از کجااااااااااااااا|؟؟؟؟بزار دفترچه روووووووووو!!!!!سلام به همه.من دفترچه دارم.کسی میخواد بذارم.امسال مزخرف شده.دانشگاها رو تفکیک کردن!!!!!!!!!!!!!!
تفکیک دختر و پسر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نههههههههه؟؟؟؟مگه می شههههههههههه؟؟؟؟سلام به همه.من دفترچه دارم.کسی میخواد بذارم.امسال مزخرف شده.دانشگاها رو تفکیک کردن!!!!!!!!!!!!!!
تفکیک دختر و پسر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نههههههههه؟؟؟؟مگه می شههههههههههه؟؟؟؟
وای تورو خدا عکس بگیر.شده حتی با گوشیت همین الان بزار.دفترچه رو از آموزشگاه گرفتم.اردبیل هم روزانه هم شبانه بر میداره ولی فقط پسر!!!!!!!!!!!!
زابل حذف کرده.کلی غیر انتفاعی با ظرفیت نجومی اضافه شده.
من تا حالا فایل نذاشتم.راهنماییم کن تا بفرستم.فایل پی دی افه.وای تورو خدا عکس بگیر.شده حتی با گوشیت همین الان بزار.![]()
وقتی می خوای پست بزاری اون پایین نوشته صفحه ی پیشرفته.توی صفحه ای که باز می شه بالای کادر کناره او صورتکه که شکلکارو از توش می زاری یه عکس گیره ی کاغذه.اونو که بزنی یه صفحه ی جدید باز می شه.افزودن فایل رو بزن.من تا حالا فایل نذاشتم.راهنماییم کن تا بفرستم.فایل پی دی افه.
گذاشتمش.دانلود کن خب.دوستان هرکی دفترچه رو داره ملتی رو از اضطراب نجات بده امشب![]()
وااااااااااااااای مرسییییییییییییییییییییییییی.چقدر روزانه ها زیاد شدههههههههههههههههههه!!!اینم دفترچه انتخاب رشته.موفق باشین همتون.
من شنیدم که پاسارگاد شیراز هم امسال دانشجو میگیرد.آیا درست است؟
مطمئن باشین همینه.من از مدرسان شریف گرفتم.آخه تو آزموناش شرکت می کردم.باز اگه شک دارین تا فردا صبر کنین.ولی قول میدم همینه.مطمئنید دفترچه همینه؟! اخه سایت سنجش که خبری نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نتونستی دانلود کنی آیدی تو بده برات ایمیل کنم.amitist نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها تروخدا اگه کسی هست و میتونه دفترچه رو دانلود کنه بگه
تروخدااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اگه نتونستی دانلود کنی آیدی تو بده برات ایمیل کنم.
برات میل کردم.همون پی دی افه.مطمئن باش باز میشه.برا همه اینو فرستادم.مرسی دوست خوبم اما اگه همین فایل رو بفرستی ممکنه بازهمین خطا رو بگه
میشه لطف کنی و یک کپی پیس تو ورد ازش بگیری که مطمئنا باز بشه
تروخدا ببخشیدا ایشالا هرجا میخای قبول بشی
nk62_2007@yahoo
عزیزم درسته سال اولشه اما خودتم میگی نزدیکتره،من که میخوام بزنمش بعد قزوینو میزنم.هرچی باشه رفت و امد راحت تره.بچه ها به نظرتون کرج سال اولشه میتونه خوب باشه؟ خب نسبت به قزوین واسه من خیلی نزدیکتره!