كدوم كتاب قرمز و زرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/چرا من ندارمش.همه منابع رو خريدم نيستش توشبا سلام
فقط میرید کلاس به حرف استاد که میگن فلان کتاب نبرید زیاد توجه نکنید از ش سوال نمیا د فلانی طراح سوال با این که کتاب مشکل داره نه همه کتایب ها رو با خوتون ببرین حتی اون کتاب دیتیل و جزییات رنگ قرمز و رنگ زرد

كدوم كتاب قرمز و زرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/چرا من ندارمش.همه منابع رو خريدم نيستش توش![]()
سر امتحان دیتیل زدن واقعا ریسکه...مگر اینکه دقیقا همون عکسسسسسسسسسسسس را پیدا کنید که من خیلی گشتم برای پیدا کردن چنین منبعی ولی پیدا نکردم...فکر میکنم منظور دوستمون کتاب دیتیل های ساختمانی تألیف آقای "سیاوش کباری" باشه ناشر هم دانش و فن هست. اون کتاب زرد رو نمی دونم اما گمان میکنم کتاب های نقشه کشی ساختمان درجه 1و2 باشه. دوستی بهم گفت از کتاب های نقشه کشی درجه 1و2 غافل نباشید. یک مرور ساده کفایت میکنه. در منابع هم ندیدمشون.
بچه ها من شمارمو وارد نکردم موقع ثبت نام اینترنتی
چطوری میتونم تکمیلش کنم؟
دوستان من میخوام امتحان نظارت ثبت نام کنم ولی قسمت خرید کارت اعتباری فقط طراحی رو میاره!!!!
کسی میدونه جریان چیه؟؟؟؟
چطوری کارت اعتباری نظارت رو بخرم؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من میخوام امتحان نظارت ثبت نام کنم ولی قسمت خرید کارت اعتباری فقط طراحی رو میاره!!!!
کسی میدونه جریان چیه؟؟؟؟
چطوری کارت اعتباری نظارت رو بخرم؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز
من هم همین مشکل رو دارم
البته من طراحی و نظارت رو 91 شرکت کردم و قبول شدم و الان پروانه دارم
الان تصمیم گرفتم برای اجرا شرکت کنم ولی ظاهرا سایت بسته شده!!![]()
مشگلي نداره عزيزم ميتونيد كارت بخريد سايت بازه
حتما با مقررات ملي تماس بگيريد أشكال از سيستم أوناساتفاقا مشکل بدتر شد. کارت رو خریدم ولی موقع ثبت نام میگه کارت خریداری شده با رشته انتخابی مطابقت ندارد. الکی پولم هم رفت.
اتفاقا مشکل بدتر شد. کارت رو خریدم ولی موقع ثبت نام میگه کارت خریداری شده با رشته انتخابی مطابقت ندارد. الکی پولم هم رفت.
ای بابادوستان ثبت نام آزمون تا وقت اداری شنبه 22 فرودین تمدید شد.http://inbr.ir/News/uNew.aspx?ID=471
سلامسلام دوستان
من برای آزمون نظام مهندسی معماری مرداد ماه شرکت کردم، از دوستان کسی میتونه جزوه خوبی برام معرفی کنه؟
سلام میشه بگید از کدوم کتابا خوندین که قبول شدین؟سلام دوست عزیز
من هم همین مشکل رو دارم
البته من طراحی و نظارت رو 91 شرکت کردم و قبول شدم و الان پروانه دارم
الان تصمیم گرفتم برای اجرا شرکت کنم ولی ظاهرا سایت بسته شده!!![]()
میبخشید من که تا حالا کار نکردم اگه قبول شم چطوری کار کنم؟؟؟از کجا کار
گیر بیارم؟ اگه از امضام استفاده کنم خطری نداره که؟؟؟؟؟تعرفه ها چطوریه؟؟؟؟؟؟
میبخشید من که تا حالا کار نکردم اگه قبول شم چطوری کار کنم؟؟؟از کجا کار
گیر بیارم؟ اگه از امضام استفاده کنم خطری نداره که؟؟؟؟؟تعرفه ها چطوریه؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون توی شهرما تبریز اصلا کار نیست دارم دق میکنم به نظرتون چه مهارت هایی رو خودم میتونم یاد بگیرم تو خونه تا کار خوب گیر بیارم؟؟؟؟؟تعرفه ها برا هر استان فرق داره،یه سری استانا خود نظام کارو ارجاع میده،یه سری باید عضو دفتر بشین..