پیشنهاد میکنم زود تصمیم نگیرید و منابع رو خوب یک بار دیگه نگاه کنید#2#5ایول شاید منم بیام انرژي...اگه منابعش خیلی با معماری تفاوت نداشته باشه و فقط ضریب مهم باشه...
گویا تاریخ و منظرنداریم و بیشتر تو فن ساختمان هست...در ضمن زبانش مثل معماریه؟یا باید تخصصی هم خوند؟
ایشالله توکل به خدا...شما انرژی قبول شدی؟؟؟بعد اینکه معماری امتجان دادم فهمیدم چقدر انرزی دوست دارم(البته با چیزهایی ک از فارغ التحصیلش شنیدم...ترکیب سازه و معماری...من عاشق سازه ام....کارهای کالاتراوا رو وافعا خوشم میاد خودش طراحی میکنه خودش سازه جور میکنه...واقعا معماری قابلی هست...)میشه منایعی ک خوندی رو برام بزاری اینجا...یا تو پیام خصوصی؟؟؟ممنونت میشم کمک کنی...چون امسال اوننم میخوام بخونم....(من ک باید فن و ساختمان بالا بزنم خوب جوری میخونم ک انرزی هم بزنم چون تا حدی مشابه همند)منم مثل شما و پیرامیدز بودم! سر کارشناسی قبل انتخاب رشته رقتم دانشگاهم رو از نزدیک دیدم بعد که مطمئن شدم خوشگله و بزرررررگه و دارو درخت و ...داره رفتم با خیال راحت زدم و قبول شدم
سر ارشدم فقط دانشگاه تهران میخواستم که بهش رسیدم انشالله شمام به اونی که میخواین برسین... پس بزرگ بخواین![]()
ایشالله توکل به خدا...شما انرژی قبول شدی؟؟؟بعد اینکه معماری امتجان دادم فهمیدم چقدر انرزی دوست دارم(البته با چیزهایی ک از فارغ التحصیلش شنیدم...ترکیب سازه و معماری...من عاشق سازه ام....کارهای کالاتراوا رو وافعا خوشم میاد خودش طراحی میکنه خودش سازه جور میکنه...واقعا معماری قابلی هست...)میشه منایعی ک خوندی رو برام بزاری اینجا...یا تو پیام خصوصی؟؟؟ممنونت میشم کمک کنی...چون امسال اوننم میخوام بخونم....(من ک باید فن و ساختمان بالا بزنم خوب جوری میخونم ک انرزی هم بزنم چون تا حدی مشابه همند)
پیشنهاد میکنم زود تصمیم نگیرید و منابع رو خوب یک بار دیگه نگاه کنید#2#5
(حداقل منابعی که باید تخصصی برای خود انرژی بخونید چندین برابره همون منابع درمعماریه با این تفاوت که اگر تمام کتاب هاشو فول هم بخونید شاید بیشتر از نهایت 40 یا 50 درصد اون هم دست بالا نتونید بزنید چون خیلی سوالاتش با وجود این همه منبع خارج از منبع هستش کاملا) + اینکه به تمام منابع تخصصی تنظیم و انرژی 2 تا کتاب دیگه هم اضافه شده تاسیسات برقی و سرمایش غیر فعال(اگه همچنان تا کنکور چند تای دیگه هم اضافه نشه) +اینکه منابع مربوط به فن و ایستایی رو خیلی خیلی کامل تر و ریز تر از حد معماری باید بخونید+زبانش هم مثل معماریه و البته هر 2 تخصصی هم دارن!
مهمتر اینکه ببینید اصلا علاقه ای به انرژی دارید که روش سرمایه گزاری کنید یا نه؟
موفق باشید![]()
بله انرژی قبول شدم و اینی که شما میگی تکنولوژیهایشالله توکل به خدا...شما انرژی قبول شدی؟؟؟بعد اینکه معماری امتجان دادم فهمیدم چقدر انرزی دوست دارم(البته با چیزهایی ک از فارغ التحصیلش شنیدم...ترکیب سازه و معماری...من عاشق سازه ام....کارهای کالاتراوا رو وافعا خوشم میاد خودش طراحی میکنه خودش سازه جور میکنه...واقعا معماری قابلی هست...)میشه منایعی ک خوندی رو برام بزاری اینجا...یا تو پیام خصوصی؟؟؟ممنونت میشم کمک کنی...چون امسال اوننم میخوام بخونم....(من ک باید فن و ساختمان بالا بزنم خوب جوری میخونم ک انرزی هم بزنم چون تا حدی مشابه همند)
کاملا فرمایشتون متینه که اگر بتونید همه منابع تکنولوژِی رو بخونید میتونید در معماری هم درصد خوبی(البته صرفا در فن و شاید حدودی درک) بزنید اما اینم در نظر بگیرید که مثلا خود منابع تکنو یا مخصوصا انرژی و مدیریت انقدر زیاد هستند که دیگه زمانی باقی نزارن برای خوندن تاریخ/منظر/درک عمومی یا باعث بشن که مجبور شید با عمق خیلی کمتری این مطالب رو بخونید پس بهترین پیشنهادی که بهتون میتونم بکنم اینه که اول خوب فکر کنید ببینید واقعا به کدوم گرایش بیش از همه علاقه دارید و روی اون گرایش سرمایه گزاری اصلیتونو بکنید تا از اینجا رونده از اونجا مونده نشینچرا دروغ بگم اما من همه معماری- هم انرژی -هم تکنولوژی-هم مدیریت پروژه همممممممممممشووووووووو دوست دارم...ولی حیف ک دستمون کوتاهه و فقط یه دونه یه دونه باید بخونیم....من علاقه به همه کتب دارم به گلابچی هم عشق میورزم...کتابهاش باحاله...(البته من اول سروش نیا رو خونده بودم پارسال)واسه همین علاقه به کتابهاش دارم...ولی میخوام جوری سرمایه گذاری زمان کنم ک اگه مثلا یکی از رشته های شناور رو خوب خوندم اما قبول نشدم درصدشو تو معماری ببینم ...هر چی باشه کتب همون کتبه اما مفصل تر اگه مثلا گلابچی رو فول شم خوب درصد ایستایی تو معماری هم بالا میره...حالا میتونید راهنمایی کنید...البته من یه اشتباهی کردم اینکه من علاقه بیشتر به سازه هم دارم و فکر میکردم تو انرژی اینو بهش میرسم ک دوستان گفتن تکنولوژی...میشه منو تو این زمینه راهنمایی کنید؟
من اینارو میخونم خوبه به نظرتون .البته میخوام معماری معماری و انرژی هم شناور شرکت کنم
برای زبان :
504
Essential Words for the TOEFL
سئوالهای آزمونهای گذشته
برای فن :
درک رفتار سازه ها
سازه در معماری
مبانی سازه برای معماران
جزئیات ارتقا دهنده معماری
سیستمهای ساختمانی اینده
ایستایی عصر کنکاش
تعامل تکنولوزی و معماری
معماری ارکی تایپی
طبیعت منبع الهام
نمونه موردی های استاتیک و مقاومت
نانو ، ساختمانهای بتنی ،ساختمانهی فولادی، سازه های مشبک طراحی لرزه ای ،معمار مهندس ساختار رو اعم جزوه هایی که دانلود کردم میخونم
مبانی فیزیک 1-4 به غیر از نور که جزوشو میخونم
بررسی ابنیه سنتی
مباحث 6 ، 18 و 19 از مقررات ملی ساختمان
جزوه سروش نیا
برای تاریخ:
سبک شناسی پیرنیا
معماری کیانی
معماری معاصر غرب
معماری بانی مسعود
جزوه دکتر متدین
فصل 5 از زمان و معماری
جزوه دکتر رئیسی
برای منظر هم جزوه های باشگاه +درک عمومی معماری منظر عصر کنکاش یا مرکز معماری (هنوز تصمیم نگرفتم کدومشو بخونم)
برای درک عمومی :
مشق معماری
فرم فضا نظم
درک معماری راهیان ارشد
درک معماری عصر کنکاش عسگری+1400 سئوال درک
زبان کلا منبع نداره عزیزمشمابرای زبان کدوم کتابارو پیشنهاد میکنی که بشه درصد بالا زد
شمابرای زبان کدوم کتابارو پیشنهاد میکنی که بشه درصد بالا زد
من زیاد درست نخوندم تاحالا به نظرتون فن ازکدوم کتابا شروع کنم بهتره؟جزوه سروش نیا روبخونم بهتره یا کتابا.
کتاب تافل منظورتون همون اسنشل ورده دیگه؟
من زیاد درست نخوندم تاحالا به نظرتون فن ازکدوم کتابا شروع کنم بهتره؟جزوه سروش نیا روبخونم بهتره یا کتابا.
من همیشه اینو گفتم. اگه جزوه می خواین خونین فیروزی (تو همین باشگاه هستش) کلاس می خواین برین سروش نیااولا هیچ چی جای کتاب منبعو نمی گیره. دوما اگرچه سروش نیا بهترینه ولی منم با خانوم شرافت موافقم که بدون کلاسش و با جزوش به جایی نمیرسه آدم. من امتحان کردم
من همیشه اینو گفتم. اگه جزوه می خواین خونین فیروزی (تو همین باشگاه هستش) کلاس می خواین برین سروش نیا
سارا جون شرمنده میشه آدرس جزوه فیروزی رو بذارید؟؟ممنون می شم...........
![]()
من از انرژی معماری هیچی نمی دونم. میشه توضیح بدی؟ شاید ما هم علاقه مند شدیم.
منم اطلاعات زیادی از این رشته ندارم، جالب شد به نظرم
میشه ضریب درساشم بگی؟
ببین میشه هم معماری امتحان داد هم انرژی، فک کنم قبول شدن انرژی خیلی سخته نه؟ اسکیسم داره؟
20 سوالی شد![]()
دانشگاه تهران ، دانشگاه هنر تهران و دانشگاه ایلام . و کل پذیرش روزانه و شبانه در این دانشگاه ها 33 نفر هست .![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 3454 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 |