من امسال تازه دانشگاه پیام نور از طریق آزمون سراسری ...

Rahmani1369

عضو جدید
من امسال تازه دانشگاه پیام نور از طریق آزمون سراسری در رشته حسابداری قبول شدم ولی زیاد به این رشته علاقه ندارم می خوام تغییر رشته بدم به فناوری اطلاعات یا مهندسی کامپیوتر تو آزمون هم فناوری اطلاعات رو رد کردم می خواستم بدونم با این شرایط چه جوری می شه تغییر رشته داد.
در ضمن واحد تاکستان مهندسی کامپیوتر نداره اما قزوین داره می تونم به مهندسی کامپیوتر تغییر رشته بدم.

آخرین ویرایش:

Pari-2719

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امسال تازه دانشگاه پیام نور از طریق آزمون سراسری در رشته حسابداری قبول شدم ولی زیاد به این رشته علاقه ندارم می خوام تغییر رشته بدم به فناوری اطلاعات یا مهندسی کامپیوتر تو آزمون هم فناوری اطلاعات رو رد کردم می خواستم بدونم با این شرایط چه جوری می شه تغییر رشته داد.
در ضمن واحد تاکستان مهندسی کامپیوتر نداره اما قزوین داره می تونم به مهندسی کامپیوتر تغییر رشته بدم.

سلام
خود پیام نور شرایط تغییر رشته را دارد
فقط باید 24 واحد از درسهایت را بگذرانی
می توانی شرایط را بری از واحد آموزش (کارشناس آموزش) خودت سئوال کنی

مدیر فردا

عضو جدید
دوست عزیز شما الان مشکل تغییر رشته نداری چون میتونی این کار رو بکنی اما نمیتونی به ای آسونی ها انتقالی بگیری چون که گفتی دانشگاه شما کامیپوتر نداره اگه میخوای انتقالی بگیری باید همین ترم اول یه جوری این کار رو بکنی وگرنه بعدا": خیلی سخت میشه در ضمن تو همین تالار پیام نور یه تاپیک درباره تغییر رشته اومده میتونی شرایطش رو از انجا بخونی...
موفق باشی

server

عضو جدید
بهتر بود دانشگاه پیام نور رو واسه خوندن انتخاب نمی کردی

unstoppable

کاربر بیش فعال
پیام نور اگه بخونی...یعنی مردی و رو پای خودت وایستادی...

بالا