مشورت-پمپ و لوله کشی مورد نیاز برای انتقال آب از دریا به ورودی آب شیرین کن

ehsan-inventor

عضو جدید
سلام دوستان
من برای ترم آینده باید 2 واحد کارآموزی بگذرونم.
به تاسیسات و سرمایش و گرمایش و تهویه مطبوع علاقه دارم(با اینکه طراحی جامدات هستم !)
قرار شد که برای شرکت یکی از آشناهامون کار کنم.ایشون گفتن ما داریم روی پروژه آب شیرین کن کار می کنیم که وظیفه و کارای انتقال آبش پای منه...
ظاهر قضیه به نظر من که تا حالا کار عملی نداشتم یه پمپو و چند تا لوله هستش! می خواستم مشورت بگیرم که چیز خوبی هست؟ به دردم می خوره با توجه به علاقه هام؟ سنگین یا سبک نیست؟ اصلا اینو به عنوان کارآموزی قبول می کنن؟!
من می خواستم برای هر واحد کارآموزی یه جا باشم یعنی برای 2 واحدم تو دو شرکت مختلف کار کنم حالا که این پمپ شده اون یکی می خوام سیستم سرمایشی گرمایشی و تهویه مطبوع باشه...سنگین نمیشه؟
نظر شما چیه؟
اگر مطالب مفیدی راجع به راه اندازی و محاسبات برای این نوع انتقال ها دارین ممنون میشم کمکم کنید...
موفق باشید:gol::gol::gol:

aminrokh

عضو جدید
سلام دوست عزیز:
مگه میشه دوجا کار کرد؟؟؟فکر کنم اشتباه میکنی باید یه جا باشه ها!!!!!
به نظر من هرکدمو علاقه داری برو.

ehsan-inventor

عضو جدید
ممنون از توجه شما امین عزیز.
من تا قبل از عید باید پروژه ی آبرسانی رو تموم کنم و بعد از عید تا آخر تابستون فرصت دارم که یه کارآموزی سرمایش گرمایشی یا تهویه مطبوع برم...
ظاهرا آب شیرین کن مربوط به مهندسی شیمی میشه.ولی من میخ وام بدونم این انتقال آب از دریا به ورودی آب شیرین کن کار سنگینیه؟یا متوسط و ضعیفه؟ آیا دانشگاه اینو به عنوان کارآموزی قبول می کنه؟
دوستان خواهش می کنم اگر ای بوک و مقاله و پروژ ه ای که مرتبط باشه با پمپ و آبرسانی و انتقال از دریا و ... منو در جریان بذارین
خیلی لطف می کنید
موفق باشید

آخرین ویرایش:

pipingman

عضو جدید
سلام دوست عزيز
بخش مهمي از پروژه هاي آب شيرين كن رو مربوط به مهندسي مكانيك هست اين بخشها عمدتا شامل پايپينگ، تجهيزات و استراكچر هست. توليد آب شيرين از آب دريا به روشهاي مختلفي صورت ميگيره كه يكي از به صرفه ترين اونها روش MED هست . اين روش رو در حال حاضر شركتهايي نظير فن نيرو و بنيان دانش پژوهان جوان كار ميكنند. جاي خوبيه براي كارآموزي.

asgar33

عضو جدید
اره میشه دوواحد هستش یه واحد رو تو یه شرکت ورمیداری اونیکی واحدو هم تو شرکت دیگهکارت بیشتر به مهندسی شیمی ربط داره ولی حتما قبول میکنن موفق باشی