1-آلودگی:آلودگی آب خاک وهوادکتر مجید افیونی- الودگی آب و خاک وهوا دکتر مینو وحیدی- جزوات دانشگاه صنعتی اصفهان-تهران گرگان
2-اکولوژی:اکولو.ژی رفتار وهاب زاده-مدیریت حیات وحش منصور مصداقی-اکولوژی نیشابوری - جزوات تهران - اصفهان-گرگان
3-شناخت محیط زیست:شناخت محیط زیست وهاب زاده-اکولوژی اردکانی- مبانی محیط زیست وهاب زاده- جزوات تهران -گرگان -اصفهان
4- بیولوژی حیات وحش:راهنمای صحرایی پستانداران هوشنگ ضیایی- راهنمای صحرایی پرندگان جمشید منصوری- جزوات تهران -گرگان - اصفهان
5-ارزیابی محیط زیست: آمایش سرزمین دکتر مخدوم-GIS درویش صفت - جزوات تهران گرگان - اصفهان
منابع معرفی شده و آقای رسول خسروی رتبه 2 ارشد
مطمئنی منابع همیناست ؟؟؟![]()
عادل جان بهت تبریک می گم به خودت افتخار کن
دوستان عزیز من کارشناسی ارشد محیط زیست می خونم اگه کسی سوالی داره من خوشحال میشم بتونم جواب بدم
سلام من برای شرکت تو آزمون ارشدصنایع غذایی از جزوه های ماهان استفاده میکنم لطفا راهنمایم کنید که خوندن جزوات ماهان کافی یا نه البته من دنبال جزوات پارسه هستم هر کدوم از دوستان که مایل به فروش باشن با قیمت توافقی جزواتشونو می خرم ممنون میشم راهنمایم کنید
سلام دوستان از امسال تفاوت زیادی در نحوه سوالات ارشد صنایع غذایی ایجاد شده و افرادی که بر اساس منابع قدیمی مطالعه کرده اند متضرر شده اند لطفا اگر قصد شرکت در آزمون ارشدامسال را دارید چند روزی دست نگه دارید تا منابع رتبه اول 88 را پیدا کنم و در وبلاگم بگذارم
گروه صنایع غذایی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
![]()
![]()
![]()
ریاضیات : فرهمند برای ریاضیات کتاب خالد احمد الی قابل توصیه است به توضیحات پایین صفحه مراجعه کنید
شیمی موادغذایی:جزوه دکتر حامدی دانشگاه تهران-کتاب پارسه
میکروب:کتاب پارسه خداییان
تکنولوژی:قند:کتاب مصباح
لنیات:کتاب پارسه- جزوه خسروشاهی دانشگاه ارومیه( فقط مبحث پنیر)
نگه داری:کتاب پارسه-جزوه دکتر کبیری دانشگاه صنعتی اصفهان
کنسرو:کتاب پارسه
روغن:کتاب پارسه
غلات:کتاب پارسه-جزوه کدیور
طراحی کارخانه: جزوه شاهدی دانشگاه صنعتی اصفهان
مهندسی:کتاب پارسه-جزوه شاهدی دانشگاه صنعتی اصفهان
منابع معرفی شده آقای هیمن نوربخش رتبه اول کارشناسی ارشد 1388
باسلام
خوب هستید
این روزها شایعه شده که جزواتی مثل جزوه کدیور دیگه به درد نیمخوره
جزوه ارشد پارسه هم بصورت خلاصه شده هستش.
بیشتر دوستانم و کسانی که میخواهند ارشد صنایع غذایی شرکت کنند به دنبال جزوات اساتید صنایع غذایی هستند.
بیشتر مایل هستند که جزوه تهیه کنند
جزوات ارشد صنایع غذایی