سام zealot
اخراجی موقت
هرکسی فکر میکنه اصلی ترین مشکل عدم پیشرفت ایران بغیر از شرایط اقلیمی <وابستگی دین وسیاسته> به من امتیاز بده

مگه از کیسه ات میره.واقعا خدا ...شناخت که بهش ...ندادامتياز كه زوركي ني پسر جون!!!
تاپيك ابكي كه امتياز نداره!![]()
هرکسی فکر میکنه اصلی ترین مشکل عدم پیشرفت ایران بغیر از شرایط اقلیمی <وابستگی دین وسیاسته> به من امتیاز بده![]()
بله حاصل تراوشات ذهنی خودم بود.حالا مثلا چیزی ازت کم میشه امتیاز بدی؟این همه ذوق و...ریختم رو دایره.استشو بگو تنهايى فكر كردى؟؟؟
هرکسی فکر میکنه اصلی ترین مشکل عدم پیشرفت ایران بغیر از شرایط اقلیمی <وابستگی دین وسیاسته> به من امتیاز بده![]()
ببخشي از كتاب "پي نکته هايي بر جامعه شناسي خودماني" نوشته حسن نراقي
به چه دليل اين شديم
اگر بپرسيد به چه دليل اين شديم ؛ مجبور خواهم شد فهرست وار تکرار کنم فقط فهرست وار شرمسارانه بگويم :
- به دليل اين که ملتي هستيم بيگانه با تاريخ
- حقيقت گريز و پنهان کار ؛ ظاهر ساز و قهرمان پرور ؛
- خود محور و همه چيز دان بي برنامه و فرصت طلب و قانون گريز و به تبع ان مسئوليت ناپذير
- و اگر اجازه دهيد و ناراحت نميشويد حسود و پرتوقع
من مسلما نه جامعه شناسم و نه اقتصاد دان و نه سیاسیت مدار. ولی خوب منم مثل هر فردی اجازه دارم عقیدم رو بگم. من با گفته ها و دیدگاه هایی که در اینجا بیان شده کاملا مخالفم.ببخشي از كتاب "پي نکته هايي بر جامعه شناسي خودماني" نوشته حسن نراقي
به چه دليل اين شديم
اگر بپرسيد به چه دليل اين شديم ؛ مجبور خواهم شد فهرست وار تکرار کنم فقط فهرست وار شرمسارانه بگويم :
- به دليل اين که ملتي هستيم بيگانه با تاريخ
- حقيقت گريز و پنهان کار ؛ ظاهر ساز و قهرمان پرور ؛
- خود محور و همه چيز دان بي برنامه و فرصت طلب و قانون گريز و به تبع ان مسئوليت ناپذير
- و اگر اجازه دهيد و ناراحت نميشويد حسود و پرتوقع
تا حالا شده فکر کنی این بی انگیزه بودن ها و بی هدف بودن ها از کجا اومده ؟؟؟مشکل اصلی جوونای ما نداشتن امیده
البته همه اینجوری نیستن چون داریم میریم جلو
به نظر من مشکل اصلی عدم مسئولیت پذیری ایرانیان هست. تو فک و فامیل خودمون نگاه کنین. همه دارن می گن چرا فلانی این کار و نکرد، چرا بساری اون کار رو نکرد و فعالیت های خودشون رو به یه اداره رفتن خلاصه کردن.
خوب به والله خودمونم می تونیم کارایی کنیم ها! آخه نا سلامتی ابلیس به خاطر سجده نکردن به من و تو رانده شد.
من و تو جانشین خدا روی زمینیم ولی ببین چه جوری روزمون رو شب می کنیم. مثلا همین پارسال چه کاری برای کشور کردیم؟
خیلی خنثا جواب دادی
ok ..این که الان گفتی یعنی چه؟ مسخره کردی؟
خوب نظرم بود
انتظار داشتین چی بگم![]()
مشکل اصلی جوونای ما نداشتن امیده
البته همه اینجوری نیستن چون داریم میریم جلو