مناظره فرضی

M.Adhami

عضو جدید
کاربر ممتاز
71 توبه

و المومنون و المومنات بعضهم اولیاء بعض یامرون بالمعروف و ینهون عن المنکر [1]
مردان و زنان با ایمان یاور یکدیگرند امر به معروف و نهی از منکر می کنند.

فایل پیوست نیز شامل متن کامل معجزه تذکر زبانی است

آ: خانم محترم می بخشید این دستور خداوند است که خانم ها خود را از نامحرم بپوشانند وشما هم این دستور خدا را مراعات کنید وخود را بپوشانید .

خ: پوشیدن لباس یک مسئله شخصی است که هر کس برای خودش تصمیم می گیرد که چه لباسی را انتخاب کند وچگونه بپوشد .

آ: بله یک مسئله شخصی است اما اسلام هم برای آن حدودی تعیین کرده است وشما باید این حدود الهی را مراعات کنید یعنی به جزء قرص صورت ودو کف دست ، خود را به طور کامل با لباس ساده ای بپوشانید .

خ: این نظر شماست واسلام چنین چیزی نگفته است .

آ: این نظر اسلام است وما بیان کننده ی آن هستیم و ازپیش خود چیزی نگفتیم .

خ: اسلام کجا گفته است که خانم ها آنگونه که شما می گویید خودشان را بپوشانند ؟

آ: در آنجا که اسماء خواهر عایشه با لباس نازک نزد رسول خدا (ص) حاضر شد حضرت روی خود را از او برگرداند وفرمود : ای اسماء وقتی زن به بلوغ می رسد نباید چیزی از بدن او آشکار گردد مگر این و این واشاره به دو کف دست وصورتش کرد.[19]

خ: در قرآن هم حجاب آمده است ؟

آ: از جهت وظیفه دینی چه فرقی میان قرآن وسخنان پیامبر (ص) است ؟شما اگر قرآن را قبول دارید باید سخنان پیامبر (ص) را هم قبول داشته باشید .

خ: آیا قرآن گفته است که ما باید با حجاب باشیم ؟

آ: آری ,ولی لازم نیست همه چیز در قرآن آمده باشد مگر نماز مغرب که سه رکعت است در قرآن آمده است؟ مگر بلند خواندن نماز صبح در قرآن آمده است ؟ اسلام دو منبع نقلی دارد : قرآن و سخنان معصومین (ع) که آنها هم از سوی خدا می گویند این پاسخ را دادم که انتظار نداشته باشید همه احکام در قرآن آمده باشد که در آن صورت قرآن مجلدات زیادی پیدا می کرد در عین حال حجاب از مسائلی است که در چند جای قرآن بیان شده است خداوند در سوره نور آیه 31 می فرماید :

ولیضربن بخمرهنّ علی جیوبهنّ

زنان باید باسراندازخودگردن و سینه خویش رابپوشانند.

با توجه به اینکه قرآن و روایات به حجاب دستور داده اند شما باید همه ی بدن وموی سر خود را به جزء دوکف دست و قرص صورت بپوشانید .

خ: بله با این دلایل قرآنی و روانی حجاب حکم خداوند است ومی پذیرم اما قبول کنید که اشکال هایی در ذهنها هم وجود دارد و آن اینکه چرا حجاب خاص زنان است و مردها چنین وظیفه ای ندارند .

آ: زیرا بدن مردان مثل بدن زنان جاذبه های شدید جنسی ندارد.

خ: بله بدن زنان جاذبه جنسی دارد ولی شما نگاه نکنید .

آ: البته یکی از احکام خدا که در آیه سوره نور آمده است نگاه نکردن به زنان نامحرم است اما آیا با رابطه بی حجابی و نگاه کردن فکرکرده اید ؟

اگر شما حجاب خود را رعایت کنید دیگر نگاه حرام به کنار می رود واین یکی از برکات حجاب است و اگربی حجابی کنید نگاه های آلوده را در جامعه زیاد می کنید و این یکی از آثار بد و حرام بی حجابی و جلوه گری زنان است .

خ: بله دقیقا این رابطه بین جلوه گری زنان و نگاه های حرام وجود دارد ولی به هر حال شما هم نباید نگاه کنید شما نگاه کردید .

آ: من نگاه نکردم نگاهم افتاد و این غیر از نگاه عمدی است و در همین نگاه افتادن هم شما مقصرید زیرا شما بودید که خود را در معرض نگاه نامحرم قرار داده اید نگاه من شما را به جلوه گری انداخت یا جلوه گری شما موجب نگاه من شد؟ من شما را به گناه انداختم یا شما مرا به گناه انداختی ؟

خ: سخن شما درست است من سبب نگاه حرام شما شدم ولی شما مسئول نگاه حرام خودتان هستید .

آ: البته من مسئول نگاه حرام خود هستم ولی شما هم مسئول هستید زیرا شما به این نگاه کمک کردید و اگر گناه نگاه حرام را ندارید اما گناه کمک به نگاه حرام را دارید و خداوند در قرآن می فرماید:

و لا تعاونوا علی الاثم و العدوان.[20]

بر گناه و تجاوز کمک نکنید .

پس شما دو گناه دارید :گناه جلوه گری نزد نامحرم و گناه کمک به انجام گناه و آلوده کردن جامعه .

خ: خدا فرموده است : ما زنان بدن و موی سر خود را به طور کامل بپوشانیم ولی نفرموده است از مدل های جذاب و لباسهای تنگ و آرایش استفاده نکنیم و من دوست دارم ضمن پوشش بدن لباس تنگ و کوتاه بپوشم و آرایش کنم .

آ: بله شما بدن خودرا پوشانده اید اما به یک آیه دیگر قرآن هیچ توجهی نکردید در حالیکه شما خانم ها باید آیات مربوط به خودتان را خوب بدانید .

خ: مگر آیه دیگری هم درباره ی خصوصیات لباس و آرایش زنان هست؟

آ: البته که هست . خداوند در آیه 33 سوره احزاب می فرماید :

و قرن فی بیوتکنّ و لا تبرّجن تبرّج الجاهلیّه الاولی .

در خانه های خود قرار گیرید ومانند دوره ی جاهلیت پیشین آرایش و خود نمایی نکنید .

این را هم بدانید که زن نباید از پوششی استفاده کند که جاذبه های آن جای جاذبه های برهنگی زن را بگیرد .

خ: ما باید با لباسی ساده خود را بپوشانیم و آرایش و جلوه گری نکنیم ولی استفاده از زینت مثل گلوبند و النگو و امثال آن برای ما آزاد است زیرا این آیه نفرموده است زینت های خود را هم بپوشانید .

آ: مسئله آشکار بودن زینت مسئله دیگری است.

خ: یعنی چه مسئله دیگری است ؟

آ: یعنی خداوند دستور صریح دیگری داده است که زنان زینتهای خود را بپوشانند.

خ:کجا دستور داده است ؟

آ: در آیه 31سوره نور میفرماید :

و لایبدین زینتهنّ

زنان زیور و آرایش خود را آشکار نکنند .

خ: من با آگاهی پذیرفتم که با لباس ساده خود را بپوشانم و آرایش و خود نمایی نکنم ولی این سوال برای عده ای مطرح است که حق ما چه میشود که باید آزاد باشیم؟

آ: حق را خدا تعیین می کند که آفریننده ماست او ما را آفرید و حقوقشان را هم تعیین کرده است اما در این باره که زنان آزاد باشند هر گونه بخواهند بیرون آیند حقی را برای آنها به شمار نیاورده است تا به شکلی بیرون آیند حقی را برای آنها به شمار نیاورده است تا به شکلی بیرون آیند که جامعه را به سمت شهوت و غفلت از یاد خدا برند . اصلا چرا شما حق را اینگونه مطرح می کنید ؟ بگوببد : حجاب حق زن است و نباید کسی این حق را از اوسلب کند و باید این آزادی را در جامعه داشته باشد که خود را از تیر نگاههای آلوده بپوشاند و بازیچه ی دست هوسرانان نگردد. البته حجاب حق خدا، همسر و همه ی جامعه است که باید مراعات شود و از ترک آن آسیبی به بار نیاید و حق مردان از سلامت جامعه از بین نرود.

خ: این سوال هم در ذهن عده ای وجود دارد که حجاب زن به او و شوهرش مربوط میشود .

آ: بله این مربوط به داخل منزل است که نامحرمی هم در آنجا نباشد اما وقتی در جامعه یا جمع دیگران آمد اگر چه در منزل خود باشد حقوق دیگران هم مطرح است که می خواهند سالم زندگی کنند و گرفتار نگاه حرام نشوند و حق خدا هم مطرح است که دستور او هم اجرا گردد ضمن اینکه زن باید بیش از هر چیز به حیا پایبند باشد و جاذبه های زنانه ای خود را در معرض نگاه های نامحرم قرار ندهد.

همسراو هم باید غیرت داشته باشد که نامحرمان همسر او را نبینند و از دیدن ناموس او لذت حرام نبرند خداوند غیور است و غیرتمندان را دوست دارد و این از غیرت اوست که می خواهد زنان مومن خود را بپوشانند و گناه نکنند .

فکر میکنم با این بحث ها حجت بر شما تمام گردید .

خ: بله حجت بر من تمام شد و شبهه و تردیدی نماند که باید حجاب خود را به طور کامل مراعات کنم.

آ: خدا را شکر که شما هدایت شدید و از شما تشکر می کنم که حقایق را بدون تعصب جاهلانه و هواپرستانه پذیرفتید.

--

http://www.aviny.com/Voice/kutah_va_shenidani/kvsh-farhangi-mazhabi.aspx
http://www.morado.blogfa.com/
http://www.iranianblog.blogfa.com

وَ مَنْ يَبْتَغِ غَيْرَ الْإِسْلامِ ديناً فَلَنْ يُقْبَلَ مِنْهُ وَ هُوَ فِي الْآخِرَةِ مِنَ الْخاسِرينَ (003 | آل عمران - 85)
و هر كس جز اسلام (و تسليم در برابر فرمان حقّ،) آيينى براى خود انتخاب كند، از او پذيرفته نخواهد شد; و او در آخرت، از زيانكاران است.مشاهده پیوست 138342