zahra-20
عضو جدید
سلام دوست عزیز کتاب مغناطیس جدید پارسه به نظر من برای کسایی که پایشون قوی نیست خیلی روونه .یوسف جان اگر کتاب یا جزوه خوبی برای مغناطیس دارای که ساده و روان توضیح داده باشه میشه لطف کنی معرفی کنی.
سلام دوست عزیز کتاب مغناطیس جدید پارسه به نظر من برای کسایی که پایشون قوی نیست خیلی روونه .یوسف جان اگر کتاب یا جزوه خوبی برای مغناطیس دارای که ساده و روان توضیح داده باشه میشه لطف کنی معرفی کنی.
دوست عزیز لطفا این همه مطالب تکراری اینجا نذارین،وقت ما رو هم نگیرین لطفا[FONT="]******[/FONT][FONT="]سلام مهندسان ایران زمین..... امیدوارم که سلامت باشید[/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]**[/FONT][FONT="]به سوال عمومی که دوستان از طریق ایمیل بنده پرسیده بودند پاسخ میدهم تا دیگر دوستان هم استفاده کنند[/FONT][FONT="]....[/FONT]
[FONT="]توجه[/FONT][FONT="]*** [/FONT][FONT="]توجه[/FONT][FONT="]***[/FONT]
[FONT="]*** نحوه مطالعه دروس در طول تابستان:[/FONT]
[FONT="]** مشترک برای هر چهار گرایش ارشد:[/FONT][FONT="] ***( صبح ها حتما همه روز): 1-ریاضیات ارشد (**اولویت با ریاضی مهندسی است 4 روز در هفته و 2 روز هم معادلات ...) 2- مدارهای الکتریکی را مطالعه کنید .....[/FONT]
[FONT="]***توجه ***توجه [/FONT]
[FONT="]**به دلیل اهمیت فوق العاده * ریاضی و *مدار به هیچ وجه در خواندن آنها کوتاهی نکنید .....***برد شما در* چهار درس تعیین میشود که دو تای آن را نام بردم که قرار شد همه روز صبح ها براشون وقت بزارید.......[/FONT]
[FONT="]*** ویژه دو گرایش ارشد:[/FONT][FONT="] (*** کنترل (* میکروکنترلرو پردازشگر مرکزی سیستم....*مغز و اعصاب )(**گرایش دکتر جبه دار در ارشد و دکتری بعد از اینکه دوره کارشناسی را در الکترونیک که در گذشته ای دور تر در ایران به عنوان الکترومکانیک (**یعنی با این نام شروع به تحصیل در دانشگاه تهران میکردند و از اواسط راه برق یا مکانیکی بودن خود را انتخاب می کردند ....) و *** قدرت –شاخه ماشین های الکتریکی(*موتور و....*قلب وعروق)(*افراد سیاسی از این گرایش کم نداریم......:[/FONT]
[FONT="]* عصر ها وغروب ها را همه روزه اختصاص به دو درس فوق العاده مهم این دو گرایش: 1- سیستم کنترل خطی و2- ماشین الکتریکی (**دو تای دیگه از چهار تا رو هم که گفتم براتون....) (***معمولا این دو گرایش از طرف ما *پسر ها بعد از سپری کردن دوره کارشناسی در *گرایش مادر الکترونیک (*که از بالاترین تراز برخوردار است در مقطع کارشناسی ورود به دانشگاه ....) که به مباحث طراحی قطعات الکترونیکی از ساده ترین تا پیچیده ترین آنها می پردازه و همین طور طراحی سیستم ها و دستگاه های الکترونیکی......[/FONT]
[FONT="]***برای کنکور ارشد :**[/FONT][FONT="] به دلیل دنبال کردن* چند هدف :به عنوان مثال :**اهمیت و تاثیر گذاری گرایش در بخش های مهم *صنعتی و*اقتصادی و *تحقیقاتی و* نظامی و*امنیتی ...و **همین طور به خاطر بازار کار گسترده و** جاه طلب بودن ما پسرها و** ورود به گروه های مهندسین مشاور و اعضای هیئت مدیره کارخانه جات صنعتی و** اتاق های فکر افراد سیاسی کشور و تاثیرگذاری در تصمیم گیری ها. و....... که با هدف کار ها را انجام می دهیم **وارد یکی از دو گرایش *کنترل و یا *قدرت میشویم در مقطع ارشد...(**دارای بالا ترین تراز در کنکور ارشد هستند.....).[/FONT]
[FONT="]***و این روند را دو سه هفته ادامه دهید تا راه بیفتید و دست و مغز تون گرم بشه و به عبارتی عادت کنید و بعد اگر توانشو داشتید .....***بازم تاکید میکنم اگر توانشو داشتید وگرنه نه نمی خواد و از پاییز بخوانید.....***درس پنجم را هم اضافه کنید : که **برای گرایش کنترل : *درس تجزیه سیگنال و ** برای گرایش قدرت : *درس مغناطیس را هم شروع کنید به خواندن.....[/FONT]
[FONT="]*** وبرای *ارشد گرایش مخابرات[/FONT][FONT="] :که انصا فا گرایش جذاب و سختیه : *درس های سیگنال و مغنا طیس به عنوان درس های سوم وچهارم در عصر وشب خوانده شود .....*درس پنجم هم اگر خواستید الکترونیک......[/FONT]
[FONT="]***وبرای *ارشد گرایش الکترونیک :[/FONT][FONT="]که به حق گرایش مادر محسوب میشود :* درس های الکترونیک و سیگنال و مغناطیس به عنوان درس های سوم و چهارم و پنجم در عصر ها و شب ها خوانده شود...... [/FONT]
[FONT="]***موفق باشید.....[/FONT]
[FONT="]***تهیه وتنظیم:[/FONT][FONT="] گروه علمی و مهندسی:[/FONT]
[FONT="]***مهندس یوسف تبار( [/FONT][FONT="]MohandesSaem[/FONT][FONT="] )[/FONT]
[FONT="]***: دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق* دانشگاه صنعتی امیرکبیر(پلی تکنیک تهران).- [/FONT]
[FONT="]و* فارغ التحصیل مهندسی برق- الکترونیک(*دانشگاه صنعتی اصفهان).[/FONT]
توجه*** توجه***
**یه خواهش دوستانه :**دوستانی که به بنده ایمیل می دهند *لطفا به *فارسی تایپ کنند و نه فینگلیش........ با تشکر از همه دوستان
*** خدارو شکر که جام جهانی برای گل پسر ها تموم شد و دیگه وقت درست وحسابی درس خوندنه و و برای هم آقا پسر ها و هم دختر خانوم ها آخه اپیدمی مشترکه لطفا برای چند ماه *فیلم دیدن هرشب هرشب را یهو کنار بگذارید به قول یکی از دوستان : چون کم کم کنار گذاشتن هم جواب نمیده ... چون ذهن و فکر را درگیر می کنند و آرامش را میگیرد
و امیدوارم که** دوستان اون ور آبی هم از فیلم های ........یارو هم صرف نظر کنند برای چند ماه..... رهبر راضی نیستند ... ......
*** و از همه مهمتر میلاد امام حسین(ع) را به تمام مهندسان ایران زمین تبریک میگم***.............
سلام ميشه همين بودجه بندي رو واسه سوالاي ماشين هم بگيد.و هر درس ديگه اي كه ميدونيد[FONT="](***کنکور کارشناسی ارشد مهندسی برق ***):[/FONT]
[FONT="]*** فراوانی تست ها در کنکورهای سراسری سال های گذشته : **8(***معادلات دیفرانسیل ***)[/FONT]
*معادلات دیفرانسیل مرتبه اول : حداکثر 1 (*** مهم )
*معادلات دیفرانسیل مرتبه دوم: حداکثر 2 (***خیلی مهم )
*حل معادله با سری: 1 حداکثر
*تبدیل لاپلاس: حداکثر 2 (***خیلی مهم )
*دستگاه معادلات خطی: حداکثر 1
·*** [FONT="]***دوستانی که* درحال آماده شدن برای*کنکور ارشد مهندسی برق هستند: در صورت تمایل* به یکی از دو لینک زیر در همین سایت[/FONT]*[FONT="]باشگاه مهندسان ایران[/FONT] [FONT="]سری بزنید[/FONT]:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=189495
[FONT="]یا[/FONT]
به قدری الان ناراحتم چون مغناطیس رو هر چی می خونم نمی فهمم. من از روی کتاب هیت می خونم که متن ساد های داره اما کتاب دیانی خیلی سخت حل کرده و به حداقل توضیح بسنده کرده کتاب راهیان ارشد رو هم دارم بد نگفته . دوستان کمک کنند دارم از روحیه ام از همین اول کار از دست میدم![]()
سلامسلام.من شنیدم جزوه های پارسه بدون کلاسش فایده نداره چون فقط جواب آخر نوشته؟میتونید یه توضیحی بدید.
باسلام***سلام خانم seyhoon ** بنده برای شما بدلیل هم استانی بودن و خانم بودن شما احترام زیادی براتون قائلم ......اگه حتی به شما حق ندهم....... چون *فکر میکنم شما کنکور ارشدتون را دادید ....اگر اشتباه نکنم ....چون بنظر از قدیمی های سایت هستید .... ***و فکر میکنم مثل بعضی افراد علاقه به خواندن دو خط اول دارید و نه همه مطلب بنده .........!!!!!!!! *** در ضمن نوشته ها در لپ تاپ بنده به راحتی قابل خواندن هستند ولی اگر شما مشکلی دارید می توانید ZOOM را بالا ببرید و بنده برای اینکه شما ناراحت نشید سعی میکنم از فونت های درشت تر استفاده کنم.....خوبه خانم.....!!!!!! ***در ضمن اگر مطلبی برای شما تکراری است **برای دوستان قابل توجهی که در این مدت برای بنده ایمیل زدنند انگار اینگونه نبوده......!!!!!!! *و مثل شما فکر نمی کردند.... *** شما حق دارید و می توانید اصلا به مطالب بنده نگاه هم نکنید و از آنها بگذرید...... آخه نمی دونم چندمین باره که در کنکور ارشد شرکت میکنید..............!!!!!!!!!!!!!!!! ***بنده برای تجربه و سابقه زیاد شما از آزمون ارشد احترام زیادی قائلم.........!!!!!!!!
سلامسلام.من هم رشته الکترونیک هستم و یک هفته است که برای ارشد شروع به خوندن کردم .دوست دارم تا آخر تابستان یه دور همه درس هارو بخونم.موسسه پارسه هم برای آزمون ثبت نام کردم.امیدوارم همگی موفق بشیم
به قدری الان ناراحتم چون مغناطیس رو هر چی می خونم نمی فهمم. من از روی کتاب هیت می خونم که متن ساد های داره اما کتاب دیانی خیلی سخت حل کرده و به حداقل توضیح بسنده کرده کتاب راهیان ارشد رو هم دارم بد نگفته . دوستان کمک کنند دارم از روحیه ام از همین اول کار از دست میدم![]()
دوست خوب همه ميگن امار احتماله كه خيلي سخته نخونينسلام
اگه همه درسارو تموم نکردینم زیاد اشکال نداره
ولی چون رشتتون الکترونیکم هست
چیزی که من به همه میگم به شما هم میگم سعی کنید تا یک مهر حداقل ریاضیا و الکترونیک و مدارو تموم کنید
امارم کنار نذارید،حیفه سعی کنید بخونید خیلی اسونتر از معادلات و ریاضی مهندسیه
از یک مهرم برای 25% اول پارسه بخونید و سعی کنید تست زیاد کار کنید
امیدوارم همتون نتیجه دلخواهتونو بگیرید.
سلام.یه سوال دیگه این جزوات موسسات آموزشی مثل پارسه را چه جوری میشه تهیه کرد؟باید از نمایندگی هاش تهیه کرد؟راستیتش من ساکن اهوازم.اینجا کلاسای پارسه برگزار نمیشه تا اونجایی که میدونم.ممکنه راهنماییم بکنید؟بدون کلاس میشه قبول شد ؟
دوست خوب همه ميگن امار احتماله كه خيلي سخته نخونينشما چرا برعكس ميگين؟
سلام.یه سوال دیگه این جزوات موسسات آموزشی مثل پارسه را چه جوری میشه تهیه کرد؟باید از نمایندگی هاش تهیه کرد؟راستیتش من ساکن اهوازم.اینجا کلاسای پارسه برگزار نمیشه تا اونجایی که میدونم.ممکنه راهنماییم بکنید؟بدون کلاس میشه قبول شد ؟