سلام.من باران.کارشناسی زیست عمومی ام.
بابا دمت گرم!!!بیاید به بخش میکروبیولوژی هم سر بزنید دگ......یه تاپیکی یه چیزی آخه!!!!!!!!!سلام به همه ي دوستان منم زهرا هستم دانشجوي رشته ي ميكرو بيولوژي 21 سالمه
سلام به شما و همه دوستان.محدثه جان بهت تبریک میگم؛چون من هم کارشناسیم زیست عمومی بود.سلام به همه ی دوستان عزیز زیست شناس
محدثه هستم کارشناس زیست شناسی عمومی
سلام به همه ی دوستان عزیز زیست شناس
محدثه هستم کارشناس زیست شناسی عمومی
فینگلیش ممنوع!!!!!!!!!فارسی یا انگلیسی!!!!!salam b dostane zist amin hastam daneshjoye microb, belakhare 1mah dige faregh misham!! ta bebinim to arshad che goli kashtim vagarna deport misham be samte sarbazi! vaghean saite porbari darin, ishala hamishe beroz bashe
salam b dostane zist amin hastam daneshjoye microb, belakhare 1mah dige faregh misham!! ta bebinim to arshad che goli kashtim vagarna deport misham be samte sarbazi! vaghean saite porbari darin, ishala hamishe beroz bashe
آورین.آورین!!!با سلام به همه دوستان منم حسین هستم دانشجوی ترم آخر زیست علوم گیاهی
خوشحالم که باهاتون آشنا میشم بچه ها
سلام منم حلما68 دانشجویکارشناسی سلولی ملکولی پرند البته دیکه اخراشه
به زودی منم از این لباسا میپوشم
متاسفم که انقد دیر اومدمامیدوارم از این به بعد بتونم استفاده کنم
سلام به همه .فاطمه هستم دانشجوی زیست شناسی جانوری.میخواستم بدونم برای ارشد چی بخونم بهتره؟خیلی ممنون..........................
سلام به همه عزیزان تالار زیست شناسی
من فاطمه هستم لیسانس زیست شناسی و قصد شرکت در ارشد بیوشیمی را دارم البته اگر طناز دخترم فرصت بیشتری برای مطالعه به من بدهد و از شیطنتهایش بکاهد.
سلام کامبیز هستم.ارشد سیستماتیک و لیسانس روان شناسی.در خدمت زیست شناسای گل و با صفا
سلام
میلاد هستم ،لیسانس زیست شناسی عمومی و خوشحالم که درجمعتون حضوردارم.امیدوارم بتونم فعالیت مفیدی داشته باشم.
سلام
باران هستم. دانشجو کارشناسی زیست عمومی.
خیلی خوشحالم که اینقدر به این رشته توجه دارید.
سلام
علیرضا هستم.دانشجوی کارشناسی زیست عمومی ترم آخر.
قبلا یه بار اینورا اومده بودم اما چون خیلی درس خون نبودم حس فعالیت نبود
کسی امسال کنکوری نبوده؟
واسه انتخاب رشته و ... کسی راهنمایی میتونه بکنه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
آ | معرفی رشته های زیست شناسی | زیست شناسی | 3 | |
معرفی سایت های زیست شناسی | زیست شناسی | 70 | ||
H | معرفی رشته زمانروانزیست شناسی (Chronopsychobiology) | زیست شناسی | 0 | |
قوانین تالارزیست شناسی | زیست شناسی | 0 | ||
دفترمدیریت تالارزیست شناسی | زیست شناسی | 8 |