مقايسه لينوكس و ويندوز

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب تواین دوره زمونه آدم دیوانه پیدا نمیشه:cool:
خوب شماهم یه دو چهارتا بکنی میبینی کاربری ها متفاوت ودرخواستها متفاوت هستش.....
درسته مونده آزادی رو چجوری برای خودت ترجمه کنی. .
تو قفس بمیری به خاکت میسپرن و کودکی که به دیدن تو میومد این دفعه بادسته گل برای یادکردن تو میاد.

ولی آیا جنگل هم برای همیشه باقیست؟

سلام...
اگه شیر تویه قفس بمیره به جاش یه شیر دیگه میارن و اون رو به خاک میسپرن ولی اگه شیر تویه جنگل بمیره بازم از بقایای اون بقیه ی جانوران و موجودات استفاده می کنند ... شیر آزاد همیشه زیباتر هستش...
جنگل همیشه باقیست چا ما باشیم و چه ما نباشیم.... دنیا در حال گذره....یه قدرت مندان مجال زندگی میده و بقیه باید خودشون رو زنده نگه دارند....
باتشکر....

تورج پوربهرام

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...
اگه شیر تویه قفس بمیره به جاش یه شیر دیگه میارن و اون رو به خاک میسپرن ولی اگه شیر تویه جنگل بمیره بازم از بقایای اون بقیه ی جانوران و موجودات استفاده می کنند ... شیر آزاد همیشه زیباتر هستش...
جنگل همیشه باقیست چا ما باشیم و چه ما نباشیم.... دنیا در حال گذره....یه قدرت مندان مجال زندگی میده و بقیه باید خودشون رو زنده نگه دارند....
باتشکر....

ولی شیر شیر هستش همون شیری که تو قفس هستش روهم از جنگل گرفتن بردن.

ا

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسم تاپیک مقایسه لینوکس و ویندوزه....چرا با هم بحثشون شده؟!!! چیز مهمی هم رد و بدل نمیشه و کل کل های خود لینوکسی ها با ویندوزی هاست!! به هر صورت، میخواستم وسط دعوا بگم که قدرت جذب کنندگی خونواده‌ی دبیان فوق العاده بالاتره....
شخصا دو سه سالی هست که از اوبونتو استفاده میکنم و خیلی خیلی راضی هستم...

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی دلیل اصلی استفاده از ویندوز همین نبود برنامه ها برای بقیه os هاست :(

مسئله اینه که تقریبا اکثر برنامه‌های مورد نیاز، با همون قدرت ویندوزشون توی مک و لینوکس ها پیدا میشه.... حالا معادل یا اصلش... شخصا معمولا سعی میکنم رو ویندوز از معادل ها استفاده کنم...مثلا گیمپ به جای فوتوشاپ...کار من رو که راه میندازه...
ابزار های برنامه نویسی که خوب...فک میکنم قشنگ نباشه که بگیم ویندوز و مک باید احتمالا برن بوق بزنن!!

میدونم...بدیه رشته های شما اینه که نرم افزارهاتون فقط تویه ویندوز کاربرد دارند و نسخه های لینوکسی ندارند...
شرکت های گنده که برای کارهای گرافیکی، از سیستم عامل های لینوکسی استفاده میکنن و نرم افزار خاص خودشون رو میسازن.... ولی زدبراش که خیلی معروفه....نمیدونم نسخه‌ی لینوکسی داره یا نه، ولی تو دسته‌ی نرم افزار های اوپن سورس و ازاد هستش که افتخارش برا ویندوز نیست... اینکه تو دانشگاه‌های ما، بیشتر با 3D MAX کار میشه یه بحث دیگس...

راستی، ظاهرا EA داره میاد که برا لینوکس ها(اوبونتو) بازی میزنه و چند تا از بازی هاش رو هم معرفی کرده و ملت میتونن از مخزن برن نصب کنن!

تورج پوربهرام

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسئله اینه که تقریبا اکثر برنامه‌های مورد نیاز، با همون قدرت ویندوزشون توی مک و لینوکس ها پیدا میشه.... حالا معادل یا اصلش... شخصا معمولا سعی میکنم رو ویندوز از معادل ها استفاده کنم...مثلا گیمپ به جای فوتوشاپ...کار من رو که راه میندازه...
ابزار های برنامه نویسی که خوب...فک میکنم قشنگ نباشه که بگیم ویندوز و مک باید احتمالا برن بوق بزنن!!

شرکت های گنده که برای کارهای گرافیکی، از سیستم عامل های لینوکسی استفاده میکنن و نرم افزار خاص خودشون رو میسازن.... ولی زدبراش که خیلی معروفه....نمیدونم نسخه‌ی لینوکسی داره یا نه، ولی تو دسته‌ی نرم افزار های اوپن سورس و ازاد هستش که افتخارش برا ویندوز نیست... اینکه تو دانشگاه‌های ما، بیشتر با 3D MAX کار میشه یه بحث دیگس...

راستی، ظاهرا EA داره میاد که برا لینوکس ها(اوبونتو) بازی میزنه و چند تا از بازی هاش رو هم معرفی کرده و ملت میتونن از مخزن برن نصب کنن!

مهندس من هم قبول دارم اما لینوکس و امسال این سیستم عامل ها باید قبول کرد که برای کاربران عادی کارای نداره و بیشتر کاربرا از ویندوز استفاده میکنن.