بچه ها من دیروز تا حالا از خیلی ها پرسیدم دانشگاه شمال اساتید بهتری داره ولی هزینه تحصیل حدود ۸ ملیونه و تعداد دانشجویان زیاد(۲۵ نفر در کلاس) .برای دکترا هم وقتی که میخوای بخونی بهت گیر میدن...اجازه هبئت علمی شدن هم نمیدن بهت!
درصدهاتون که خیلی خوبه...چرا قبول نشدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم قبول نشدم....
زبان 20
اطلاعات عمومی و تاریخ 87
مبانی 80
دانش فنی 34
اسکیس 67.5
نمره كل6360درصدهاتون که خیلی خوبه...چرا قبول نشدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایشالله سال اینده قبول میشین...
میتونم خواهش کنم تراز و رتبه خودتون و اخرین تراز پذیرفته شده را بنویسید...متشکرم![]()
منم قبول نشدم....
زبان 20
اطلاعات عمومی و تاریخ 87
مبانی 80
دانش فنی 34
اسکیس 67.5
زبان 36.7
اطلاعات عمومي تاريخ 100
مباني نظري معماري 90
فني 76.7
اسكيس 92.5
نمره كل 7584
نمره آخرين نفر انتخاب اول 6435
فنی رو خوب زدیِ؟منم قبول نشدم....
زبان 6
اطلاعات عمومی و تاریخ 76
مبانی 46
دانش فنی 46
اسکیس 20
تهران مرکز رتبه 856
تبریک میگم درصدهاتون عالیه ...خواهشا منابعی را که برای فنی خوندید را بنویسدزبان 36.7
اطلاعات عمومي تاريخ 100
مباني نظري معماري 90
فني 76.7
اسكيس 92.5
نمره كل 7584
نمره آخرين نفر انتخاب اول 6435
به شما هم تبریک میگم همونطور که قبلا گفتم درصد شما هم خوبه، ایشالله تکیمل ظرفیت قبول می شین ...ممنون میشم که شما هم منابعی را که خوندید را بنویسدمنم قبول نشدم....
زبان 20
اطلاعات عمومی و تاریخ 87
مبانی 80
دانش فنی 34
اسکیس 67.5
تبریک میگم ...ترازتون چند بوده؟من تهران شمال قبول شدم سراسری هم رشت !کدومو برم؟
زبان ۳۶.۷
تاریخ ۹۳.۷
مبانی نظری ۸۳.۳
فن ساختمان ۵۳.۷
اسکیس ۶۰
قسط بی احترامی نداشتم بخاطر خودتون گفتم چون به من ربطی نداره شما کجا میریدمن رتبه ام ۲۰۷ بوده درصد دروسمم زبان ۱۷.۷ فن ۴۲/.. تاریخ ۶۷/.. مبانی نظری ۵۷/.. و منظرم ۳۶.۷ بوده...
رویا جان اگه به نظرت درصد های آزادم کمه درصد های خودتو اعلام کن!
اگه لازم باشه برای ثابت کردن اینکه شاعری شماره داوطلبیم اعلامکنم دیگه شعر نگی!![]()
سلام.ببخشيد شما خبر داريد تكميل ظرفيتي كه تو مهر اعلام شد چه تعدادي اعلام كردند؟يعني تا چه رتبه اي؟ممنون.من رتبه ام تو تهران مركز 123 شده و آخرين فرد قبول 80.ترازم هم 6429.تراز آخرين فرد قبول:6585کمیل ظرفیت تهران پارسال در دو نوبت بود و تا رتبه ۱۸۲ یا تراز ۶۱۰۰ !![]()
احتمال 90% قبول ميشيد در مهر ماه!سلام.ببخشيد شما خبر داريد تكميل ظرفيتي كه تو مهر اعلام شد چه تعدادي اعلام كردند؟يعني تا چه رتبه اي؟ممنون.من رتبه ام تو تهران مركز 123 شده و آخرين فرد قبول 80.ترازم هم 6429.تراز آخرين فرد قبول:6585
خودم دو دلم ولي احتمال تهران بيشتر بخاطر جو معماريشه!تبریک می گم احسان جان دمت گرم خیلی حال کردم با درصدات ایشالا دکتر بشی
به نظر من برو رشت ترم 1 و 2 / 2روز می ری ترم 3و 4 یک روز
راستی میتونی منابع مطالعاتی که خوندی رو بگی ممنون می شم
ممنونم ازتون.اميدوارم همين طور بشه.احتمال 90% قبول ميشيد در مهر ماه!
ولي از حالا خودتونو دانشجوي ارشد تهران آزاد بدونيد!![]()
به همه اونایی که قبول شدن خسته نباشیدمیگممبارکتون باشه
کسایی هم که قبول نشدن اونام خسته نباشن ایشا...همت بدرقه راهتون سال بعد قبول شید
کارنامم رو میذارم شاید به دردتون بخوره
تاريخ يكم كمكاريكردي
احتمال 90% قبول ميشيد در مهر ماه!
ولي از حالا خودتونو دانشجوي ارشد تهران آزاد بدونيد!![]()
خودم دو دلم ولي احتمال تهران بيشتر بخاطر جو معماريشه!
منابع آزاد يا سراسري؟
مي نويسم اسكن شدشو ميزارم تو سايت!
احسان جان اگه تهران شمال مثل علوم تحقیقات دکتری داره اگه بری راحت دکتری میگیری من شنیدم زن فرهاد احمدی اونجا درس می ده من از هر استادی پرسیدم گفته علوم تحقیقات از علم و صنعت خیلی شاخترهفکر کنم تهران شمال هم اینجوریه
می خای استاداشو تحقیق کن ببین کیان در تصمیم گیریت موفق باشی
ممنون