بیا با هم گریه کنیم باشه عسیس دلم:crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying:
elisa.ff عضو جدید کاربر ممتاز Jan 26, 2011 #31 باران.. گفت: بیا با هم گریه کنیم کلیک کنید تا باز شود... باشه عسیس دلم
elisa.ff عضو جدید کاربر ممتاز Jan 26, 2011 #32 Harriet گفت: منم شدم به نت ولی دارم کمش می کنم کلیک کنید تا باز شود... خوبه
#parisa# عضو جدید کاربر ممتاز Jan 26, 2011 #34 ZEUS83 گفت: من شانس اوردم چند تا از دوستام دارن کمکم میکنن یکیشون یک قرارداد کاری برام پیدا کرده که اگه جور باشه کل وقت منو می گیره یکیشونم خودش سعی میکنه کمتر نت بیاد تا منم راحت تر بتونم ترک کنم خودمم رفتم کلی کتاب تهیه کردم و دارم کتاب میخونم کلیک کنید تا باز شود... نمیشه خودت و دوستت یه کاری کنید منم ترک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
ZEUS83 گفت: من شانس اوردم چند تا از دوستام دارن کمکم میکنن یکیشون یک قرارداد کاری برام پیدا کرده که اگه جور باشه کل وقت منو می گیره یکیشونم خودش سعی میکنه کمتر نت بیاد تا منم راحت تر بتونم ترک کنم خودمم رفتم کلی کتاب تهیه کردم و دارم کتاب میخونم کلیک کنید تا باز شود... نمیشه خودت و دوستت یه کاری کنید منم ترک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
elisa.ff عضو جدید کاربر ممتاز Jan 26, 2011 #35 #parisa# گفت: نمیشه خودت و دوستت یه کاری کنید منم ترک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... آی پریسا جان مگه به همین راحتیه !!!!
#parisa# گفت: نمیشه خودت و دوستت یه کاری کنید منم ترک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... آی پریسا جان مگه به همین راحتیه !!!!
hossein_ebrahimi عضو جدید Jan 27, 2011 #36 عجب اشتباهی کردم اومدم اینجا!! جو خیلی مسمومه همتون معتادین!!