مقايسه و تعيين تركيب اسيدهاي چرب روغن هسته انگور ايراني و وارد اتي

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار


عنوان:
مقايسه و تعيين تركيب اسيدهاي چرب روغن هسته انگور ايراني و وارد اتي


نويسنده(گان):
سارا موحد، مهرد اد قوامي،

چکيده:
سارا موحد ، عضو هيأت علمي د انشگاه آزاد اسلامي، واحد ورامين پيشوا
مهرد اد قوامي، د انشيار د انشكد ه علوم ومهند سي صنايع غذايي د انشگاه آزاد اسلامي، واحد علوم و تحقيقات تهران

چكيد ه
سه نمونه هسته انگور از مناطق مختلف كشور جمع آوري و به روش سوكسله، روغن آن ها استخراج شد و به منظور تحليل مقايسه اي، د و نمونه روغن هسته انگور وارد اتي تهيه گرد يد . روغن هريك از نمونه ها توسط حلال استخراج و خصوصيات فيزيكي و شيميايي روغن هاي استخراج شد ه مانند د رصد روغن، د رصد اسيد چرب آزاد ، اند يس پراكسيد و زمان پايد اري روغن مورد بررسي قرار گرفت. همچنين به منظور تعيين تركيب اسيد هاي چرب، متيل استراسيد هاي چرب نمونه هاي مورد نظر تهيه و با استفاد ه از د ستگاه گاز كروماتوگراف مورد آزمايش قرار گرفتند . اسيد هاي چرب لينولئيك و سپس اولئيك به ترتيب اسيد هاي چرب غالب د ر نمونه هاي روغن هسته انگور بود ند . با توجه به تركيب اسيد هاي چرب، عد د پراكسيد ، زمان پايد اري روغن به اكسيد اسيون و د رصد اسيد چرب آزاد ، نمونه ها شناسايي گرد يد ند و نهايتاً مشخص شد كه ضمن وجود تفاوت و تشابهاتي بين برخي واريته هاي روغن هسته انگور ايراني با انواع وارد اتي، روغن هسته انگور مي تواند به عنوان روغن مناسب پخت و سالاد ي معرفي گرد د .


کليدواژگان:
روغن هسته انگور، اسيد چرب آزاد ، اند يس پراكسيد ، زمان پايد اري روغن، تركيب اسيد هاي چرب
لینک :
http://www.mediafire.com/?jtxry1bjc4bbsw4
 
بالا