dac_ali
عضو جدید
دفترچه اومد
ظرفیت ها نسبت به پارسال خیلی کمتر شده
خیلی کم کردن نامردا....هرچی سال گذشته بوده باید یه پنجاه تا بیای پایین تا قبول بشی
دفترچه اومد
ظرفیت ها نسبت به پارسال خیلی کمتر شده
واقعا مسخرست کاری کردن که از این به بعد خوندن واسه ارشد حماقته!
ظرفیت دانشگاه های ایلام و اراک و زاهدان و سهند رو ببینید تقریبا سه برابر شده دانشگاه ایلام سه سال پیش کارشناسی مهندسی شیمی رو آورده دو سال نشده ارشدش رو اوردن بدون استاد و آزمایشگاه! پارسال ظرفیت شش نفر امسال 15 نفر!
یعنی شما راحت میتونی بدون مطالعه و با میانگین 5 درصد بری دانشگاه روزانه مثل آب خوردن مدرکتو بگیری دانشگاه های دیگه هم همینطور اراک و زاهدان و یاسوج و...
ولی کسی که یک سال همه ی زندگیشو میذاره و درس میخونه اگه بخواد دانشگاه تاپ بخونه باید بره شبانه بخونه چون آقایون هرسال ظرفیت روزانه های تهران رو کم و به شبانه ها اضافه میکنن ، بعد دوسال که مدرکو با کلی بدبختی و هزینه گرفتی تازه با کسی که مدرکشو از فلان دانشگاه گرفته فرقی نداری
متاسفانه ظرفیت های درسته کم شده ولی مثلا میای دانشگاه میبینی قرار بود 15 تا روزانه بگیرن بعد الان شدن 22 تا بیشتر
سلام دوستای گلم میخواستم بدونم با رتبه 1700 شبانه هیچ کجای ایران نمیتونم قبول شم؟
کدوم دانشگاه وشهرها به نظرتون احتمالش هست؟
راهنماییم کنید من چی بزنم خوبه
از دوستای خوبم ممنون میشم نظراتتون رو بگید
متشکرم
واقعا مسخرست کاری کردن که از این به بعد خوندن واسه ارشد حماقته!
ظرفیت دانشگاه های ایلام و اراک و زاهدان و سهند رو ببینید تقریبا سه برابر شده دانشگاه ایلام سه سال پیش کارشناسی مهندسی شیمی رو آورده دو سال نشده ارشدش رو اوردن بدون استاد و آزمایشگاه! پارسال ظرفیت شش نفر امسال 15 نفر!
یعنی شما راحت میتونی بدون مطالعه و با میانگین 5 درصد بری دانشگاه روزانه مثل آب خوردن مدرکتو بگیری دانشگاه های دیگه هم همینطور اراک و زاهدان و یاسوج و...
ولی کسی که یک سال همه ی زندگیشو میذاره و درس میخونه اگه بخواد دانشگاه تاپ بخونه باید بره شبانه بخونه چون آقایون هرسال ظرفیت روزانه های تهران رو کم و به شبانه ها اضافه میکنن ، بعد دوسال که مدرکو با کلی بدبختی و هزینه گرفتی تازه با کسی که مدرکشو از فلان دانشگاه گرفته فرقی نداری
میتونید شانستون برای گرایش های پایین تر زاهدان یاسوج و سمنان امتحان کنید
منظورتون چیه؟! یعنی بعضی از طریق دیگه وارد میشن؟ از این سهمیه های خاص؟!
خیلی ممنونم
مثل چه گرایشهای؟
احتمال قبولی شبانه سمنان هست؟
یه دنیا ممنونم
والا جز یکی از اولویت هامهبه نظر من که گرایش محیطزیست خیلی خوبه.
بله درست میگید.. توی کشور خودمون هم تازگی ها دارن حرکت هایی میزنن و یکم به محیطزیست اهمیت میدن. ولی به طور کلی میگم بهتون که برای داخل ایران گرایش خیلی فرقی نمیکنه براشون.
در خارج هم که بهترین گرایش هست تقریبا.
به شما میگم که توی انتخاب گرایش محیطزیست اصلا مردد نباشید.
دعا کنید من شریف بیارممنم به این رشته علاقمندم
و واسه اپلای هم عالیه
امسال ظرفیتا زیاد شده یا کم؟دعا کنید من شریف بیارم
پارسال تا 90 گرفته اما امسال......
هر کس سوالی داره در خدمتمسلام دوستان الان باید اینجا خیلی شلوغ باشه و همه اطلاعاتشون رو با هم به اشتراک بذارن ولی نیست !
وقتی تاپیک سال های پیش رو میخونم بهشون حسودیم میشه اینجا فقط آقا سعید هست که لطف میکنه و بچه ها رو راهنمایی میکنه خواهشا بقیه هم فعال باشید یا اگه با بچه های سال های قبل در ارتباط هستید ازشون بخواید این چند روز به باشگاه سر بزنن و ما رو راهنمایی کنن
پوریا جان هم که همیشه پای ثابت کمک به بچه ها بوده و من همیشه از راهنمایی هاش استفاده کردم
دوستان سال های قبل کسی با رتبه ی بین 1200 تا 1300 قبولی داشتیم؟ اگه از دوستانتون بودن لطفا بگین دقیقا چه رتبه ای و کجا قبول شدن؟
هر کس سوالی داره در خدمتم
با سلامبا سلام دوست عزیز رتبه من 641 شده با تحقیقانی که من کردم سال های گذشته با این رتبه میشده شبانه صنعتی اصفهان رو قبول شد ولی با ظرفیت های امسال نمیدونم چقدر شانس دارم؟اگه اطلاعات تکمیلی تری در مورد دانشگاه صنعتی اصفهان دارید ممنون میشم.در کل خیلی دو دلم بین اینکه شبانه ی دانشگاه خوب مـثل صنعتی اصفهان برم یا روزانه ی دانشگاه ضعیفتر
با نشکر
یعنی چی؟؟؟امسال ظرفیتا زیاد شده یا کم؟
ببین دوست من حتی دانشگاه تهرانم با شریف قابل قیاس نیست دیگه خودت تا اخر مطلبو بخون
مگه میشه بد باشه!والا جز یکی از اولویت هامه
محیط زیست شریف
دانشگاه تهرانشم خوبه؟؟؟؟
مهندسی انرژی شریف چطوره؟؟؟؟
سلام شبانه سهند حتما میاریدسلام دوستای گلم میخواستم بدونم با رتبه 1700 شبانه هیچ کجای ایران نمیتونم قبول شم؟
کدوم دانشگاه وشهرها به نظرتون احتمالش هست؟
راهنماییم کنید من چی بزنم خوبه
از دوستای خوبم ممنون میشم نظراتتون رو بگید
متشکرم
ایشالله میارید. نگران نباشید.دعا کنید من شریف بیارم
پارسال تا 90 گرفته اما امسال......
دانشگاه صنعتی اصفهان از نظر سطح تحصیلی جز بهترین های ایران هست و من که تجربه شریف رو هم دارم باید بگم که م شیمی صنعتی اصفهان خیلی سختتر از شریف هست. امکانات هم داره کامل و مشکلش فاصله اش با شهر است (30 دقیقه) . استادای خیلی خوبی داره و درس پاس کردن اونجا خیلی سخته . جو هم بستگی به ورودی خودتون داره. اما جو کلی دانشگاه کمی خشک و بسته هست.