[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

hadi216

عضو جدید
دوستان کمک کنید بین این 2تا موندم
شبانه علم و صنعت - ترموسینیتیک
یا روزانه گاز شیراز

هادی خودت بهتر از همه میتونی تشخیص بدی-ببینی ک با شبانه تهران میتونی بهتر کنار بیای یا روزانه شیراز-شبانه سال اول اذیت میشی ولی سال دوم ک دیگه درسی نداری دنبال پایان نامه کمتر اذیت میشی-از طرفی شیراز روزانس و گرایشش بنظرم من بهتره-
بچه ها کمک کنید تورو خدا ، اگه حرفی با دلیل منطقی دارید بگید ؟؟؟
گرایش ترموسینیتیک از گاز بهتر نیس ؟؟
گاز که محدود میشی به صنایع نفت و گاز واسه کارش

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها کمک کنید تورو خدا ، اگه حرفی با دلیل منطقی دارید بگید ؟؟؟گرایش ترموسینیتیک از گاز بهتر نیس ؟؟گاز که محدود میشی به صنایع نفت و گاز واسه کارش
سلام خوبه عادم میدونه گاز کجا واسش کار هس!ولی آیا درمورد بازار کار ترموسینتیک خبری داری؟کجاها کار میکنن فارق تحصیلاش؟

hadi216

عضو جدید
سلام خوبه عادم میدونه گاز کجا واسش کار هس!ولی آیا درمورد بازار کار ترموسینتیک خبری داری؟کجاها کار میکنن فارق تحصیلاش؟
حمزه داداش واسه ترمو سینیتیک کار هست - خود نفت و گاز ، شرکت های خصوصی ، کارای پژوهشی .

hothit

عضو جدید
من انتخاب رشته کردم فردوسی رو بالاتر از دانشگاه اصفهان زدم(صنعتی رو نمیگم).الان دو به شککم به نظرتون جابجا کنم اصفهانو بیارم بالاتر یا همین جوری خوبه؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حمزه داداش واسه ترمو سینیتیک کار هست - خود نفت و گاز ، شرکت های خصوصی ، کارای پژوهشی .

من که زیاد از ترموسینتیک سردرنمیارم ولی تو گار احساس میکنم یه دید مهندسی تر وجود داره!منطورم اینه که واسه شرکت هایی که پروژه ای نفتی و ... برمیدارن خیلی جالب باشه این رشته!
امروز از دوستم پرسیدم اینا درساشون بود
ریاضی پیشرفته ترموپیشرفته مخازن سیالات تراکم و فراروری گاز و... یه جورایی یه کوچولو مثه رشته مکانیک میشه فک کنم و بازار کار خوبی هم میتونه داشته باشه.

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من انتخاب رشته کردم فردوسی رو بالاتر از دانشگاه اصفهان زدم(صنعتی رو نمیگم).الان دو به شککم به نظرتون جابجا کنم اصفهانو بیارم بالاتر یا همین جوری خوبه؟
داداش جدا از سطح علمیشون مشهد خیلی دور نیس؟ جاده ش که خیلی خسته کنندس!بازم اصفهان به تهران نزدیکتره فک کنم!

na88na88

عضو جدید
اونی که بهت نزدیکتره انتخاب کن چون سطحشون خیلی فرق نداره فک کنم

hadi216

عضو جدید
من که زیاد از ترموسینتیک سردرنمیارم ولی تو گار احساس میکنم یه دید مهندسی تر وجود داره!منطورم اینه که واسه شرکت هایی که پروژه ای نفتی و ... برمیدارن خیلی جالب باشه این رشته!
امروز از دوستم پرسیدم اینا درساشون بود
ریاضی پیشرفته ترموپیشرفته مخازن سیالات تراکم و فراروری گاز و... یه جورایی یه کوچولو مثه رشته مکانیک میشه فک کنم و بازار کار خوبی هم میتونه داشته باشه.
آره توهم مثه منی حمزه ، یا من مثه توام ؟؟؟؟ :biggrin:
از 8 تا درس این 2 گرایش ، 4تاش مشابه است . ترمو پیشرفته ، ریاضی پیشرفته ، pvt ، پدیده های انتقال ،
خدایی من یکی از دلایلی که میخوام علم و صنعت بزنم اینه که تهران باشم ، میتونم کار پیدا کنم ، پروژه کسری خدمت بگیرم ، دوستام اونجان ، امکانات اونجاست

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا راس میگی مشهد 12 ساعته اصفهان 6 ساعته.پس برم عوض کنم؟ کدومشون قوی ترن؟
والا اگه من بودم میرفتم اصفهان!عاخه منم دانشگام جاده مشهد بود خداوکیلی روحیمو خراب کرده بود این جاده :D!!!!اصن بیابون خداس!!!!فک نکنم فرقی داشته باشن زیاد!حیف اصفهان نیس خدایی :)

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره توهم مثه منی حمزه ، یا من مثه توام ؟؟؟؟ :biggrin:از 8 تا درس این 2 گرایش ، 4تاش مشابه است . ترمو پیشرفته ، ریاضی پیشرفته ، pvt ، پدیده های انتقال ، خدایی من یکی از دلایلی که میخوام علم و صنعت بزنم اینه که تهران باشم ، میتونم کار پیدا کنم ، پروژه کسری خدمت بگیرم ، دوستام اونجان ، امکانات اونجاست
من مثه توام :D اگه ترموسینتیک علم و صنعت منطورت بود خو همونو بزن خوبه که :D

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این دوستمون تو همگام سنجش با این سوالشون کلا مالک رو مورد عنایت قرار داده :surprised:پرسش : سلام.ميخواستم بدونم با رتبه 4000 طراحي فرايند شبانه مالک اشتر قبول ميشم؟:D
اگه مالک بدونه یه فدایی مثه پویا داره علاوه بر قبولب در مصاحبه استخدام وزارت دفاعشم میکنه :D

hadi216

عضو جدید
من مثه توام :D اگه ترموسینتیک علم و صنعت منطورت بود خو همونو بزن خوبه که :D
نه منظورم اینه از این نظر که کار تو سبک کاربردی و مهندسی رو دوست داری میگم ، منم همینو دوست دارم ولی از یه طرف میخوام تهران باشم

hadi216

عضو جدید
پويا جان کمک کن ، امروز از یکی که گاز شیراز میخوند از درساشون پرسیدم ، اسم اساتیدی رو که بهشون درس میدادن گفت ، نصف استادیار بودن و نصف دیگه دانشیار .
یعنی با دکتر مولا ، اسلامیون ، مشفقیان و. ... . درس نداشتن .
نمیدونم هنوز گیر کردم بین گاز شیراز و ترمو علم و صنعت

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه منظورم اینه از این نظر که کار تو سبک کاربردی و مهندسی رو دوست داری میگم ، منم همینو دوست دارم ولی از یه طرف میخوام تهران باشم
یه سوال از فارق تحصیلای گاز شیراز بکن ببین تو پیدا کردن کار به مشکل بر نخوردن .واسه علم و صنعت ترموسینتیکم همینطور !میشه تلفناشونو پیدا کرد اگه بخوای

fatemeh.seif

عضو جدید
میدونید جداسازی علمو صنعت ،ترمو سنتیک و کنترل عمو صنعت چه رتبه هایی میخوان؟
محیط زیست و تانو امیر کبیر چی؟

• Like
واکنش ها: .6.

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پويا جان کمک کن ، امروز از یکی که گاز شیراز میخوند از درساشون پرسیدم ، اسم اساتیدی رو که بهشون درس میدادن گفت ، نصف استادیار بودن و نصف دیگه دانشیار .
یعنی با دکتر مولا ، اسلامیون ، مشفقیان و. ... . درس نداشتن .
نمیدونم هنوز گیر کردم بین گاز شیراز و ترمو علم و صنعت

بله اساتید گرایش گاز غول نیستن مثل پیشرفته:D گاز هم خیلی سخت گیری میکنن اونجا
تو دلت با تهرانه همونو بزن اگه مشکل شهریشو نداری

hadi216

عضو جدید
بله اساتید گرایش گاز غول نیستن مثل پیشرفته:D گاز هم خیلی سخت گیری میکنن اونجا
تو دلت با تهرانه همونو بزن اگه مشکل شهریشو نداری
این پسره میگفت آسون میگیرند که ؟؟؟؟؟ میگفت علم و صنعت سخت تر میگیرند
خودش شاگرد دوم بود با معدل 17 ، ولی پروژش رو با کس دیگه برداشته بود
نمیخوام احساسی تصمیم بگیرم خب

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

مزایای شیراز اینه که
شما ترمی حدود 2400.2200 برات میمونه.گرایشش بهتره.شهرش بهتره.مدرکتم چیزی از علم و صنعت کم نداره تازه بهترم هست:D
مزایای علم و صنعت اینه که.تهرانه -شرایط کار بیشتره-دوستات اونجان-نزدیکتره به محل زندگیت
معایب هیچ کدومو رو نمیگم
تصمیم رو خودت میگیری

hamed.p

عضو جدید
خیلی هم آسون نمی گیرنا :)
ولی خیلی خوب درس می دن

hadi216

عضو جدید
مزایای شیراز اینه که
شما ترمی حدود 2400.2200 برات میمونه.گرایشش بهتره.شهرش بهتره.مدرکتم چیزی از علم و صنعت کم نداره تازه بهترم هست:D
مزایای علم و صنعت اینه که.تهرانه -شرایط کار بیشتره-دوستات اونجان-نزدیکتره به محل زندگیت
معایب هیچ کدومو رو نمیگم
تصمیم رو خودت میگیری
دمت گرم ، اینارو میدونم ولی گیر کردم بینشون خدایی . نمیدونی توی علم و صنعت میشه پروژت رو با استادی غیر از اساتید گروه خودت کار بکنی ؟؟؟

بالا