راستي امضات خيلي خوشگل بودممنون
فدات،راستي امضات خيلي خوشگل بود
اگه ارسال كنين واقعا ممنون ميشم ولي اين textكه ميگين رو منابع معتبرش چه جوري گير بيارم به نظر تون كنكورهاي سال قبل كافيه؟سلام طاعات قبول به نظرم زبان برق به تغت نیستش فقط تا میتونین Text بخونین اگه خواستین من لغتا ضروری رو با کمال افتخار واستون می فرستم.موفق باشین
اتفاقا رشته تون خيلي خوبه كاش منم قبول بشم بي الكتريكشم قبول شممن امسال با رتبه ي 1137 در گرايش پزشكي (1002 در الكترونيك) شاهد روزانه بيو الكتريك قبول شدم
دوستم با رتبه ي 1060 در گرايش الكترونيك شاهرود روزانه الكتونيك قبول شد.
من به خاطر تهران بودن و روزانه بودنش بيوالكتريك رو زدم ولي الان پشيمونم.
نمي دونم . تو اين چند وقته بد جوري ريختم به هم (به خاطر بي الكتريك بودنش)
زياد خودتونو نبازين،خوب اونموقع هدفتون كار بود به هدفتون رسيدين الانم دارين به يه هدف ديگه فكر مي كنين اگه تلاش مي كنين به اونم ميرسين ....سلام دوستان عزیز .
خلاصه بگم ، وقتی از دانشگاه فارغ التحصیل شدم فکر کردم چه خبره و بلافاصله رفتم جذب کار شدم .
فکر می کردم همه اون رقیبای تحصیلیم که دارن واسه فوق می خونن اشتباه می کنن و کار یه چیز دیگست . . .
غافل از اینکه واقعا نمی دونستم این ادامه تحصیل و درسه که من رو راضی نگه می داره. الان بعد از سه سال سابقه کار دیدم که همه اون دوستانم که در مواردی من براشون سرلوحه بودم الان دارن فوق می خونن یا تموم کردن ولی من . . .![]()
بدبختانه جایی هم کار کردم که ارتباطش با رشتم کمتر از 5 درصده و اونم مربوط به محاسبات ساده ریاضی می شه . . . این باعث شده که تقریبا 90 درصد اون چیزایی که خوندم از ذهنم برن متاسفانه .
ولی الان خلاء بزرگی دارم حس می کنم و تنها هدفم فقط قبول شدن در ارشد و یک دانشگاه خوبه .
اما با این وضع فراموش کردن نمی دونم چی کار کنم . از با تجربه ها ، فوق لیسانسا خواهش می کنم کمکم کنن . از کجا شروع کنم ؟؟؟؟ چه جوری برنامه ریزی کنم ؟؟؟؟ اول با کدوم درسا شروع کنم ؟؟؟ پایه یا تخصصی ؟؟؟ با کتابهای کنکور و تست شروع کنم یا برم خود کتابهای درسی و به صورت مفهومی بخونم چون اکثرا از ذهنم رفتن ؟؟؟؟
سوالات زیادی تو ذهنمه . . . وقتم خیلی کمه .. کمتر از شش ماه باید نهایت تلاشم رو بکنم.
کارمو چی کار کنم 7.30 صبح تا 5 بعد از ظهر . رهاش کنم و بچسبم به درس ؟؟؟؟ هم زمان با کار درسم رو بخونم ؟؟؟؟ چقدر می کشه تا به حدود ایده آلی برسم ؟؟؟
راستی اینم بگم رشتم قدرته .
خواهشا یه راهی بذارین جلو پام . کتاب و جزوه معرفی کنید . چه طوري گيرشون بيارم چون به خاطر كارم تو شهرستانم . من هیچی نمی دونم . . .![]()
زياد خودتونو نبازين،
شما اول بايد گرايشي كه مي خواين امتحان بدين رو مشخص كنين بعد درسايي كه تو كنكور مي ياد، بعد يه بر نامه ي بلند مدت بنويسيد تا روز كنكور ،ببينيد چند روز وقت داريد توي روز چند ساعت مي تونين به درس اختصاص بدين،بعد همه جزوه هاتونو باز كنيد مبحث بنديشون كنيد ببينيد چند فصلند؟هر فصل رو تو چند روز مي تونين بخونين و اونارو واسه خودتون بنويسيد اينجوري هم به يه ديد كلي مي رسين هم از استرستون كم ميشه چون تا وقتي ندوني بايد چي كار كني استرس بهت دست ميده،حالا نوبت برنامه ي كوتاه مدته يعني روزانه، اينكه مي خواين فردا چي بخونين....بسم ا... شروع كنين ...مهم اين استارت است بعد ميفتي رو غلتك
و اينكه چه كتابايي بخونين؟نه يادتون نرفته اگه مرور كنين همه چي يادتون مياد به نظر من اول از جزوه هاي خودتون شروع كنين اينطوري ياد اوري با سر عت بيشتري انجام ميشه قدم دوم جزوه هاي پارسه است بعدشم تست...
خواهش مي كنم.بسیار عالی
ممنون
پارسه كتاب نداره،جزوه همه ي درسارو داره ...جزوه ها كه هر سال UP DATEميشن ولي مال 3،4 سال پيشم به درد ميخوره بقيشم مثل اونايي كه تهيه كردين مي تونين تهيه كنين و راهيان ارشد هم تسته برا مدار و كنترلش خوبه اونارم بايد بخرين ديگه...خیلی ممنونم .
نمی دونم بتونم واسه امسال برسم یا نه .
فقط یه سوال داشتم .
شنیدم که پارسه کتاب هم داره ؟ من فقط کپی جزوه مدار ، آمار پارسه رو دارم و اون هم مال 3 - 4 سال پیشه .
آیا جزوه های جدید تر اومده یا همونا قابل استفاده است .
سایر درسا رو چطور گیر بیارم . کتاباشو بخرم یا کپی جزوه هاش رو ؟؟؟ راهیان ارشد چطور ؟ اونم کتابه یا جزوه ؟؟ اونا رو چطور تهیه کنم ؟؟
من تو شهرستانم و آخر هفته می خوام بیام تهران . تو انقلاب انتشارات خاصی می فروشه یا برم تو هر فروشگاهی تهیه کنم می شه ؟؟؟؟
سلامسلام عزيزم.خوبي پريسا جون.اين كل آماره برق امساله(روزانه 1238)(شبانه522)
دقيقشو و آماره جداي هر رشترو بعدا ميزنم همين جا![]()