مسیر آینده . ایران یا خارج از کشور ؟؟ پروفشنال یا آکادمیک ؟

مسیر آینده . ایران یا خارج از کشور ؟؟ پروفشنال یا آکادمیک ؟

• بله . اعتماد دارم

رای: 0 0.0%
  • خیر . در مقاطع بالاتر به فکر تغییر رشته هستم

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    3

shining87

عضو جدید
سلام ! این تاپیک رو من با اجازه ی مدیران تالار مهندسی کامپیوتر ایجاد کردم که نظر همه ی دوستان ( کسانی که کارشناسی رو تموم کردن یا دارن کارشناسی میخونن ) رو در مورد ادامه مسیر تحصیلی ( حالا چه آکادمیک چه پروفشنال ) بدونیم که کلا هدقشون رو چجوری چیدن .

از اونجایی که خیلی از بچه ها توی ادامه ی مسیر دچار تردید میشن که آیا درس بخونن یا برن توی حوزه ی تخصصی کارکنن ، این تاپیک میتونه یه راهنمای خوبی براشون باشه ، همونطور که میدونید دیگه الان عملا توی ایران رشته های تحصیلی در مقطع ارشد و دکتری پاسخ گوی نیاز های شغلی افراد توی حوزه ی کاری نیست . و دلیل اصلیشم نظام آموزشی پکیده ماست . حالا اینکه ماها چه انتخابی داریم و قراره چه کار کنیم بر میگرده به تصمیماتی که میگیریم

من خودم رشته ی تحصیلیم مهندسی -نرم افزار هستش . 4 ساله فارغ التحصیل شدم . 2 سالش که خدمت بود . توی این دوسال هم کارای موقت داشتم . عملا زیاد دنبال کار بودم . میخوام یه کم از تجربه ام بگم که راهنمایی برای سایر دوستان باشه . تمام این تلاش ها به این نقطه ختم شده فعلا که توی ایران برای فردی که صرفا از دانشگاه فارغ التحصیل میشه ، هیچ کاری نیست . مگر کارهای دولتی بدرد نخور که برای اونم باید از هفت خان رستم رد بشید . اما اگه حرفه ای کار کرده باشید راحت میتونید یه کار پیدا کنید . ولی کسی هم که حرفه ای کار کرده الزاما باید مدرک تحصیلی هم داشته باشه . پس در درجه ی اول شما باید الزاما لیسانس رو داشته باشید

اما خارج از کشور به این شکل نیست ! شما از اواسط مقطع لیسانس تعیین میکنید که برای ادامه تحصیل میخواین آکادمیک ادامه بدین یا پروفشنال . آکادمیک یعنی در نهایت از دانشتون برای تدریس و پروژه های تحقیقاتی استفاده میکنین و پروفشنال یعنی در آینده ی شغلی از دانشتون به عنوان یه مهندس حرفه ای در حوزه های فنی استفاده میکنید

حالا هدف از این حرفا چیه ؟ عرض میکنم ! هدف اینه که ببینیم بچه ها چه برنامه ای واسه آینده شون دارن !! چون دغدغه ی همه ی ماها اینه که بالاخره با این رشته به یه سطح شغلی مناسب و طبیغتا به یه سطح زندگی مناسب برسیم !! از همه ی دوستان درخواست میشه که به این سوالات جواب بدن و خوش حال میشم که اگه نکته نظری دارین اضافه کنین

1. آیا قصد ادامه تحصیل دارین ؟ به چه شکل ؟ آکادمیک یا پروفشنال ؟
2. آیا برای تخصیل در مقطع ارشد و دکتری به ایران فکر میکنید یا به خارج از کشور ؟؟ ( دلیلتون ؟؟ )
3. بچه هایی که کارشناسی رو تموم کردین ، آیا تا به حال به فکر تغییر رشته در مقطع ارشد افتاده اید ؟

من خودم واسه ارشد و دکتری به خارج از کشور فکر میکنم ( به صورت پروفشنال ) ، و به فکر تغییر رشته هم زیاد افتادم . و اگه روزی رشته م رو عوض کنم فقط MBA ادامه میدم

بالا