مقاله در مورد سنسور حرارتي

IMAK

عضو جدید
Temperature measurement

Temperature measurement

با توجه به اینکه رنج وسیع و انواع گوناگونی از سنسورهای حرارتی موجود می باشد و شما نوع خاصی را مشخص نکرده اید، بهتر دیدم فصل مربوط به اندازه گیری حرارتی را از کتاب CRC Press, Measurement, Instrumentation, and Sensors Handbook در لینک زیر بگذارم. امیدوارم مفید باشه ... ;)

http://rapidshare.com/files/7082075...nt__Instrumentation__and_Sensors_Handbook.pdf

shaark

عضو جدید
سلام

سلام

سلام.سنسورها انواع بسیار زیادی دارند کدومشو میخواهی؟

راضيه جون

عضو جدید
سنسور

سنسور

يه مقاله فارسي در رابطه با يك نوع سنسو ر احتياج دارم اگر كمك كنيد ممنون ميشم ترجيحا ساده باشه به آدرس
razieh_mirzie@yahoo.com لطفا ميل كنيد
تا 25 /2 احتتياج دارم:cry:

ehsimi

عضو جدید
یه سنسوری میخوام که نسبت به حرکت انسان و هر حیوانی مناسب باشه در حدود ده متری جواب بده ازخودش نور ساطع نکنه ممنون میشم راهنماییم کنید.

osilator

عضو جدید
باسلام من چون کارمند هستم مهندسی برق خوندم برای امتحان کارشناسی ارشد برق-الکترونیک نیاز چون معمولا نیز دوشیفت کار می کنم نیاز به جزوات کامل ومختصر ومفیدی در زمینه رشته خودم برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد می خواستم لطفا به من کمک کنید. سپاسگزارم

osilator

عضو جدید
باسالم من چون دوشیفت کار می کنم وقتی برای خواندن برای آزمون کارشناسی ارشد ندارم نیاز به جزواتی متناسب با وقت بسیارکوتاهم البته مفیدومختصرمی باشم .لطفا به من کمک کنید( رشته مهندسی برق- الکترونیک خوندم). با سپاس

ملیحه رفیعی

عضو جدید
باسلام من چون کارمند هستم مهندسی برق خوندم برای امتحان کارشناسی ارشد برق-الکترونیک نیاز چون معمولا نیز دوشیفت کار می کنم نیاز به جزوات کامل ومختصر ومفیدی در زمینه رشته خودم برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد می خواستم لطفا به من کمک کنید. سپاسگزارم
سلام
من اطلاعاتی در مورد یک سنسور حرارتی که بتونه تقریبا دمای بین 100_0 را اندازه گیری کند می خوام.
خواهش میکنم هرچه زودتر کمکم کنید.

ملیحه رفیعی

عضو جدید
سلام
من اطلاعاتی در مورد یک سنسور حرارتی که بتونه تقریبا دمای 100_0 را اندازه گیری کنه می خوام.
خواهس می کنم هرچه زود تر کمکم کنید.

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من اطلاعاتی در مورد یک سنسور حرارتی که بتونه تقریبا دمای 100_0 را اندازه گیری کنه می خوام.
خواهس می کنم هرچه زود تر کمکم کنید.

دوست عزیز به سایت زیر مراجعه کنید انواع سنسور دما رو داره، هم می تونید اطلاعات کسب کنید و در صورت نیاز می تونید ازشون خرید هم کنید.

ملیحه رفیعی

عضو جدید
سلام
من به اطلاعاتی در مورد یک سنسور حرارتی که بتونه دمای 100_0 رو اندازه گیری کنه
می خوام. خواهش می کنم هرچه زود تر کمکم کنید.

taniyaff

عضو جدید
لطفا سنسورها در رباتها به ایمیلم ارسال کنید ممنون میشم خیلی سریع تر

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا