مشکل من را نسبت به شناخت رشته مکانیک حل کنید؟

noor34

عضو جدید
من از فیزیک سال سوم دبیرستان که سرعت و شتاب و نیرو و قوانین نیوتن بود خیلی خوشم می اد . حتی می دانم در رشته مکانیک خیلی کاملتر از ان را می تونم بخوانم و واقعا دوستش دارم . اما خواندم که در محیط کاری بیشتر در کارخانه ها و برای ساخت قطعه یا مخزن یا این جور چیزها استفاده می شه . و حرف از جوشکاری و غیره است . انوقت من باعث می شه که کل علاقم را از دست بدم و این رشته را انتخاب نکنم . واقعا نمی دانم علت این همه اختلاف علاقه چیه ؟ ایا من رشته را اشتباه انتخاب کردم یا اشتباه برداشت می کنم . چرا به این دروس این قدر علاقه دارم ولی به چیزهایی که گفتم اصلا علاقه ای ندارم . ساده ترین توجیحی که می کنم اینه که من به حرکت علاقه دارم . مثلا ماهواره یا موشک یا وسیله یا روبات و به اجسام ثابت مثل مخزن و میل گاردان و جوشکاری و از این قبیل نه . واقعا چی توی این پازل علاقه من گم یا اشتباه هست .
می ترسم مکانیک رشته ای باشه که واقعا دوستش داشته باشم ولی الان متوجه نباشم و انتخابش نکنم .

Zaneti

مدیر تالار مهندسی مکانیک
مدیر تالار
من از فیزیک سال سوم دبیرستان که سرعت و شتاب و نیرو و قوانین نیوتن بود خیلی خوشم می اد . حتی می دانم در رشته مکانیک خیلی کاملتر از ان را می تونم بخوانم و واقعا دوستش دارم . اما خواندم که در محیط کاری بیشتر در کارخانه ها و برای ساخت قطعه یا مخزن یا این جور چیزها استفاده می شه . و حرف از جوشکاری و غیره است . انوقت من باعث می شه که کل علاقم را از دست بدم و این رشته را انتخاب نکنم . واقعا نمی دانم علت این همه اختلاف علاقه چیه ؟ ایا من رشته را اشتباه انتخاب کردم یا اشتباه برداشت می کنم . چرا به این دروس این قدر علاقه دارم ولی به چیزهایی که گفتم اصلا علاقه ای ندارم . ساده ترین توجیحی که می کنم اینه که من به حرکت علاقه دارم . مثلا ماهواره یا موشک یا وسیله یا روبات و به اجسام ثابت مثل مخزن و میل گاردان و جوشکاری و از این قبیل نه . واقعا چی توی این پازل علاقه من گم یا اشتباه هست .
می ترسم مکانیک رشته ای باشه که واقعا دوستش داشته باشم ولی الان متوجه نباشم و انتخابش نکنم .

درود
مکانیک ترکیبی از این هایی که گفتی هست و اینها قسمتی از مکانیک هست نه تمام آن
مکانیک شاید در یک جمله بتوان گفته هر چیزی که حرکت می کنه یا بتوان آن را حرکت داد به مکانیک ربط داره
حالا این می تونه یه جسم جامد باشه یا سیال و ...

در یک کلام اگه در درس فیزیک به خصوص قسمت دینامیک و درس ریاضی موفق هستید و علاقه دارید و به کار ها و بحث هایی که در مورد مکانیک میشه علاقه دارید و شغل آینده ات به مکانیک ربط داره بیا وگرنه نه

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام، واقعیت اینه که صنعت امروز ما یک صنعت مستقل نیست و این یعنی اینکه هر جایی بین تولید کردن و واردات حق انتخاب می زارن ما واردات رو انتخاب می کنیم. این موضوع باعث شده که از بسیاری از توانایی های مهندسی مکانیک در اینجا استفاده نکنیم و بیشتر حالت تعمیرات و مخزن سازی یک کم بیشتری کپی زنی های ساده پیدا کنه. شما رشته رو اشتباهی نیومدی اما بازار رو ندیده بودی.

سلام

سلام

دوست عزیز،یاد گیری دروس فیزیک و شیمی و ریاضی فقط منجر به رشد ذهنی شما میشه و دید شما رو بالا می بره،پس در دنیای کار کمتر با مسایل تئوری برخورد دارید.ساخت مخزن و جوشکاری و این جور چیزا فقط یه شاخه از مکانیکه و شما می تونید بین بهره برداری و تعمیرات و ساخت و طراحی انتخابهای زیادی داشته باشید.در کل در دنیای کار واسه رشته مکانیک تنوع کاری و حق انتخاب خیلی بالاست.سعی کنید با سواد باشید و زیاد بازدید برید
موفق باشید

noor34

عضو جدید
پس این بد امدن من از ساخت قطعات مخزن و اجسام ثابت و همچنین جوشکاری مشکل نداره ؟
ضمن اینکه علاقه من به فیزیک مکانیک دبیرستان و نیرو شتاب و معادلات حرکت و ساخت یا دخالت در ساخت اجسام متحرک مثل ماهواره یا وسایلی که کاری را می تونند برای بشر انجام بدن مثل روبات تنها در این رشته مکانیک هست یا مهندسی مکانیک مرجع و مادرش هست و ایا هیچ رشته دیگه ایی مثلا هوا فضا یا روباتیک دخالت نداره یا کاربردی و مناسب نیست ؟

من چه کار کنم در بله یا خیر گفتن به این رشته . از یه چیزایی خوشم می اد ولی یه چیزایی را گرفتم که بدم می اد . ممکن درست نشناخته باشم یا درست شناخته باشم ولی از ان قسمتاش خوشم نیاد. و متاسفانه همان قسمتها در بازار کار برای یه مهندس مکانیک هست

بالا