"Pejman"
دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
فک کنم سوی بین(soy bean) باشه که به معنی دانه های روغنی سویا هست
منظورشون اینه !!! Soil Bin
آزمایش جعبه خاک (Soil Bin)
فک کنم سوی بین(soy bean) باشه که به معنی دانه های روغنی سویا هست
سلام دانشجوی ماشین الات هستم میخواستم بدونم دستگاه سویل بین چیه؟
سلام به همه دوستان
مهدي هستم كارشناس ارشد ماشينهاي كشاورزي از دانشگاه صنعتي اصفهان. از آشنايي با اين سايت بسيار خوشحالم. زمينه فعاليت من در دوره كارشناسي ارشد و بعد از آن، فرآوري محصولات كشاورزي مخصوصاً خشك كردن (drying) هست. در اين زمينه چند تا پروژه تحقيقاتي هم انجام داده ام. خوشحال ميشم به كساني كه به اين زمينه علاقه مند اند كمم كنم. در ضمن از نظرات و پيشنهادات شما هم استقبال مي كنم. به اميد شكوفايي صنعت كشاورزي در ايران.
سلام دوستان. میخواستم بدونم چرا خیش کلشی که صفحه برگردان اون دارای انحنای زیادیه برای خاک های چسبناک مناسبه. گفته میشه چون فشار خاک بر روی اون زیاده
با تشکر
سلام دوستان !
کسی از طرحهای جهاد که برای فارغ التحصیلان کشاورزی ارائه میده خبری داره؟
دوستان سلام
به نظر شما یه شهر دور مکانیک بیارم بهتره یا برم مکانیک کشاورزی صنعتی اصفهان و بعد برا ارشد تغییر رشته بدم؟
من اینقدر مکانیک دوست دارم که هنوز دانشگاه نرفته دوره عمومی کتیا را تموم کردم اما با رتبه ی حدود 8000 نمی تونم یه دانشگاه خوب مکانیک بیارم
کلا نظرتون درمورد یه شهر دور درس خوندن چیه؟ خوابگاه و همه ی مسائل جانبیش؟
سلام به همه دوستان
مهدي هستم كارشناس ارشد ماشينهاي كشاورزي از دانشگاه صنعتي اصفهان. از آشنايي با اين سايت بسيار خوشحالم. زمينه فعاليت من در دوره كارشناسي ارشد و بعد از آن، فرآوري محصولات كشاورزي مخصوصاً خشك كردن (drying) هست. در اين زمينه چند تا پروژه تحقيقاتي هم انجام داده ام. خوشحال ميشم به كساني كه به اين زمينه علاقه مند اند كمم كنم. در ضمن از نظرات و پيشنهادات شما هم استقبال مي كنم. به اميد شكوفايي صنعت كشاورزي در ايران.
با سلام
پروژه ليسانس من در رابطه با فراوري گردو هستش و نتونستم مطالب زيادي پيدا كنم ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.
یک سری مقاله انگلیسی میخوام واسه تقویت زبان تخصصی اگه سراغ داریدبگید.
سلام !!! 3شنبه امتحان میان ترم ماشین دارم ! هیچی تا حالا نخواندم !! سر کلاس هاشم یا خواب بودم یا دو در میکردم !! بعد الان جزوه درست حسابی ندارم !! انتظار نمره خوب دارم !!
جزوه ماشین در حد مقدماتی دارید به من بدید؟!؟
سر کلاس هاشم یا خواب بودم یا دو در میکردم
سلام به همه دوستان عزیز.
از این به بعد هر گونه در خواست اعم از سوال های مختلف،کتاب،منبع،سایت و ... در مورد مسائل مربوط به مکانیک ماشین های کشاورزی را توی این تاپیک مطرح کنین و منتظر جواب توی همین تاپیک از طرف دوستان باشین.
دوستان عزیز لطف کنین جواب هاتونو را به صورت نقل قول بگین تا مشخص بشه مربوط به کدوم پست و چه شخصی هست.
لطفا تاپیک جدا برای هر گونه سوالی تشکیل ندین و همین طور توی تاپیک های مختلف یه سوال رو عنوان نکنین.
ممنون از همکاریتون