مشورت

m.f.s

کاربر فعال
سلام دوستان من میخام یه دختر خانومی رو که شاید به زودی بخواد بشه زن برادرم واسه اولین بار ببینم میخواستم از شماها راهنمایی بخوام تا توی اولین برخورد یکمی دقیق بشناسمش مثلا راجع به چه چیزایی بیشتر باهاش حرف بزنم تا به روحیاتش پی ببرم شما چه نظری دارین ؟ مرسی

AREFE.KH

عضو جدید
حق داشتن یا نداشتن من زیاد مهم نیست چون برادرم ازم کمک خواسته منم تصمیم گرفتم تا کمکش کنم وگرنه زیادم وقت خالی واسه نگران شدن ندارم:redface:

فقط ببین به خانواده ی شما میخوره و اگه رفتاری دیدی که خوشت نیومد یا فکر میکنی خوانوادت خوششون نمیاد حتما به داداشت بگو.برای هر نظرت که در موردش میدی دلیل بیار.

بدون که تو به عنوان خواهر برادرت نباید بری به عنوان یه دوست میری و به اندازه یه دوست در مورد اون خانم نظر میدی.

saman205

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
میدونین شناخت از برخورد اول فک نکنم درست و کار آسونی باشه...به نظرتون هر کی باشه توی یه روز نمیتونه خودش رو غیر از اون چیزی که هست نشون بده ؟
به نظرم باید در موردش تحقبق کنید اونم نه از خودش!
از دوستاش .. همسایه و...
این شناختی که شما میگید کار داداش شماست که باید ببینه طرز فکر و علایق همسر آینده اش باهااش میخونه یا نه؟
ولی حالا که میری سعی کن دوستانه و مثل خواهرت باهاش گپ بزن و یه چی پیدا کردم و خوندم فک کنم کمکتون کنه البته کامل بخونینش موفق باشی.http://love0.persianblog.ir/post/9