مشکلات عدم پیشرفت ایران

tosa@

عضو جدید
امتياز كه زوركي ني پسر جون!!!

تاپيك ابكي كه امتياز نداره!;)

phalagh

مدیر بازنشسته
ببخشي از كتاب "پي نکته هايي بر جامعه شناسي خودماني" نوشته حسن نراقي

به چه دليل اين شديم
اگر بپرسيد به چه دليل اين شديم ؛ مجبور خواهم شد فهرست وار تکرار کنم فقط فهرست وار شرمسارانه بگويم :
- به دليل اين که ملتي هستيم بيگانه با تاريخ
- حقيقت گريز و پنهان کار ؛ ظاهر ساز و قهرمان پرور ؛
- خود محور و همه چيز دان بي برنامه و فرصت طلب و قانون گريز و به تبع ان مسئوليت ناپذير
- و اگر اجازه دهيد و ناراحت نميشويد حسود و پرتوقع

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه اینکه پیشرفت نداشتیم.داشتیم.ولی به اندازه توان و بضاعتمان نبوده.
من علت اصلی عدم پیشرفت ایران را در عدم همدلی ملت و دولت و ملت با همدیگر و سوء مدیریت ها میدانم.

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز

به چه دليل اين شديم
اگر بپرسيد به چه دليل اين شديم ؛ مجبور خواهم شد فهرست وار تکرار کنم فقط فهرست وار شرمسارانه بگويم :
- خود محور و همه چيز دان بي برنامه و فرصت طلب و قانون گريز و به تبع ان مسئوليت ناپذير

جناب فلق : با وجود انكه اين نكاتي كه در پستتهان بيان كرديد تلخ و ناراحت كننده هستند ولي بايد اعتراف كرد كه حقيقت دارند و از عوامل اصلي عدم پيشرفت كشور ما هستند :surprised: :(

waffen

اخراجی موقت

به چه دليل اين شديم
من مسلما نه جامعه شناسم و نه اقتصاد دان و نه سیاسیت مدار. ولی خوب منم مثل هر فردی اجازه دارم عقیدم رو بگم. من با گفته ها و دیدگاه هایی که در اینجا بیان شده کاملا مخالفم.
مردم مسئول عقب ماندگی کشور نیستند. دولت مسئول عقب ماندگی هست.
آیا اگر آمریکا نظام کاری و اقتصادی رو که در ایران داره دنبال میشه دنبال میکرد الآن آمریکا شده بود ؟
در ایران شاید از 8 ساعت کار یک کارمند 1 ساعت اون کار مفید باشه. آیا این یعنی ایرانیان ژنن تنبل هستند ؟؟؟ آیا برنامه های غلط سیاسی و اقتصادی و کاری دولت نیست که چنین اجازه ای به افراد میده ؟؟؟
اگر در کشور های صنعتی فردی چنین فراوری کمی داشته باشه بی درنگ اخراج میشه.
به نظر من جواب همه ی این مشکلات رو میتونیم با یک دولت کارآمد بدیم.
مشکل اصلی جوونای ما نداشتن امیده
البته همه اینجوری نیستن چون داریم میریم جلو
تا حالا شده فکر کنی این بی انگیزه بودن ها و بی هدف بودن ها از کجا اومده ؟؟؟
به چه دلیلی هست ؟؟؟

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من مشکل اصلی عدم مسئولیت پذیری ایرانیان هست. تو فک و فامیل خودمون نگاه کنین. همه دارن می گن چرا فلانی این کار و نکرد، چرا بساری اون کار رو نکرد و فعالیت های خودشون رو به یه اداره رفتن خلاصه کردن.

خوب به والله خودمونم می تونیم کارایی کنیم ها! آخه نا سلامتی ابلیس به خاطر سجده نکردن به من و تو رانده شد.

من و تو جانشین خدا روی زمینیم ولی ببین چه جوری روزمون رو شب می کنیم. مثلا همین پارسال چه کاری برای کشور کردیم؟

ارش مهرداد

عضو جدید
مشکل ما اینه که هنوز وارد مدرنیته نشدیم و در بسیاری موارد مثل ادمهای چندین قرن پیش فکر میکنیم و عمل می نماییم.

ارش مهرداد

عضو جدید
به نظر من مشکل اصلی عدم مسئولیت پذیری ایرانیان هست. تو فک و فامیل خودمون نگاه کنین. همه دارن می گن چرا فلانی این کار و نکرد، چرا بساری اون کار رو نکرد و فعالیت های خودشون رو به یه اداره رفتن خلاصه کردن.

خوب به والله خودمونم می تونیم کارایی کنیم ها! آخه نا سلامتی ابلیس به خاطر سجده نکردن به من و تو رانده شد.

من و تو جانشین خدا روی زمینیم ولی ببین چه جوری روزمون رو شب می کنیم. مثلا همین پارسال چه کاری برای کشور کردیم؟

خیلی خنثا جواب دادی