hamidarchitec
عضو جدید
دست آقای مکارم درد نکنه ، که چند ساعت مهلت فرمودند
لطفا ازشون بپرسید اگه بعد از چند ساعت هم دلش نخواست بیاد تکلیف چیه
ایشون بهتره به جای فتوا به امر خطیر تجارت شکرشون رسیدگی کنند
دست آقای مکارم درد نکنه ، که چند ساعت مهلت فرمودند
لطفا ازشون بپرسید اگه بعد از چند ساعت هم دلش نخواست بیاد تکلیف چیه
و باز تهمت بدون مدرکایشون بهتره به جای فتوا به امر خطیر تجارت شکرشون رسیدگی کنند
و باز تهمت بدون مدرک
خدا از سر تقصیرات همه بگذره![]()
بلهپسر خوب من از بستگانشم خوب میشناسمش
خب باز خدا حفظتون کنه که نمیتونید بگید....نه خیر نمیتونم بگم
راستی شما ماسال هستی از اقای کوهساری خبر داری ( همون که خرازی داره سر میدان )؟
خب باز خدا حفظتون کنه که نمیتونید بگید....
تاپیک و منحرف نکن بیا تو پروفایل
باهم میحرفیم....
مبارکه...اوه ببخشید تاپیکتونو منحرف کردم
این تاپیک منه نه تو
بچه بازی در نیار چرا مسخره میکنی؟
یک نکته رو باید اشاره کنم
1. من قبول دارم قران در شرایط خود بهترین راهنما بوده است و به عنوان کلام الهی در سرزمین حجاز به ان اعتقاد دارم
2. وقتی در سوره بقره میفرماید " لا اکراه فی الدین " اقایون افراطی اینو نمیبینند و میگید باید انکه ایمان نیاورد رو قتل عام کنید ؟ اونم با تکیه با قران ؟
3. چرا اینهمه افراطی به خودش اجازه میدن به حریم مردم تجاوز کنند و برای کوچکترین مساله شخصی صدتا ایه میاریه و با شلاق و ... مردم رو شکنجه میکنند؟
جواب بدید
ایشون بهتره به جای فتوا به امر خطیر تجارت شکرشون رسیدگی کنند
گيرم كه ايشون تجارت شكر داشته باشه؟
ببينم شما مشكلي با تجارت داري؟ ببينم به شما دخلي داره؟
شما از كجا مي دوني كه تجارت ايشون حرامه؟
اين همه انسان در دنيا تجارت مي كنن
حالا اگه يه روحاني به تجارت برسه مشكلي داري؟
تو از كجا مي دوني كه ايشون قسمتي از اموالشو صرف امور خيريه نكرده؟
نگو ميشناسمش كه خندم ميگيره؟
ولي تو نخند
چون من مي شناسمش
پسر عمم تو يه شركت حولدينگ كار ميكنه
حسابدار آقاي مكارم بوده ايشون
من ميدونم
تو كه نمي دوني دروغ پخش نكن
هنوز نگفتید که پیغمبر کجا فرمودند که اگر اسلام نیاوردند آنها را بکشید
چند تا آیه آوردید
اولیش که مشخصه و در مورد منافقین می باشد
دومی هم در مورد مشرکین و بت پرستان می باشد که اصولا این نوع گرایش نوعی انحراف می باشد و باید ریشه کن شود حتی به قیمت کشتن(ممکن است دوستانی دچار شبهه بشوند با در نظر گرفتن اینکه شرک و بت پرستی نوعی انحراف شدید و البته دچار جامعه می شود فکر کنم به پاسخ برسند دوستان)
البته ای کاش آیه بعدی را هم می آوردید
و اگر کسى از مشرکان از تو پناه بخواهد، به او پناه ده تا سخن خدا را بشنود (و در آن بیندیشد); سپس او را به محل امنش برسان، چرا که آنها گروهى ناآگاهند. آیه 6 سوره مبارکه توبه
و البته کشتن در آخرین مرحله یا بهتر است بگوییم در مرحله ای که دیگر هیچ راهی برای آنها باقی نمی ماند وجود دارد
در مورد آیه آخر هم دستور کشتن نداده است قرآن آن هم بدلیله اهل کتاب بودن آنهاست.
خواهشا در مورد صحبتهایی که می کنید اندکی تحقیق کنید
تاپیک منحرف شد
اول اينكه جهاد مظلوم در برابر پيشواي ستمگر حق مسلم و فطري اوهست. كه ما حق داريم وقتي ستمگري بر مردمي مظلوم ظلم ميكند بر عليه او باشيم
و ديگر اينكه جهاد در برابر طاقوت هايي است كه قصد محو نام خدا از دل ها و ويران كردن معابدي رو دارن كه نام خدا و هر چيزي كه مانع منافع شخصي شون مي شه و مركز بيداري افكار انسان ها هستند واجبه
البته ويران كردن مساجد ومعابد هم به معني برخورد فيزيكي نيست
بلكه با فراهم كردن تبليغات سوء يا فراهم كردن تفريحات ناسالم و حتي به شيوه امروزي اتش زدن قران هم اين كار رو انجام ميدن
عزيز جان
يهوديت و مسيحيت وتمام كنند هآنها يعني دين اسلام در بر دارنده تمام مسائل دين يهود و مسيحيت هم هست
اگر بخواهند نام اسلام را خراب بكنند
البته نمي فهمند كه نام دو دين ديگر را هم خراب كرده اند
آنها يي كه در پي اين جنايات هستن نه به دنبال خدا بلكه به دنبال نفع خود هستن
براي همين هست كه جهاد با اين جور افراد يا افكار از مهم ترين مسائل هست
شما فقط لا اكراه رو نبين
برو ايه 39 و 40 حج رو هم ببين
شما سعي كن درست رو خوب بخونيانگار این بحث واسه آقایون جذابتره!
اره ما مظلومیم
ولی نمیخواد دل اقایونی که خودشون این بلا رو سرمون اوردن برامون بسوزه
این جوابتون میشه سفسطه....
شما گفتین که که زن مجبوره و در این زمینه از خودش اختیار نداره جوابشو گرفتین.....که میتونه به تاخیر بندازه....
البته هر عقل سلیمی حکم میکنه که اگه دلیلش قانع کننده بود میتونه نیاد و اسلام دین عقله....![]()
انگار این بحث واسه آقایون جذابتره!
اره ما مظلومیم
ولی نمیخواد دل اقایونی که خودشون این بلا رو سرمون اوردن برامون بسوزه
و البته اينكهسوالات من مربوط به رفتار مذهبیون با مردم عادی ایران هست مگر اونا چه کرده اند که اینگونه باید عذاب بکشند ؟
من هم با این کار مخالفم چون کار انسان عاقل توهین به عقاید دیگران نیست ( اتش زدن )
تاپيكو شما منحرف كردي
انتظار داري هر حرفي ميخواي بزني
هيچكس جواب تهمت ها رو نده
اميد وارم اين ديگه آخري پست خارج از موضوع باشه
شما کل و ول کردین برای اینکه بتونید شبهه ای وارد کنید چسبیدین به چند تا استثنا ی محدود؟!!!
در کل این قانون نتونستی شبهه ای وارد کنی زدی جاده خاکی و استثناء...![]()
این متن تفسیر این آیه بود.....(تفسیر نمونه)
شاید دلیل محکمتری داره که من نمیدونم.....!
باباش مسئولیت این دختر و بعهده داشته یا نه؟؟!
کسی حقوق انسانی رو نقض نکرده اما بعضیا نسبت به دیگران حقوقی براشون در نظر گرفته میشه مثل پدر و فرزند و یا زن و شوهر.....
تو وکیلشی ؟
و البته اينكه
خداوند فرموده:
[FONT="]علماي يهود، مردم را از سخنان گناه آلود و خوردن مال حرام نهي نمي كردند(مائده63)[/FONT]يا
[FONT="]خداوند فقط از آن جهت بر آنان عيب مي گيرد كه آنها با چشم خود شاهد زشتكاري و فساد ستمكاران بودند ولي آنان را نهي نمي كردند.[/FONT]
مي دونيد سرنوشت بني اسرايل چه شد
خداوند آنها رو به علت اينكه وظيفه امر به معروف و نهي از منكر رو ترك كرده بودند آنها رو عذاب كرد
مي دونيد چرا امام حسين شهيد شد ونامش موندگار شد
به علت اينكه جامعه امر به معروف ونهي از منكر رو فراموش كرده بود
و امام براي احياي اين سنت جان خودش رو فدا كرد
عاقبت شما به هيجا نرسيدنه
يكم حقيقت پذير باشين
جاي دوري نمي ره
شما مي خواي با اين كارت بحث اصليو مخدوش كني
بذار لطفا در اين مورد بعدا صحبت بشه
به جای اینکه فحش بدی، بگو اینکه تو قرآن اومده که "زنان کشتزار مردانند پس هر وقت و هرگونه که خواستید به کشتزار خود درآیید" چه معنی می تونه داشته باشه که شما فهمیدی اما بقیه نفهمیدند؟!!!!!.
منم چادر نمی پوشم به خاطر راحتیه خودم تو گرمای 40 درجه است به خاطر موهای نازنینم که زیر چادر خراب نشه از بی حجابی خودم سود می برم اما از با حجابی همون آدم های هیز سود می برن اون آدم هایی که شما برای خودت قلمبه کردی و می پرستیشون که به خاطر نگاه هاشون خودتو به سختی می اندازی من آدم حسابشون نمی کنم چه برسه نگاه هاشون که بخوام به خاطرشون حجاب هم داشته باشممن خودم چادر میپوشم هیچ کسی هم اجبارم نکرده. فقط به خاطر راحتیه خودمه .بیام خودمو تو کوچه خیابون نشون بدم که چی؟بعدشم از حجاب من کی سود میبره غیر خودم وجامعم؟از بی حجابیم که یه مشت آشغال هیز سود میبرن
من که ملا عمر رو نمیشناسم ولی اینو روانشناسای غربی میگن اگه منبعش رو پیدا کردم بهت میگم
اسم زن خشایار شاه رو میخوای چی کار .مهم کارشه
اونایی که به حجاب بقیه گیر میدن خودشونو به روانپزشک نشون بدن نمونه اش گشت ارشاد خانوم های چادری که فکر می کنن در بهشت هستنعذر مي خوام ولي بهتره شما به يك روانپزشك مراجعه كنيد.واقعا بعضي ها اعجاب آورند.
در ضمن آمريكا حمله كنه و همه جا رو بمباران كنه نميگه كيا با اسلام هستن كيا ضد اسلام.
شايد خودتون هم جز همون تيكه تيكه ها باشين.
شما راحت باش هر جور دوست داری خوش باشاصولا کاری جز مسخره کردن هم بلد هستید ما دلمون خوشه باشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مظلومیت | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
امام حسین (ع) - مظلومیت-محرم | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
زیباترین زنان جهان در چه کشور هایی قرار دارند | گفتگوی آزاد | 27 | |
![]() |
طراحی لباس برای زنان محجبه توسط شرکت D&G!+عکس | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
منع نوازندگی زنان برای اجرای سرود ملی | گفتگوی آزاد | 73 |