افق جديد
عضو جدید
سلام شيرين خانم منم از اشنايي با شما خوشوقتم.بنده امسال اولين سالي كه براي ارشد تصميم به خوندن گرفتم ترم 4 كارشناسي ناپيوسته الكترونيكم .گرايش ارشد رو هنوز مشخص نكردم به خاطر همون ديدم اينجوريه كه با توجه به اين كه هنوز روي درس خاصي سرمايه گذاري نكردم به سمت همه درسها براي مطالعه حركت كنم چرا كه فكر كنم اين جوري هم براي همه گرايشها خوندم وهم شايد در حين مطالعات كتابها متوجه بشم كه در گرايش خاصي علاقه بيشتري دارم. مطلب ديگه اين كه من فعلا براي خوندن الكترونيك كتاب دكتر رضوي و عادل سدرا رو به عنوان مرجع انتخاب كردم.البته در زمينه مراجع توي بحث هاي مربوط به همين تالار اگر نگاه كنيد خيلي از بزرگواران مراجع هاي مختلفي رو معرفي كردن.كتاب دكتر رضوي اگه اشتباه نكنم عنوانش طراحي مدارات مجتمع انالوگ است.سلام
دو تا سوال دارم لطفا منو راهنمایی کنید.
اول اینکه من پارسال ارشد قدرت شرکت کردم رتبم نسبتا خوب بود اما قبول نشدم.الان دوباره می خوام شروع کنم اما با توجه به این که خانم هستم نمی دودنم کار درستیه که دوباره قدرت رو شروع کنم یا برم سراغ الکترونیک؟
اگه بخوام الکترونیک بخونم باید درس الکترونیک و سیگنال رو از صفر شروع کنم ولی برای قدرت، پارسال ماشین و بررسی رو کامل خوندم و امسال باید روی این دو درس تسلط پیدا کنم.
دوم اینکه اگه جوابتون این بود که الکترونیک بخونم چه منابعی رو واسه درس الکترونیک و سیگنال پیشنهاد می کنید که منو توی فرصت باقی مانده تا کنکور به حد مطلوبی برسونه؟
آخرین ویرایش: