خجالت نداره که....مشروطی برا دانشجوست دیگه...
من از خودم شروع میکنم 3 بار مشروط شدم .2 بارش بخاطره ...و 1بار به خاطر تنبلی و سره 1 نمره با معدله 11.97![]()
خب پریسا جان گفت دیگه....راستش رو بگو. اون دوبارش به خاطر چی بود؟
خوب من کنجکاو شدم بدونم. بگو دیگه.قرار نیست که آمارمونو بریزیم رو میز......بگذریم......
سلامخجالت نداره که....مشروطی برا دانشجوست دیگه...
من از خودم شروع میکنم 3 بار مشروط شدم .2 بارش بخاطره ...و 1بار به خاطر تنبلی و سره 1 نمره با معدله 11.97![]()
خوب من کنجکاو شدم بدونم. بگو دیگه.![]()
سلام
خوبين؟ ورودتون رو به باشگاه تبريك ميگم. راستي ميدونين يكي از سال بالايي هاي ما با اينكه دو بارمشروط شده بود شروع كرد به خوندن و سال قبل ارشد رتبه ي 196 آورد.
اونايي كه مشروط ميشن اصلا از لحاظ استعداد چيزي كمتر از ديگران نيستن فقط ممكنه مسئله اي براشون پيش اومده باشه يا دليل ديگه اي داشته باشه.
به هر حال اميدوارم همه موفق باشن .
يا علي
خيلي هم خوبگیر دادی ها.....
با یه خانم با شخصیت آشنا شده بودم
منم که بی جنبه.....![]()
سلام
خوبين؟ ورودتون رو به باشگاه تبريك ميگم. راستي ميدونين يكي از سال بالايي هاي ما با اينكه دو بارمشروط شده بود شروع كرد به خوندن و سال قبل ارشد رتبه ي 196 آورد.
اونايي كه مشروط ميشن اصلا از لحاظ استعداد چيزي كمتر از ديگران نيستن فقط ممكنه مسئله اي براشون پيش اومده باشه يا دليل ديگه اي داشته باشه.
به هر حال اميدوارم همه موفق باشن .
يا علي
منم یه بار مشروط شدم.... ترم اول.. اونم واسه اینکه یکی از دخترا کلاسمون خواست واسم مرام بذاره.. بهم تقلب برسونه!!! مراقب هم دیدش،به 2تامون دادن 0.25 !!! سر درس فیزیک 3 واحدی.
همون باعث شدم مشروط بشم... اون دختر خانوم هم تا ترم آخر ، هر وقت منو میدید ازم عذرخواهی میکرد !!
من هیچ وقت جرات تقلب کردن نداشتم![]()
من هیچ وقت جرات تقلب کردن نداشتم![]()
منم یه بار مشروط شدم.... ترم اول.. اونم واسه اینکه یکی از دخترا کلاسمون خواست واسم مرام بذاره.. بهم تقلب برسونه!!! مراقب هم دیدش،به 2تامون دادن 0.25 !!! سر درس فیزیک 3 واحدی.
همون باعث شدم مشروط بشم... اون دختر خانوم هم تا ترم آخر ، هر وقت منو میدید ازم عذرخواهی میکرد !!
منم نمی خواستم تقلب کنم.... سرم رو برگه خودم بود.. دیدم یهو یه تیکه کاغذ مچاله شده افتاد رو برگم.... سرمو بالا کردم و ...![]()
بدون تقلب هم مگه میشه لیسانس گرفت؟
به حققه چیزای ندیده و نشنیده..![]()
حالا سوتی ها تونو لو ندین
اونوقت منم مجبور میشم لو بدم.
اصلا بهتره این بحثو همین جا مختومه کنیم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بچه های با سواد متالوژی بیان. | مهندسی مواد و متالورژی | 2 | |
A | مترجماش بیان تو | مهندسی مواد و متالورژی | 11 |