مشاور رییس جمهور:خارج از مرزها نزدیک است احمدی نژاد را بپرستند

negooli

عضو جدید
ببینم این همون نیست که گفته دور سر احمدی هاله نور دیده؟
با این اوضاع نیازی به پرستش از طرف خاج از مرزها نیست تو ایرانم مشاوراش دارن به حد پرستش میرن!
آقایون
این خداتون گند بالا آورده ها
25 درصد نرخ تورم که در 18 سال گذشته بی نظیر بوده!

hitech

عضو جدید
من کارم کافی نت و تعمیرات کامپیوتر هست
باورتون نمیشه
پاکستانی یا آفریقایی یا غیره میان کافی نت پشت سیستم میشینن
یه خورده خوراکی و چیپس هم میارن!!!
پاهاشونو دراز میکنن و تو گوگل سرچ میکنن احمدی نژاد و واسه دیدن عکس هاش (مثلآ دارن حال میکنن!!):huh:
یا تو یوتیوب برای دیدن فیلمهاش!:huh:

آقای احمدی نژاد تو پاکستان و افغانستان و کشورهای عربی و آفریقایی و حتا بعضی از کشورهای اروپایی طرفدار زیادی داره
مثلآ آلمان یکی از طرفدارهای پر و پا قرص آقای احمدی نژاد هست
دلیلش هم که مشخصه
دوست عزیز من بیش از 10 سال در یکی از کشورهای اروپایی زندگی کردم و همیشه مردم اروپا ایران رو یک کشور متمدن که بخاطر سابقه تمدن و فرهنگش خیلی احترام به اون میزارن میدونستند.
اما متاسفانه بعد از رییس جمهور شدن آقای احمدی نژاد بیشترین تنفر رو از ایران و ایرانی پیدا کردند و حتی بصورت کاملا علنی ایرانیها رو تروریست مینامند و تنها برخی از افراد نژاد پرست اروپا هستند که به احمدی نژآد علاقه دارند که خود این افراد از منفورترین افراد جامعه غرب هستند.
اگر مردم اسم او را میشناسند دلیل بر محبوبیتش نیست بلکه بیشتر بعلت گفته ها و حرکات نا شایست اوست که تنها باعث تخریب چهره ایرانی میشود.
آیا محو کردن اسراییل و آزادی سرزمین اشغالی انقدر ارزش دارد که ما ایران خودمون رو در دنیا به منفورترین کشور تبدیل کنیم؟ و با قطعنامه های مختلف روز به روز گوشه گیر تر و از صحنه بین الملل کمرنگ تر شویم؟ آیا پس از آزادی فلسطین آنها به ما سودی می رسانند یا حداقل قدردان فداکاری های ما هستند؟ یا مثل دیگر کشورهای عربی هر لحظه در فکر تخریب کشور ما و گرفتن قسمتی از خاک این سرزمین فرو میروند؟

دردی کشان

عضو جدید
حوصله بحث سیاسی ندارم که بگم خوشبختانه یا بدبختانه اما این عین واقعیت هست که در کشورهای اسیایی و حتی اقیانوسیه مردم احمدی نژاد رو ستایش می کنند!!!