مسجد پیش ساخته، سرانجام به قطب شمال رسید

mammad_1313

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایرانتو: مسجد پیش ساخته در وینی پگ، پس از طی 4،000 کیلومتر مسیر زمینی، سرانجام، در شهر اینو ویک در قلمرو شمال غربی کانادا و در زمینی که مردم محل آماده کرده بودند، نصب گردید.
دکتر حسین گیستی ، از بنیاد زبیده طالب، با اشاره به احتمال سقوط ساختمان به رودخانه در هنگام حمل آن، به شوخی گفت، در آن صورت، این ساختمان تبدیل به اولین مسجد زیرآبی جهان می گردید!
تلاش دست اندرکاران بنیاد برای انتقال ساختمان به قطب، یک سال بطول انجامید. نبود کارگر ساختمانی و مصالح کافی در قطب، ساخت و ساز را در آنجا بسیار گران می کند، به همین دلیل، تصمیم بر آن شد که یک بنای اماده به آن منطقه ارسال گردد.
اهالی مسلمان شهر، که از ماه ها پیش ، چنین لحظه ای را انتظار می کشیدند، از آن به گرمی استقبال کردند.
در سال 1991 ، تنها 5 مسلمان در شهر زندگی می کردند، اما هم اکنون تعداد آنها به 100 نفر افزایش یافته است. بیشتر آنها برای یافتن فرصت های اقتصادی، از جنوب کشور به آنجا مهاجرت کرده اند.
با اینکه آخرین شناور مخصوص حمل مواد ، قرار بود روز 10 سپتامبر ، از روی رودخانه مکنزی عبور کند، اما آقای گیتسی از آنان خواست، دو روز تا رسیدن مسجد صبر کنند. بدی هوا، دو روز را به 4 روز تبدیل کرد و بالاخره، مسافر بزرگ آنها در شناور جای گرفت.
تاکنون بیش از 250،000 دلار بابت ساخت و انتقال مسجد جمع آوری شده و کمک های مردمی، همچنان ادامه دارد. در حالیکه اگر قرار بود، چنین بنایی در همانجا ساخته شود، به بودجه ای بالغ بر 550،000 دلار نیاز بود.
آقای گیتسی، با مقایسه روند اجرایی پروژه با جنجال پیش آمده ساخت مسجد در منطقه برج های دوقلوی نیویورک، گفت:" هیچ نظر منفی و مخالفی در این خصوص بدست ما نرسید و این بیانگر تفاوت دو کشور آمریکا و کاناداست."

منبع:http://www.bia2canada.blogfa.com
 

Similar threads

بالا