نام کتابی مناسب و معروف در صنایع تولید شکر و قند
نام کتابی مناسب و معروف در صنایع تولید شکر و قند
اصول صنایع تولید شکر
تألیف توسط غلامرضا مصباحی
تعداد صفحه 402
در این نوشتار ضمن بیان سابقه تاریخی تولید شکر و نقش آن در تغذیه انسان,اصول تولید و مراحل تولید شکر از چغندر قند و نیشکر تشریح شده است. مطالب کتاب با این عنوان به طبع رسیده است: چغندر قند و ترکیبات آن,برداشت ونگه داری چغندر قند, مراحل آماده سازی چغندر برای فرایند, استخراج قند از خلال,تصفیه شربت خام,تغلیظ شربت, کریستالیزاسیون و طباخی,خشک کردن و نگه داری شکر,قند سازی,مطالبی در مورد ملاس,ضایعات قندی در صنعت تولید شکر,برخی محاسبات فنی در کارخانه های تولید شکر,آب و بخار مصرفی در کارخانه های تولید شکر و تولید شکر از نیشکر.
من خودم از رو این کتاب خوندم و به شما هم توصیه می کنم .
کتاب خیلی مناسبیه