سلاااااااااااااااممممممممممممممممممم. ببینین کی اومده! سحر خانوم اومده. دستش خیلی پر نیست. ولی خالی خالیم نیست. امروز اومدم برا بچه مدیریتیا با سوالای پایان ترم قبل. استاد گفت جزوه جزییات ارتقارو پیداش نکرده ولی قول داد حتما بزودی بفرسته برام. سارا خانوم داشتیم؟پا تو کفش ما؟
ولی یه خبر عالی دارم براتون. به استاد الکی گفتم خیلی شما خوشحال شدین بابت جزوه ها. گفتش اگر هرکسی مشکل داشته باشه من در حد وقت و سوادم میتونم سوالاشونو جواب بدم. شما (من) سوالاشونو جمع کن برام بیار تا من جواب بدم البته تا اونجایی که میرسم و وقت دارم.
![]()
غزل جان تست های فن خیلی کم محاسباتی هستند. اونها هم بیشتر تناسبات و ضرب و تقسیم ساده است. مفهوم سینوس و کسینوس و تانژانت کفایت میکنه. اگه با نمودار انتگرال و مشتق هم آشنا باشی بد نیست.( ولی کاملا مفهومی نمیخواد درگیر روابطش بشی)میشه از استاد سروش نیا بپرسی واسه فن، چه مباحثی از ریاضیات مهمه که بهش تسلط داشته باشیم تا بتونیم تمرینات فن رو خوب بفهمیم و حل کنیم؟ هم واسه گرایش معماری-معماری بپرس لطفا و هم واسه تکنولوژی(جدا جدا بپرس) چون تکنولوژی مباحث فنش بیشتره.ممنون سحر جان
میشه از استاد سروش نیا بپرسی واسه فن، چه مباحثی از ریاضیات مهمه که بهش تسلط داشته باشیم تا بتونیم تمرینات فن رو خوب بفهمیم و حل کنیم؟ هم واسه گرایش معماری-معماری بپرس لطفا و هم واسه تکنولوژی(جدا جدا بپرس) چون تکنولوژی مباحث فنش بیشتره.ممنون سحر جان
الان مثلا اکوستیک پر فورمولهاییه که انتگرال دارهسلام غزلم
نمیخاد بپرسم. خودم قبلا اینو پرسیدم ازش گفتش هیچی فقط یه جدول سینوس و کسینوس و چهار عمل اصلی و البته چشمان شهلا بعدشم کلی خندید
گفتش اگه میبینین کتابا با انتگرال و اینجور چیزا حل میکنن چون کتاب علمی و دانشگاهین اینجوریه وگرنه تو کنکور که از شما راه حل نمیخوان فقط جواب میخوان
همیشه هم میگه سوالای تکنولوژی و انرژی و مدیریتو چون فقط تیم دانشگاه تهران طرح میکنه بیشتر ادراکی و مقایسه س اما سوالای معماری چون از همه جا سوال میدن فیل افکنه از سختی البته نه همیشه فقط یه وقتایی
الان مثلا اکوستیک پر فورمولهاییه که انتگرال دارهاونارو نخونیم عزیزم؟؟
؟........
سی دیو من نذاشتم عزیزم
اون دوست هکرمون گذاشته بود
من نمیدونم کدومه
تو دانشگاه به ما سی دی میداد اما فک نکنم این باشه
ااااا راستی گفتی سی دی
سی دی دانشگامونو بزارم به کارتون میادش؟
ميخوام اطلاعاتي كه راجع به گرايش هنرهاي ساخت دارم بهتون بگم شايد تو تصميم واسه رشته شناور كمكتون كنه:نه نداره من هنوز تصمیم نگرفتم![]()
ميخوام اطلاعاتي كه راجع به گرايش هنرهاي ساخت دارم بهتون بگم شايد تو تصميم واسه رشته شناور كمكتون كنه:
مديريت پروژه:به نظرم واسه بچه هايي كه ميخوان اولويت با معماري باشه و وقت زيادي ندارن اين گرايش نميتونه توصيه مناسبي باشه چون مديريت كه تو اين گرايش ضريب 4 داره اصلا تو منابع معماري نيست و خيلي هم سنگين با كتابهاي قطور و نثر سنگين كه با يك بار خوندن نميشه فهميد.مصالح هم شامل نشريه 55(كه خيلي سنگينه)و نانو ميشه البته چيزهاي ديگه هم هست ولي اصلي هاش و حداقل هاش ايناست
تكنولوژي:اكثر بچ هاي معماري كه رشته شناور هم امتحان ميدن تكنولوژي رو مد نظر دارن و انتخاب خوبيه چون سيستم ساختماني تو اين گرايش ضريب 4 داره و اگه ايستايي(كتابهاي دكتر محمود ..)رو خوب بخوني درصدت خوب ميشه.ميمونه طراحي فني و اجزا كه اگه عناصر اقاي كزازي و جزييات ارتقا دهنده(براي امسال)بخوني يه درصد خوبي مياري
و اما انرژي":واسه انرژي به جز ايستايي و زبان كه بايد عالي باشي طراحي فني(ضريب 3)و تنظيم شرايط و تاسيات مكانيكي و الكتريكي كه مباحثش از كتابهاي دكتر قيابكلو و سلطاندوست و دكتر شاهين حيدري اكثرا طرح ميشه و نسبتا سنگينه ولي با يه درصد متوسط(مثلا 45 تا 50)ميشه نتيجه دلخواه رو گرفت طرفداراش نسبت به تكنو كمتره ولي ظرفيت پذيرشش بيشتره..
چرا؟مديريت امسال 53 نفر پذيرش داشت كه 3 4 نفر هم سهميه ها كم ميشهمرسی اطلاعت خوبی بود فقط از نحوه پذیرششون خبر ندارین؟؟
سلام دوستا و هم رشته ایهای گلم واقعا که اینجا یه تاپیک فوق العادست من که به شخصه کلی از سر در گمیم مخصوصا تو مباحث فنی کم شد....امکان داره منو در مورد منابع مهم درک و تاریخ هم راهنمایی کنید واقعا نمیدونم کدوم منابع بهترینن
یادمه وقتی "جزئیات ارتقا دهنده" اومد سروشنیا گفت این کتاب خط به خطش اطلاعاته.
امروز وقتی برای اولین بار شروع به خوندن کتاب کردم و دیدم دارم زیر تمام مطالبش خط میکشم،تازه منظورشو فهمیدم.
به این نتیجه رسیدم که روی مطالب غیر مهمش خط بکشم کارم خیلی راحت تره![]()
نکنین این کارو با خودتونمنم دقیقا اینجوری شدم . وقتی میام اینجا میبینم اینهمه جزوه گذاشتن میترسم و استرس میگیرم که آخه چطور میشه همه اینها رو خوند![]()
اینا مهم نیستن منابع کلی هستن دوست عزیز.واقعا مرسی از راهنماییتون ولی واقعا اینا مهمترینا هستن ؟ این کتابا + کتابای فنی + کتابای زبان به نظرم خوندن و فهمیدن کاملشون تا کنکور محاله
واقعا مرسی از راهنماییتون ولی واقعا اینا مهمترینا هستن ؟ این کتابا + کتابای فنی + کتابای زبان به نظرم خوندن و فهمیدن کاملشون تا کنکور محاله
تا اونجا كه من خبر دارم شامل سر فصل دروس و فصل هاي مهم و كنكور هاي گذشته و مباحث تدريسي و تحليل آماري سالهاي گذشته ميشه....دوستاااااااااااااااان
این سی دی سروشنیا که میگین شامل چیا هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکم توضیح بدین ... ممنون![]()
تا اونجا كه من خبر دارم شامل سر فصل دروس و فصل هاي مهم و كنكور هاي گذشته و مباحث تدريسي و تحليل آماري سالهاي گذشته ميشه....
اونایی که خوندن میشه بگن تا حالا چیا خوندن؟؟؟؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 |