منهدم کردن هاتبرد با پلخمون؟!*

Sarp

مدیر بازنشسته
ارژنگ حاتمی

6 میلیون گیرنده غیرمجاز ماهواره در کشور، فعال است. (جراید)
در همین راستا تماسی با برخی از کارشناسان داشتیم و نظرات آن‌ها را جویا شدیم:

آقای خوش‌خیال: جای هیچ‌گونه نگرانی وجود نداره، من مطئنم همه این افراد تموم شبکه‌ها غیر از شبکه‌های جام‌جم که مال ِ خودمونه رو قفل کردن و فقط برای دیدن این دو سه شبکه ماهواره خریدن، قول مي‌دم اگه جام‌جم‌ها رو هم بشه بدون ماهواره گرفت همه بشقاب‌های ماهواره‌شون رو جمع کنن!

آقای اقتصاد: 6 میلیون؟! واقعا؟! به‌به! عجب خبر خوشی دادی! فکرش رو بکن، اگه هر کسی که ماهواره داره 500هزار تومن جریمه بشه، میشه یه چیزی تو مایه‌های 3000میلیارد تومن! وای! اصلا باورم نمي‌شه!!

آقای راه‌حل: اینکه مشکلی نیست، فقط کافیه روی همه شبکه‌ها پارازیت بفرستیم ... نه ... فکر بهتری به ذهنم رسید، همین امشب مي‌رم بالای پشت‌بوم و با پلخمون ماهواره‌ «هاتبرد» و باقی ماهواره‌ها رو مي‌زنم درب و داغون مي‌کنم، این‌طوری علاوه بر مردم کشور ما باقی مردم جهان هم دچار مشکلات فرهنگی نمي‌شن!

آقای خوش‌خواب: 6میلیون؟! حتما اشتباه شده!! اصلا مي‌دونی برای آوردن 6میلیون ماهواره غیرمجاز به داخل کشور به چند تا کامیون نیاز هست؟! حتما بالای پشت‌بوم‌ها گربه بوده و شما اشتباه دیدی! آخه گربه‌های این دوره زمونه خیلی شبیه ماهواره هستن!

آقای تاسف: من واقعا متاسفم! برای تمام این 6میلیون خانواده که چیزی تو مایه‌های 20میلیون نفر مي‌شن متاسفم! با این همه شبکه‌های داخلی خوب که این همه برنامه‌های شاد و آموزنده دارن واقعا چه نیازی به ماهواره هست؟! ... چی خانم؟! چی؟! «ویکتوریا» شروع شد؟! ببخشید آقای گزارشگر، من الان یه کار خیلی مهم دارم، بعدا بهتون زنگ مي‌زنم!

منبع

* پلخمون در لهجه مشهدی به معنای ابزاری جنگی شبیه تیروکمان است.

ویسا

عضو جدید
:biggrin:با این که همشهریای مارو مسخره کردی اما خیلی با مزه بود

مخصوصا(* پلخمون در لهجه مشهدی به معنای ابزاری جنگی شبیه تیروکمان است. ):biggrin::biggrin:

Sarp

مدیر بازنشسته
:biggrin:با این که همشهریای مارو مسخره کردی اما خیلی با مزه بود

مخصوصا(* پلخمون در لهجه مشهدی به معنای ابزاری جنگی شبیه تیروکمان است. ):biggrin::biggrin:
من بیخود کنم همشهریای شما رو مسخره کنم :D

منبع داره !
بیژن مسخره کرده :D

فکر کنم منظورش اشخاص حقیقی باشه که نخواسته مستقیم اسم ببره

ویسا

عضو جدید
من بیخود کنم همشهریای شما رو مسخره کنم :D

منبع داره !
بیژن مسخره کرده :D

فکر کنم منظورش اشخاص حقیقی باشه که نخواسته مستقیم اسم ببره
خواهش میکنم اینا همش جنبه شوخی داره:w16:

آره البته
حتما اشخاص حقیقیه

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه.کار نشد نداره.هاتبرد که سهله وقتی مریخ را منهدم کردن به حرف من می رسید
:D:biggrin::smile:

shotgun

عضو جدید
با سلام

با سلام

سلامي گرم به بچه هاي قديم كه چيزي ازشون نمونده.
مارو كه يادت نرفته؟!
بعد مدت ها اومديم يه حالي بپرسيم.
ببخشيد داره اسپم ميشه.
مطلب رو خوندم ، هم خنديدم هم ناراحت شدم. به قول بچه ها گفتني هميني كه هست!