saeedehhoseyni
عضو جدید
سلام به ارشدی ها کسی هست به سوال یه آدم بسیار نیازکند به اطلاعاتی در مورد رشته ی پزشکی جواب بده خواهش می کنم

باسلام خدمت دوستان.من دانشجوی رشته ی مهندسی مکانیک هستم وهمیشه علاوه بر علاقه ی بسیار به رشته ی مکانیک به رشته ی پزشکی نیز بسیار علاقمند بوده وبه همین دلیل تمایل دارم برای ادامه تحصیل در کنکور کارشناسی ارشد رشته ی بیومکانیک که شاخه ای از مهندسی پزشکی است راانتخاب کنم دوست دارم از الان درمورد این رشته تحقیق کنم تا مطمءن شوم این رشته واین مسیر بهترین انتخابم است..شنیده بودم این رشته رشته ای نوپا در ایران است وبیشتر فارغ التحصیلان این رشته مسءول فروش ویا واوارد کردن قطعات یا تجهیزات از خارج به داخل هستند ودر این رشته سرمایه گذاری زیادی نشده است و...واقها شرایط این رشته در ایران چگونه است؟!اگر من تلاشم را انجام داده وذریکی ازدانشگاههای خوب تهران قبول شوم شرایط چگونه است؟!ایا میتوانم این انتخاب را به عنوان انتخاب خوبی برای ادامه تحصیل در نظر بگیرم؟!وباتوجه به اینکه دختر هستم خودم احساس میکنم از بین گرایشهای کارشناسی ارشد مکانیک شاید بیومکانیک بهترین انتخاب باشد نمیدانم تاچه حد درست است.با تشکر فراوان ازتمام دوستان.
نهههههههه عآمواصلا یکی بهم بگه صنعتی اصفهان ارشد مهندسی پزشکی رو داره؟؟؟؟![]()
سلام
کسیهست یکم توضیح بده که رشته بیو مکانیک برای ارشد چه جور رشته ای هست و بازار کارشچطوره اخه من برقم می خونم می خوام از این رشته اطلاعات خوبی کسب کنم
سلام من مهندسي شيمي خوندم به نظر شما ميتونم ارشد مهندسي پزشكي بخونم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مشاوره شغلی و درسی مهندسی پزشکی | مهندسی پزشكی | 137 |