منابع ارشد ـ دکترا ژنتیک وضرایب درسی

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
درس ژنتیک​
ژنتیک آسادژنتیک سیدنا ژنتیک پزشکی تامسونژنتیک پزشکی امریمن جزوه دکتر سهرابی رو پیشنهاد می کنمتست های ژنتیک دکتر سهرابی جلد ۱و ۲ژنتیک انتشارات پوران پژوهشژنتیک مریم خالصیژن ۷ (پیشنهاد من برای بخش مولکولی)

​
درس سلولی و مولکولی​
زیست شناسی سلولی مولکولی دکتر مجد ( وزارت علوم)زیست شناسی سلولی مولکولی لودیش ( بهداشت)زیست شناسی سلولی مولکولی مریم خالصی ( اگه وقت کمی دارید )تستهای سلولی مولکولی مریم خالصی

​
درس میکروبیولوژی​
میکروبیولوژی زینسرمیکروبیولوژی دکتر اموزگار انتشارات پوران پژوهشاگه جزوه خوب هم پیدا کردید خوبه

​
درس بیو شیمی​
بیو شیمی شهبازی ملکنیشبیو شیمی دکتر پناهیبیو شیمی هارپر ( حجمش زیاده )

​
درس زبان​
۵۰۴ تافلپیشنهاد میکنم سوالات سال های پیش رو حتمآ بخونید
​
درس بیو فیزیک​
بیو فیزیک انتشارات سنجش

آخرین ویرایش:

Tifany

عضو جدید
درس ژنتیک​
ژنتیک آسادژنتیک سیدنا ژنتیک پزشکی تامسونژنتیک پزشکی امریمن جزوه دکتر سهرابی رو پیشنهاد می کنمتست های ژنتیک دکتر سهرابی جلد ۱و ۲ژنتیک انتشارات پوران پژوهشژنتیک مریم خالصیژن ۷ (پیشنهاد من برای بخش مولکولی)

​
درس سلولی و مولکولی​
زیست شناسی سلولی مولکولی دکتر مجد ( وزارت علوم)زیست شناسی سلولی مولکولی لودیش ( بهداشت)زیست شناسی سلولی مولکولی مریم خالصی ( اگه وقت کمی دارید )تستهای سلولی مولکولی مریم خالصی

​
درس میکروبیولوژی​
میکروبیولوژی زینسرمیکروبیولوژی دکتر اموزگار انتشارات پوران پژوهشاگه جزوه خوب هم پیدا کردید خوبه

​
درس بیو شیمی​

​
درس زبان​
​
درس بیو فیزیک​
بیو فیزیک انتشارات سنجش[/QUOT
سلام من زیست گیاهی میخونم همین امسال قبول شدم خیلی نگران آینده ام من میتونم با این گرایش زنتیک قبو بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(

* ziba *

عضو جدید
کاربر ممتاز
درس ژنتیک​

​
درس سلولی و مولکولی​

​
درس میکروبیولوژی​

​
درس بیو شیمی​

​
درس زبان​
​
درس بیو فیزیک​
بیو فیزیک انتشارات سنجش[/QUOT
سلام من زیست گیاهی میخونم همین امسال قبول شدم خیلی نگران آینده ام من میتونم با این گرایش زنتیک قبو بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(

برای بیوشیمی کتاب ضروریات بیوشیمی دکتر رضا محمدی انتشارات آییژ خلاصه منابع اصلی معروف و حجیم بیوشیمی هست مثل هارپر و استرایر و ....

برای زبان هم تافل کافی نیست و البته لغت 504 هم کافی نیست باید گرامر هم یه خورده بخونید در حد دبیرستان

باید واژه های تخصصی رشته خودتون رو بلد باشین مثلا کتاب متون تخصصی زیست شناسی و رشته های مرتبط تألیف خانم ها دکتر احمدی - دکتر حیدریه - دکتر صفرپور انتشارات میلاد دانش ، خوبه ، جزوه ها و کتابهای زبان تخصصی پیام نور هم خوبه

Tifany

عضو جدید
برای بیوشیمی کتاب ضروریات بیوشیمی دکتر رضا محمدی انتشارات آییژ خلاصه منابع اصلی معروف و حجیم بیوشیمی هست مثل هارپر و استرایر و ....

برای زبان هم تافل کافی نیست و البته لغت 504 هم کافی نیست باید گرامر هم یه خورده بخونید در حد دبیرستان

باید واژه های تخصصی رشته خودتون رو بلد باشین مثلا کتاب متون تخصصی زیست شناسی و رشته های مرتبط تألیف خانم ها دکتر احمدی - دکتر حیدریه - دکتر صفرپور انتشارات میلاد دانش ، خوبه ، جزوه ها و کتابهای زبان تخصصی پیام نور هم خوبه[/QUOT
از کی باید شروع کنم به خوندن؟؟؟؟