وای که پارسال چی کشیدم تا بفهمم چه جوری بخونم

حالا دوس دارم به همه کسایی که وجدانا میخوان درس بخونن بگم چه جوری خوندم شاید به دردشون بخوره

البته درسته رتبه ام چندان قابل توجه نیست ولی خودم میدونستم چه وضعی دارم و از کجا به کجا رسیدم ( 435 معماری - 85 منظر -->قبولی نهایی:معماری روزانه دانشگاه تهران _قم)
و اما چی شد که این جوری شد
خیلیا این مدت راهنمایی خواستن همینا رو بهشون گفتم حالا هم اینجا میذارم
هر درسی رو که میخوندم
اولا خلاصه نویسی میکردم ( بعضی درسا توی ورق جداگانه بعضیا هم با های لایت و گوشه نویسی توی کتاب )
دوما براش برنامه
مرور داشتم با فواصل زمانی لایتنر 1-2-4-8-15 (مرور مرور مرور)
هر چقدرم زود شروع کنید به خوندن اگر مرور درست نداشته باشید بهمن ماه میبینید هیچی یادتون نیست بعد میگید من همه منابعو خوندم سنجش نامرد منو نپذیرفت (اتفاقی که سر لیسانس برای خودم افتاد )
همین 2 نکته اصل کلامه اگر مشکلی سوالی داشتید بفرمایید در حد وسعم کمک میکنم
اینم منابعی که من خوندم (منابع مختلفو برید نگاه کنید فقط به حرف یکی 2 نفر اکتفا نکنید بعد خودتون انالیز کنید که کدوم زبونش براتون قابل فهم تره دیگه بیفتید به جونش و کامل از بر بشید )
زبان
EWT ، 504 ، 2000 لغت کتاب زبان عمومی رستمی ، زبان تخصصی معماری
فن
کتاب ایستایی هنرستان(برای فهم کلی ایستایی اگر پایه ضعیف باشه) ، درک رفتار سازه ها ، جزوه سروش نیا (اگر کلاسشو برید دیگه هیچ کتاب ایستایی لازم نیست بخونید ) ، تاسیسات الکتریکی ایزدی (بهتر از قیابکلو ) ، فیزیک 1 -2-3 قیابکلو ، جزوه تنظیم شرایط دکتر بهزادی(عالی عالی ) ، جزوه عناصر جزئیات طباطبایی (بهتر از ثقفی و سامع ) ، جزوه عناصر ثقفی و سامع ، تاسیسات مکانیکی سلطاندوست
تاریخ
سبک شناسی پیرنیا ، معماری اسلامی ایران پیرنیا ، معماری 2 داود پورامینی (بخش معماری اسلامی ) ، معماری جهان زارعی ، معماری غرب بانی مسعود ، جزوه متدینی ، معماری معاصر قبادیان ، فضا زمان معماری (اگر وقت شد که نمیشه!)
درک معماری
جزوه درک عسگری ، کتاب فرم فضا نظم ، جزوات مربوط به سایه و پرسپکتیو از اساتید مختلف یا کتاب هنرستان ، مبادی سواد بصری (اینم بگم که درک به کتاب وابسته نیست بیشتر به سروکله زدن با معماری مربوطه)
درک منظر
جزوه حسینی و عظمتی ، پارادایمهای پردیس(مهم ) ، تصاویر کتاب باغهای ایران نعیما (جزوات عمدتا خلاصه همین کتابه )
با ارامش بخونید تا موفق باشید