سلام به همگی.میخواستم بدونم چه جیزی تو کارآموزی مهمه ؟ منظورم اینه باید بریم دنبال دستگاه های مختلف که چطوری کار میکنن؟آخه اینکه احتیاج به کارآموزی نداره با یه سرچ تو اینترنت میشه فهمید.
حرفای شما درسته ولی من کلا از محیط کارخونه خوشم نمیاد . هیچ هیجانی تو کارش نیس بعد از یه مدت کار یکنواخت میشه.دستگاه رو روشن میکنی و باهاش کار میکنی همین و همین.هیچ تنوعی نداره.سلام
بستگی به خودت داره که چی میخوای
چیزی که دانشگاه میخواد اینه که:
شما فرمتو تحویل محل کاراموزی بدی, حاضر شدن یا نشدن در محل به خودت مربوطه
در انتهام از شما یه گزارش کار میخوان بعلاوه ی فرمای امضا شده توسط مسئولین مربوطه در محل کاراموزی.
اما
مهمترین بخش اینه که خودت چی میخوای
دوست من کسی که واقعا به فکر یادگیری باشه بهتین فرصت واسش کاراموزیه که راحت میتونی تو یه محل صنعتی حاضر بشی و به راحتی تجربه کسب کنی
خوب شما تو اینترنت سرچ کن که مثلا دستگاه تراش چطور کار میکنه
مطمینا مرحله به مرحله بهت توضیح میده اما هیچوقت تا خودت دست به دستگاه تراش نبری چیزی متوجه نمیشی
دوست من اگه با خوندن و سرچ کردن چیزی عاید میشد هیچوقت هیچوقت واسه اشتغال ازت سابقه یا کاربلدی نمیخواستن
مطلب مهم اینه که تو جو یه محل صنعتی باشی
مطلب مهم اینه که خودتو چن سال آینده اونجا ببینی و با خودت بگی من چی بلدم و چه کاری میتونم انجام بدم؟
اون موقست که از سرچ کردن دست میکشی و میری دنبال کار عملی!
قدر کاراموزی رو بدون
حرفای شما درسته ولی من کلا از محیط کارخونه خوشم نمیاد . هیچ هیجانی تو کارش نیس بعد از یه مدت کار یکنواخت میشه.دستگاه رو روشن میکنی و باهاش کار میکنی همین و همین.هیچ تنوعی نداره.
سلام به همگی.میخواستم بدونم چه جیزی تو کارآموزی مهمه ؟ منظورم اینه باید بریم دنبال دستگاه های مختلف که چطوری کار
میکنن؟آخه اینکه احتیاج به کارآموزی نداره با یه سرچ تو اینترنت میشه فهمید.
چی بگم . فکر کنم باید برم سیالات.کارای پژوهشی هم همین جوریه؟ پس این همه درس طراحی که خوندیم به چه درد میخوره ؟! اگه اینطور باشه که یه اپراتور معمولی هم میتونه کارخونه رو راه ببره.خوب بعد قراره شما در آینده کجا مشغول به کار بشین؟
تمام صنعت و صنایع ما کاراش روتینه دوستم
خوب بعد قراره شما در آینده کجا مشغول به کار بشین؟
تمام صنعت و صنایع ما کاراش روتینه دوستم
فکر کنم منظورشون اینه که مثلا صبح که میای دستگاه رو روشن میکنی . ظهر که میخوای بری خاموشش میکنی.هیچ تنوعی تو کار نیسسلام،منظورتون از روتین چیه؟
چی بگم . فکر کنم باید برم سیالات.کارای پژوهشی هم همین جوریه؟ پس این همه درس طراحی که خوندیم به چه درد میخوره ؟! اگه اینطور باشه که یه اپراتور معمولی هم میتونه کارخونه رو راه ببره.
سلام،منظورتون از روتین چیه؟
فکر کنم منظورشون اینه که مثلا صبح که میای دستگاه رو روشن میکنی . ظهر که میخوای بری خاموشش میکنی.هیچ تنوعی تو کار نیس
سلام بهترین کار واسه شما اینه که یه گزارش کار از اینترنت دانلود کنی و ببینی چه مطالبی توش مهمه . سایت پروژه دات کام زیاد دارهسلام. میشه بگید گزارش کارآموزی باید شامل چه قسمتایی باشه؟ نمیدونم چی باید بنویسم. ممنون
سلام.اکثر بچه ها همین وضعیت شما رو دارن وقتی میخوان برن کارآموزی . کارخونه و شرکتا هم به این قضیه عادت دارن و میدونن من خودم ابزار شناسی هم بلد نبودم.میری اونجا یاد میگیری.فقط ببین چه قسمتی به دردت میخوره که بری اونجا یعنی در آینده میخوای چه کاری بکنی که از الان بری همون جا و تجربه کسب کنی.یکی از استادای ما میگفت شما تو ناسا هم استخدام بشین واستون یه دوره آموزشی کار با دستگاه ها رو میذارن اون میگفت کارآموزی واسه اینه که با محیط صنعت و رفتار با کارگر آشنا بشین چون محیط صنعتی با دانشگاه خیلی تفاوت داره.حتی اونجا میتونی قسمتی رو که واقعا بهش علاقه داری پیدا کنی .موفق باشی.با سلام خدمت مهندسها
بنده سال چهارم رشته مکانیک سیالات پیوسته تهران مرکزم برای 2 واحد کارآموزی برای ایران خودرو معرفی نامه گرفتم یکی از آشناهامون تو ایران خودرو کار میکنه به من گفته که تو کدوم بخش میخواهی کار کنی؟ من گفتم بزارین فکرامو بکنم بهتون زنگ میزنم.
حالا که فکر می کنم من هیچ تجربه ای تو صنعت ندارم به جز یه واحد کارگاه جوشکاری و ورقکاری یه واحد اتومکانیک و یه واحد ماشین ابزار ابزارسازی که پاس کردم حالا یادم رفته به نظر شما من که اوت اوتم چه جوری برم تو یه بخش کار کنم چون چیزی بلد نیستم و فقط می خوام 2 واحدمو پاس کنم فارق التحصیل بشم!!؟
لطفاراهنمایی کنید.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مهم:مهم»»»»مزایای عضویت در نظام مهندسی | درخواست ، پرسش و پاسخ | 20 | |
![]() |
مرخصی و بعد انصراف...خیلی مهم | درخواست ، پرسش و پاسخ | 2 | |
![]() |
چند سوال مهم | درخواست ، پرسش و پاسخ | 8 | |
A | ارشد نوبت دوم خیلی مهم (فوری) | درخواست ، پرسش و پاسخ | 1 | |
M | سوال مهم++لطفا" کمک کنید++ | درخواست ، پرسش و پاسخ | 2 |