منو راهنمایی کنید ....همراه با جایزه

raminbabak

اخراجی موقت
سلام برو بچ

آقا 5شنبه امتحان کارشناسی ناپیوسته سراسری دادم ..افتضاح ...اون همه درس خوندم ولی آخرش هیچی .... ریاضی که نگو ....واقعا غیر استاندارد ........
بگذریم من می خام امسال کارشناسی ناپیوسته آزاد طراحی جامدات بدم .. درس خوندم ..من به نظر شما کجا بزنم ؟ کجا بهتره؟ بول شدنش چطوریه ؟ پذیرشش چجوریه اون واحد ؟ سخته ؟ یکم توضیح می خام ؟ اگر کارشناسی ناپیوسته سراسری از غیر انتفاعی قبول شدم کدومش بهتره؟ راهنمایی م کنید .....

هر کی جواب درست حسابی بده جایزه داره ..هر چی خودتون بخایید از gf گرفته تا هر چی که بگین؟ چطوره ؟

ehsan migren

عضو جدید
دانشگاه آزاد قزوین

دانشگاه آزاد قزوین

من دانشگاه آزاد قزوین جامدات پیوسته میخونم.سال آخرم.دانشگاه فوق العاده خوبیه.بنا به گفته خیلی از اساتید،بهترین دانشگاه آزاد کشوره.هم از نظر امکانات هم از نظر علمی.
تنها مشکل این دانشگاه یه ذره سخت گیری تو نمره دادن هستش.من معدلم حدود 17 هست.اینو گفتم که بدونید میشه نمره گرفت ولی مثل خیلی از دانشگاه آزادای دیگه نمره ی مفت به کسی نمیدن .
اگه اطلاعات بیشتری خواستید در خدمتم:gol:

raminbabak

اخراجی موقت
من دانشگاه آزاد قزوین جامدات پیوسته میخونم.سال آخرم.دانشگاه فوق العاده خوبیه.بنا به گفته خیلی از اساتید،بهترین دانشگاه آزاد کشوره.هم از نظر امکانات هم از نظر علمی.
تنها مشکل این دانشگاه یه ذره سخت گیری تو نمره دادن هستش.من معدلم حدود 17 هست.اینو گفتم که بدونید میشه نمره گرفت ولی مثل خیلی از دانشگاه آزادای دیگه نمره ی مفت به کسی نمیدن .
اگه اطلاعات بیشتری خواستید در خدمتم:gol:
ممنون در ناپوسته قبول شدن اونجا چطوریه؟ سخته؟ خوابگاه دارین؟ شهریه و هزینه ها یه اطلاعات کلی؟

leyli adeli

عضو جدید
منم خیلی تعریف دانشگاه آزاد قزوین رو شنیدم. عالیه.
برا دخترا که خوابگاه داره برا پسرا ولی نمی دونم. فقط آزاد ارومیه رو انتخاب نکن

raminbabak

اخراجی موقت
منم خیلی تعریف دانشگاه آزاد قزوین رو شنیدم. عالیه.
برا دخترا که خوابگاه داره برا پسرا ولی نمی دونم. فقط آزاد ارومیه رو انتخاب نکن

اونجا نداره ..من خودم تبریزی هستم ولی تبریزو نمی زنم ...

ehsan migren

عضو جدید
سلام دوباره
نه تا اونجایی که من اطلاع دارم واسه پسرا خوابگاه نداره.:redface:
قبول شدنش فکر نمی کنم خیلی سخت باشه. چون اکثر دانشجو های ناپیوسته ی اونجا سطح متوسطی دارن.
هزینه ی زندگی تو قزوین به تهران نمیرسه ولی پایین هم نیست.متوسطه.
آپارتمان 50-60 متری ماهیانه حداقل 300 تومن اجارشه.
شهریه دانشگاه هم که همه جا یکیه.مهم اینه که یه دانشگاه میبینی شهریه رو واسه دانشجو خرج میکنه ولی یه دانشگاه خرج نمی کنه.دانشگاه قزوین شهریه رو خرج می کنه
باز سوال داشتید بفرمایید در خدمتم

آخرین ویرایش:

jujushow

عضو جدید
دوست عزیز سطح درسیت چطوره ؟ من خودم واحد ساوه برق خوندم ، دانشگاه خوبیه .... اگر بهتر از این میخوای بهت واحد نجف اباد رو توصیه میکنم . من از خیلی ها شنیدم مکانیک نجف اباد در بین تمام دانشگاه های ازاد اوله مخصوصا از جهت اساتید ...

در مورد خوابگاه ، ساوه به همه دانشجوهای دختر و پسر خوابگاه میده ( حدودا ترمی 130 تومن ) خونه هم بخوای اجاره کنی گرون در نمیاد .
نجف اباد رو خبر ندارم ، ولی اکثر دوستام اونجا هستند خونه اجاره کردند .

آخرین ویرایش:

raminbabak

اخراجی موقت
دوست عزیز سطح درسیت چطوره ؟ من خودم واحد ساوه برق خوندم ، دانشگاه خوبیه .... اگر بهتر از این میخوای بهت واحد نجف اباد رو توصیه میکنم . من از خیلی ها شنیدم مکانیک نجف اباد در بین تمام دانشگاه های ازاد اوله مخصوصا از جهت اساتید ...

در مورد خوابگاه ، ساوه به همه دانشجوهای دختر و پسر خوابگاه میده ( حدودا ترمی 130 تومن ) خونه هم بخوای اجاره کنی گرون در نمیاد .
نجف اباد رو خبر ندارم ، ولی اکثر دوستام اونجا هستند خونه اجاره کردند .

ممنون از راهنماییت
والله من سطح درسی خوبه خودم هم علافه بیشتری به طراحی جامدات دارم ..ولی دوستام می گن فرقی ندا ره کارشناسی رو تموم کن برای ارشد برنامه ریزی قوی کن که تون مهمتره ... نجف آباد کارشناسی ناپیوسته طراحی جامدات نداره ....ولی با این هزینه ها فکر کنم ساخت و تولید برای کارشناسی بخونم بهتره ..ولی خودم تهران جنوب رو می خام بزنم ولی بچه ها میگن هزینه هاش برای یه شهرستانی واقعا سزسام آوره ..و اکثرا بچه مایه دارا اونجا هستن ...

بالا