مشروطی ها بیان تو......

ayhann

اخراجی موقت
قرار نیست که آمارمونو بریزیم رو میز......بگذریم......

pedestrian

عضو جدید
کاربر ممتاز
خجالت نداره که....مشروطی برا دانشجوست دیگه...
من از خودم شروع میکنم 3 بار مشروط شدم .2 بارش بخاطره ...و 1بار به خاطر تنبلی و سره 1 نمره با معدله 11.97;)
سلام
خوبين؟ ورودتون رو به باشگاه تبريك ميگم. راستي ميدونين يكي از سال بالايي هاي ما با اينكه دو بارمشروط شده بود شروع كرد به خوندن و سال قبل ارشد رتبه ي 196 آورد.
اونايي كه مشروط ميشن اصلا از لحاظ استعداد چيزي كمتر از ديگران نيستن فقط ممكنه مسئله اي براشون پيش اومده باشه يا دليل ديگه اي داشته باشه.
به هر حال اميدوارم همه موفق باشن .
يا علي

Ka!SeR

عضو جدید
من که مشروط نشدم ولی یک هم دوره ای داشتم چهار ترم امد دانشگاه هر چهار ترم مشروط شد و بعد هم اخراج شد که دلایل ریادی داشت . حالا هم داره دیگ دیگ اش می خوره .:smile:

ayhann

اخراجی موقت
سلام
خوبين؟ ورودتون رو به باشگاه تبريك ميگم. راستي ميدونين يكي از سال بالايي هاي ما با اينكه دو بارمشروط شده بود شروع كرد به خوندن و سال قبل ارشد رتبه ي 196 آورد.
اونايي كه مشروط ميشن اصلا از لحاظ استعداد چيزي كمتر از ديگران نيستن فقط ممكنه مسئله اي براشون پيش اومده باشه يا دليل ديگه اي داشته باشه.
يا علي

آره خوب من لیسانس فیزیک دارم.ولی الان کنکور مواد و نانو مواد دادم.....خیلی هم خوب بود
دیدم ایجا جای این تایپیک خالیه چون خیلی از مشروطی ها احساس نا امیدی می کنن.
در حالی که ما یه کم فقط تنبلی کردیم...همه میتونن اگه بخوان..:gol:

فرهنگ

مدیر بازنشسته
سلام
يا علي

همیشه مثبت اندیش ...:redface:
به قول متریال احسنت;)

ayhann

اخراجی موقت
مشروطی ها بیان تو و تجربیات گران سنگشونو به ترم پایینیا بدن.....که اونا گوشی بیاد دستشون:confused:
که بدونن مشروط شن به سادگی شستن یک بشقاب است....
:smile:

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم یه بار مشروط شدم.... ترم اول.. اونم واسه اینکه یکی از دخترا کلاسمون خواست واسم مرام بذاره.. بهم تقلب برسونه!!! مراقب هم دیدش،به 2تامون دادن 0.25 !!! سر درس فیزیک 3 واحدی.
همون باعث شدم مشروط بشم... اون دختر خانوم هم تا ترم آخر ، هر وقت منو میدید ازم عذرخواهی میکرد !!

saghar 64

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم یه بار مشروط شدم.... ترم اول.. اونم واسه اینکه یکی از دخترا کلاسمون خواست واسم مرام بذاره.. بهم تقلب برسونه!!! مراقب هم دیدش،به 2تامون دادن 0.25 !!! سر درس فیزیک 3 واحدی.
همون باعث شدم مشروط بشم... اون دختر خانوم هم تا ترم آخر ، هر وقت منو میدید ازم عذرخواهی میکرد !!
:biggrin::biggrin::biggrin:
من هیچ وقت جرات تقلب کردن نداشتم:cry:

ayhann

اخراجی موقت
بدون تقلب هم مگه میشه لیسانس گرفت؟:eek:
به حققه چیزای ندیده و نشنیده..:smoke:

reza_1364

مدیر بازنشسته
:biggrin::biggrin::biggrin:
من هیچ وقت جرات تقلب کردن نداشتم:cry:

منم نمی خواستم تقلب کنم.... سرم رو برگه خودم بود.. دیدم یهو یه تیکه کاغذ مچاله شده افتاد رو برگم.... سرمو بالا کردم و ...:cry:

بدون تقلب هم مگه میشه لیسانس گرفت؟:eek:
به حققه چیزای ندیده و نشنیده..:smoke:

حالا سوتی ها تونو لو ندین:)

اونوقت منم مجبور میشم لو بدم.:redface:

اصلا بهتره این بحثو همین جا مختومه کنیم:redface: