مشورتی مهم برای زندگی

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاشق نه علاقه مند ....
اینا ازدواج نکنن بهتره ....اختلاف سنی زیاد ...تازه این وسط دخترم بزرگتره ...برعکسشو الان میگن نه چه برسه به اینکه اینجا دختر بزرگتره...
همونطور که دوستانم اشاره کردن الان تا دو سال بزرگتر بودن دختر رسم شده و مشاور ها زیاد بهش گیر نمیدن ولی این عاقبت خوبی نخواهد داشت احتمالا ....

این خانوم به نکته باریکی اشاره کردن ، عاشق نگو ، بگو علاقه مندم....

اگه بگی عاشقی قطعا داری در جوّ سیر میکنی

آخرین ویرایش:

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته اینم بگم که اگه از ته دل مطمئنی که کارت درسته ، اونوقت برو باهاش ازدواج کن....

که اینم برای تو صدق نمیکنه ، چون آدمی که مطمئن باشه نمیاد بپرسه نظرتون چیه ، میره میگیره ، هر اتفاقی که بیفته

2276417

کاربر فعال
خب اولا باید دید که چه جوری این عشق پیش امده ؟؟
ولی من می خوام نظر اون خانم 35ساله رو بدونم اگه یه روزی پسر خودش عاشق یه خانمی که 9سال بزرگتر هست بشه چه عکس العملی نشون میده؟؟
از قرار اقا پسر هستن و خانم خانم یعنی دختر 35ساله نیستن خانم 35ساله هستن
بازم اگه دختر بودن با وجود مشکل داره بودن بازم تحملش راحت تر هست تا اینکه من برداشتم این هست خانم ( مطلقه یا بیوه ) هستن
این مسئله باید ریشه ای بررسی بشه
وگرنه پر واضح هست که این ازدواج مشکل داره 99/99% هم مشکل داره
سلام دوست عزیز خانم مورد نظر مجرد بودن و ازدواج نکردن و پسره هم سالمه

آخرین ویرایش:

*Y2K

عضو جدید
سلام دوست عزیز خانم مورد نظر مجرد بودن و ازدواج نکردن و پسره هم سالمه
دلایل زیادی وجود داره که باعث گرایش پسرها به دخترای بزرگتراز خودشان میشه.
۱-عدم دریافت محبت در محیط خانواده ودرریافت محبت ازطرف مقابل
۲-مشکلات اقتصادی ونداشتن تمکن مالی ازطرف پسرو...3-جذابیتهای ظاهری دخترونداشتن 4-دلایل مختلف دیگرولی بعنوان یک قاعده کلی اختلاف سنی 8سال بزرگتر بودن پسرویا تا 2سال بزرگتر بودن دختر درصورت وجود علاقه مشکلی ایجاد نمیکنه.ولی در صورت عدم دقت و عدم آگاهی از قبول مسولیت انتخاب نزد طرفین مشکلات زیادی ایجاد کرده که اکثرن منجر به جدایی میشه.مردها درسنین 40 به بالا جذابیت زیادی داشته ومورد توجه جنس مخالف هستند ازطرفی خانمها درصورت بزرگتر بودن دچار اختلالات هورمونی که معمولن تندخو و پرخاشگر هم میشوند و کاهش زیبایی و ...باعث تنش های مداوم و خسته کننده شده که نهایتن منجر به جدایی میشه.حال آقایونی که این تصمیمات رو میگیرن توجه ندارن که زندگی یک انسان بدلیل اشتباه اونا بهم میریزه....آگاهی از کاری که تصمیم به اون گرفته میشه و مهمتر از اون پذیرفتن مسولیت اون انتخاب خیلی کمک کننده هست.....این مورد واختلاف سنی مطرح شده مناسب نیست بهتره انجام نشه

آخرین ویرایش:

daruish_red star

عضو جدید
سلام
بچه ها از شما میخوام منو راهنمایی کنید
من 22 سالمه عاشق دختر داییم شدم و شب روز بهش فکر میکنم. یک سال از دانشگام مونده و سربازی هم نرفتم . بچه زحمت کشیم شب روز کار میکنم ولی کار دایم ندارم رسمی نیست. ولی تمام سعیم رو میکنم ولی در این شرایط......
دختر داییم خواستگار خوبی داره براش میاد. دختر خوبه دانشجویه رشته روانشناسیه دانشگاه علامه تهرانه (امیدوارم اینجا عضو باشه و بخونه) خیلی بهش علاقه دارم ولی والدینم فقط از نظر مالی و اقتصادی مخالفن وگرنه راضین و میگن هنوز زوده.
از نظرخانواده یکیم اجتماعی-فرهنگی وغیره ولی از نظر مالی ما بهتریم وشناخت خوبی ازش دارم....
در کل شرایط ما کمی بهتر از اوناست
در فامیل هم همه منو قبول دارن و اسم رسم خوبی دارم و حتی داییم هم خیلی بهم علاقه داره ولی خود دختره رو نمیدونم
ولی در کل موانع زیادی جلوی راهمه سربازی- درس- کار که الان خیلی مهمه... خودم هم ترس زیادی از مسایل اقتصادی دارم ولی خیلی عاشقشم و میترسم به خواستگاراش جواب بده این روزا....
خیلی میترسم عروس شه تورو خدا برام دعا کنید....

آخرین ویرایش:

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها از شما میخوام منو راهنمایی کنید
من 22 سالمه عاشق دختر داییم شدم و شب روز بهش فکر میکنم. یک سال از دانشگام مونده و سربازی هم نرفتم . بچه زحمت کشیم شب روز کار میکنم ولی کار دایم ندارم رسمی نیست. ولی تمام سعیم رو میکنم ولی در این شرایط......
دختر داییم خواستگار خوبی داره براش میاد. دختر خوبه دانشجویه رشته روانشناسیه دانشگاه علامه تهرانه (امیدوارم اینجا عضو باشه و بخونه) خیلی بهش علاقه دارم ولی والدینم فقط از نظر مالی و اقتصادی مخالفن وگرنه راضین و میگن هنوز زوده.
از نظرخانواده یکیم اجتماعی-فرهنگی وغیره ولی از نظر مالی ما بهتریم وشناخت خوبی ازش دارم....
در کل شرایط ما کمی بهتر از اوناست
در فامیل هم همه منو قبول دارن و اسم رسم خوبی دارم و حتی داییم هم خیلی بهم علاقه داره ولی خود دختره رو نمیدونم
ولی در کل موانع زیادی جلوی راهمه سربازی- درس- کار که الان خیلی مهمه... خودم هم ترس زیادی از مسایل اقتصادی دارم ولی خیلی عاشقشم و میترسم به خواستگاراش جواب بده این روزا....
خیلی میترسم عروس شه تورو خدا برام دعا کنید....

ایشالا به خواست قلبت برسی دوست عزیز- ولی به نظر من توکل کن به خدا ومطلب رو مطرح کن- با پنهان کاری(ینی نگه داشتن علاقه ات توی سینت) که کار به جای نمیرسه

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیرجه داخل استخری که تا نیمه خالی شده!
9 تفاوت سنی ، ولی معیار تفاوت عقلی ست که 9+4 می باشد ؛ بیش از یک دهه تفاوت فکری؟!کمی خطر سرشکستگی دارد!