موفقیت برسی.چون فهمیدم که نه تنها خودت همتت بلنده بلکه سعی میکنی دست دیگران رو هم بگیری و بکشی بالا.

سپاس فراوان :gol: