مصرف قندهای ساده در سحری عامل گرسنگی در طول روز است...

دكتر آراسب دباغ مقدم، متخصص تغذيه بعضي از افراد در طول روزهداري با خوردن سحري در طول روز تا افطار دچار ضعف و گرسنگي ميشوند كه اگر اين افراد سحري نخورند مشكل گرسنگي آن در طول روز احساس نميشود. وي ادامه داد: مشكل اصلي اين افراد اين است كه در سحر غذاهايي كه داراي قند ساده و نانهاي سفيد يا چاي شيرين ماكاراني زياد مصرف ميكنند. در اين حالت قند بلافاصله بالا ميرود و در نتيجه انسولين بالا ميرود تا بتواند قند خون را پايين بياورد. در اين حالت قندخون كه به سرعت با خوردن اين غذاها بالا رفته به سرعت پايين ميآيد و فرد زماني از سحر نگذشته احساس گرسنگي ميكند و تحمل نخوردن سخت ميشود و دچار ضعف ميشود.
دباغ مقدم اظهار داشت: اين افراد بايد 3 وعده غذاي عادي را كه در طول سال مصرف ميكرند حفظ كنند. خوردن سحري با مصرف موادي كه حاوي قندهاي پيچيده است و بعد از خوردن سحري از خوابيدن اجتناب كنند چون با مصرف سحري و سنگين شدن معده باعث ناراحتي شده كارهاي سبك مانند: پيادهروي يا عبادت انجام داده و وعدهي دوم افطار است كه افطار بايد خيلي سبك باشد و در حد خوردن شير و خرما كه خيلي از افراد شام را در وعدهي افطاري مصرف ميكند و شام را حذف ميكنند كه اين كار اشتباه است، 2 ساعت بعد از افطار بايد شام كامل و خوب بخورند./ع