سلامسلام
کســی میدونه نماد فندق و یا باغ فندق چیه؟!!
سلام
استحکام زندگی؟!![]()
یکی از دوستانم معماری میخونه تو یه محله به اسم ماسوله یا ماسال دارن تحقیق میکنن که مردمانش سر قبرِ مردگانشون فندق کشت میکردن
با اینکه اون منطقه فندق کشت نمیشه!
خلاصه اش اینه که میخواست بدونه آیا این عملشون معنی خاصتی میده؟ و اون قبرستان تبدیل شده به باغ فندق!!
میخوات بدونِ نماد باغ فندق چیه؟!
خیالی ؟
خوبی دخملم ؟
الان این سؤال کشاورزی بود ؟
خوب اینو باید از مردمش بپرسه![]()
سلام عزیزم
مهسا لطف کرد و در واقع سال منو پرسید
البته همه چیزو لو داد!
یعنی این سوال مربوط به کشاورزی نمی شه؟؟
از مردمان منطقه هم سوال شده اما مانند خیلی چیزها که به مرور زمان عادت و بعد ها به فرهنگ تبدیل می شه کسی از نمادش و دلیلش چیزی نمی دونه.فقط این رسم بود که بعد از فوت هر شخص روی قبرش یک درخت فندوق کاشت می شد
این که نماد فندوق چیست که باعث شده بعد از گذشت سالیان سال چندین جنگل فندوق که همه در واقع قبرستان هستند اونجا شکل بگیره سوال هست برام
در واقع می خوام بدونم نمادش چیز خاصیه و به موضوع تحقیقم ربطی داره یانه!
اگر دوستان کسی چیزی در این مورد می دونه خوشحال می شم راهنماییم کنه.
ممنون![]()
عجب
خوب فکر کنم نماد ها مربوط به علم ادبیات و جامعه شناسی بشهشاید اونا بتونن کمکت کنن
با سلام
لطفا اگر کسی میدونه چه جوری میشه آمار مربوط به هزینههای ماشینهای کشاورزی در سالهای اخیر رو بدست آورد راهنمایی کنه.
یا در صورتی که بخواهیم بدونیم مثلا هزینههای تمام شده برای هر محصول برای ایران چقدر است باید از کجا بگیریم البته به جز رفتن حضوری به جهاد (منظورم اینترنته)؟
با تشکر
با سلام
لطفا اگر کسی میدونه چه جوری میشه آمار مربوط به هزینههای ماشینهای کشاورزی در سالهای اخیر رو بدست آورد راهنمایی کنه.
یا در صورتی که بخواهیم بدونیم مثلا هزینههای تمام شده برای هر محصول برای ایران چقدر است باید از کجا بگیریم البته به جز رفتن حضوری به جهاد (منظورم اینترنته)؟
با تشکر
در محیط تاریک ایا جوانه گیاه (کندم) میتواند مواد پروتیینی و نشاسته و غبره را از کود حیوانی جذب کند ??
دویست هزار تومن هم میگیرن. بستگی به طرحتون داره.از دوستان کسی میدونه هزینه آنالیز داده های کشاورزی حدودا چقدر هست؟
سلام بچه ها کسی میدونه برای صنایع تبدیلی چقدر به کارشناس های کشاورزی وام میدن؟ همون طرح توجیهی منظورمه... مرسیییی
فقط اینو میدونم آنالیز طرح شما باید بیش از دو برابر آنالیز داده های دوستتون بشه... خوب همینجا میتونین از بچه ها سوال کنین. کمکتون میکنن. هم انالیز داده ها رو یاد میگیرین با یک نرم افزار و هم اینکه پولتون توی جیبتون میمونه. ماهیگیری کردن رو یاد بگیرین. البته حرف من وقتی درسته که زمان داشته باشینمن و دوستم دوتا طرح داریم، طرح دوستم بلوکهای کاملا تصادفیه crd و جمعا 12 تا تیمار داره (4 تیمار در 3 تکرار) ، اما طرح من فاکتوریل بر پایه بلوکهای کاملا تصادفیه rcbd و جمعا 48 تیمار. میخواستیم ببینیم برای آنالیز داده های هر کدوممون چقدر هزینه میشه؟
فقط اینو میدونم آنالیز طرح شما باید بیش از دو برابر آنالیز داده های دوستتون بشه... خوب همینجا میتونین از بچه ها سوال کنین. کمکتون میکنن. هم انالیز داده ها رو یاد میگیرین با یک نرم افزار و هم اینکه پولتون توی جیبتون میمونه. ماهیگیری کردن رو یاد بگیرین. البته حرف من وقتی درسته که زمان داشته باشین
[h=3]فایل های آموزشی نرم افزار آماری SPSS[/h]
در مورد طرح دوستتون من میتونم کمکتون کنم.
اما طرح شما بازم این فاکتوریل خدا نشناسه اعصابمو میریزه به هم!
مشکل از مرورگر اینترنت شماستمرسی فقط چرا وقتی روی لینک توی سایت کلیک می کنم چیزی باز نمیکنه.
سلام اول از همه بگم که تعاونی ثبت کنین بهتره. چون از مالیات در امانید.سلام میخام بدونم شرکت کشاورزی میخام ثبت کنم شرایط و کدوم شرکت باشه بهتره سهامی یا مسولیت محدود یا تعاونی فرقشون چیه و چه خدماتی،تو شرکت ارایه بدم موفق بشم تو کارم و درآمد داشته باشم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ارزش علمی مطالب ارسالی | مهندسی کشاورزی | 1 | |
![]() |
بحث های علمی و تجربی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 34 | |
![]() |
معرفی گرایشهای رشته مهندسی کشاورزی و مهندسی منابع طبیعی | مهندسی کشاورزی | 16 | |
![]() |
نحوه تاسیس شرکت خدمات فنی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 36 | |
![]() |
مهندسی ژنتيک پنبه | مهندسی کشاورزی | 8 |