مسلمانان چرا به حج می روند؟

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به يه سمت نماز مي خونيم تا نشون دهنده اتحاد باشه. با توجهبه اينكه در روز تغيير قبله وحي شد مي تواند به اين دليل هم باشد تا نشان بدهد كه كساني كه ادعاي خداپرستي مي كنند چقدر به دستور خدا عمل مي كنند.

matin_bc

عضو جدید
میدونم که باید این تاپیکو تو تالار فلسفه و... میزدم.ولی چون اونجا پرنده هم پر نمی زنه به اینجا پناه آوردم!!
امیدوارم مدیران تاپیکو منتقل نکنن تا بتونم به جواب سوالام برسم.:gol:

این سوال منم هس...به نظرم گفتگو با خدا نیاز به زبان خاص مکان خاص و دین خاص نیس...همه جا هس...حتی میشه ادم دستش رو روی قلبش بزاره و چشاش رو ببنده و احساسش کنه...کسانی که یه روز تو جهنم بودن ازش نمی ترسن...همه ی کاراشون واسه دل خودشون و رضای باطنشون که همون تمنای وجود...خدا هم تو اعماق همین دلهاس که نهفتس...مرسی از تاپیک زیباتون...شاد باشین و ازاده...:w21:

mahtab.sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
این مسائل برای منم سوال بوده همیشه....به نظر من این موضوع به پیچیدگی فطری انسان و تکامل فرهنگ و شعورش در طی قرنها بر می گرده....در واقع انسان عصر قدیم و زمان پیامبر و قبلش -خصوصا از نوع عربش!-اونقدر جاهل بوده و تعلمش دشوار که چاره ای نبوده که به جای عمق یک اعتقاد برای رساندنش به ان از سطح شروع کرد....یعنی یه جورایی مجبور بودن به اونا که بت پرستن نماد برای رسیدن به شعور صحیح اعتقاداتی قرار بدن....الان برای ما که داریم به اون درک لازم برسیم داره سوال میشه مطمئنا واسه نسلهای بعدی با توجه به طرز فکر جهش یافته!
دیگه کاملا مسخرست!
برای همین به عقیده من مهم اصل اعتقاده....اینکه خدا تو دلت باشه....تو ذهنت و در نهایت تو رفتارت....خود من به شخصه تقریبا هیچ اداب و مناسک مذهبی رو که شده وظیفه و عادت صرف به خصوص مناسک حج اصلا قبول ندارم......
وقتی انسان باشی و با شرف و با وجدان همه جای زندگیت میشه خونه خدا!

خیلی صریح و جالب به این موضوع پرداختی دوستم ، به نظر من هم اگر پرستش خدا و قبول داشتن اون صرفا از روی عادت و یکسری مراسم فرمالیته باشه نتیجا اش میشه همین : یعنی رفتار نادرست افراد به اصطلاح دین دار و بعدش هم یکسری مناسک برای پاک کردن اون رفتار های اشتباه ، جمله معروفی که : هرکی بره حج همه گناه هاش پاک میشه !!!! از همین جا ناشی میشه:razz:

peggijaan

عضو جدید
عزیز دل برادر.باز نکرد!!
تو 10ثانیه گیر کرد.پنجره سیو یا اُپنو نیاورد!
می گم اگه خودت فایلشو داری بزار همینجا تا همه مستفیض بشن!!
کپی پیست کن!
درضمن.امیدوارم با خوندن این کتاب بتونم به جواب سوالام برسم!:gol:

میدونم که باید این تاپیکو تو تالار فلسفه و... میزدم.ولی چون اونجا پرنده هم پر نمی زنه به اینجا پناه آوردم!!
امیدوارم مدیران تاپیکو منتقل نکنن تا بتونم به جواب سوالام برسم.:gol:

این سوال منم هس...به نظرم گفتگو با خدا نیاز به زبان خاص مکان خاص و دین خاص نیس...همه جا هس...حتی میشه ادم دستش رو روی قلبش بزاره و چشاش رو ببنده و احساسش کنه...کسانی که یه روز تو جهنم بودن ازش نمی ترسن...همه ی کاراشون واسه دل خودشون و رضای باطنشون که همون تمنای وجود...خدا هم تو اعماق همین دلهاس که نهفتس...مرسی از تاپیک زیباتون...شاد باشین و ازاده...:w21:

احساس مي كنم كه واقعاً دنبال جواب نيستيد.

http://www.www.www.iran-eng.ir/showpost.php?p=1379048&postcount=26

roshanfekrejavan

عضو جدید
کاربر ممتاز
به يه سمت نماز مي خونيم تا نشون دهنده اتحاد باشه. با توجهبه اينكه در روز تغيير قبله وحي شد مي تواند به اين دليل هم باشد تا نشان بدهد كه كساني كه ادعاي خداپرستي مي كنند چقدر به دستور خدا عمل مي كنند.
عزیز من.این دلایل منو قانع نمی کنه.شاید شما پست اولمو کامل نخونده باشید!!:gol:
احساس مي كنم كه واقعاً دنبال جواب نيستيد.

http://www.www.www.iran-eng.ir/showpost.php?p=1379048&postcount=26
خوب چرا باید یه همچین احساسی بهتون خطور کنه؟
شما منو به دید یک بی دین ببینید.آیا منو می تونید متقاعد کنید که این دو جمله ای که خدا همه جا هست و خدا تو کعبست با هم تقاقض ندارن!!
درضمن.اونروز لینکی که داده بودید کار نمی کرد.ولی الان باز شد.ممنون!:gol:

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خوب عزیز من این تالار نسبت به تمام تالارای سایت شلوغترین تالاره!!
می تونم نظرتونو جویا شم؟:gol:

عزیز من.من به کتب ائمه اعتقاد ندارم.چون توی اکثرشون تضاد دیدم.یعنی اکثرشون به علل خواصی تحریف شدن.بخواطر همینم به شماها پناه آوردم!!:gol:

ممنون عزیز.امیدوارم یکی بین این جمع اندیشمند بیادو جواب بده!!:gol:

دوست عزیز منظورم شلوغی تالار نبود . گفتم اینطوری به جواب نمیرسید.به هر حال مختارید