مسابقه ••• هر کی گفت مشکل چیه؟

بارانی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام افسون جون :gol:
ببخشید به خاطر تاخیری که داشتم:sweatdrop:

لطف کنین بگین Generation time چیه ؟
آسونه خوااااااااااهش میکنم جواب بدین

سلام سمیه جان...:gol:سلام افسون جون:gol:
من گشتم خیلی چیزی گیرم نیومد...یک چیزی شبیه مفهوم آماری نسل ها یا نسلهای گسسته شاید باشه...که برای یک سری از گیاهان و حشرات حساب میشه...نمی دونم والا...:surprised::(:question:

Alone_Queen

عضو جدید
ممنون امین جان:gol:
لطف کردین.باشه هر جور مایلین.:w16:
پس ایشالا بیشتر ببینیمتون اینجا تو این تاپیک:victory:

ملکه جان لطف میکنی عکس بذاری:victory:
ممنون میشم ازت.:w16:

افسون جونم چه عكسي بايد بذارم من قوانين رو نمي دونم بفرماييد تا بذارم....:gol::gol:

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
افسون جونم چه عكسي بايد بذارم من قوانين رو نمي دونم بفرماييد تا بذارم....:gol::gol:
ممنون عزیز از شرکتت
راستش این تاپیک در مورد مشکل گیاهپزشکیه گیاهان است.یعنی معمولا عکس بیماری و یا آفت گیاهان رو میذاریم البته فقط عکس خسارت نه خود آفت باید باشه نه عامل بیماریزا.
یعنی باید جوری باشه که دوستان از روی مشخصاتی که در عکس میبینن تشخیص بدن که مشکلش چیه.
اگه چند تا عکس از شکلای مختلف یا زاویه های مختلف باشه بهتره.
و عکس مورد نظر باید یه عامل داشته باشه یعنی چند تا مشکل نداشته باشه.مثلا اگه عکسمون زنگ گندم باشه فقط عکسایی باید باشه که زنگ گندم رو نشون بده نه مثلا زنگ همراه یه بیماری دیگه.
در مورد مدت مسابقه هم عکس 48 ساعت و اصطلاح 24 ساعت طول میکشه که در این مدت دوستان میان و نظراشونو میگن.بعد اینکه تموم شد کسی که سوال پرسیده میاد جواب درست رو میده و اگه برنده ای داشته باشه معرفیش میکنه.
معمولا برای جواب دادن هم دوستان باید فقط بگن مشکل چیه و توضیحی ندن تا اینکه مدت تموم بشه.
در بین مسابقه هم میشه یه راهنمایی های کوچکی بشه مثلا اینکه خسارت آفت هست یا بیماری.یا مثلا خسارت رو چه گیاهی صورت گرفته و چیزای کوچک این مدلی...

حالا بسته به میل خودت هر مشکلی رو که دوست داری بذار اگه بچه ها قبلا گذاشته بودن بهت میگم تا عوضش کنی.:w12:

عزیز اگه لطف کنی توی این تاپیک خودتو معرفی کنی ممنون میشم.
http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=31418
اینکه اسمت چی هست و گرایشت و درست تموم شده و ...
البته اگه دوست داشته باشی.:w40:

اگه سوالی داشتی بپرس من در خدمتم.:w16:

afsoon6282

مدیر تالار
خوب سمیه جان وقت اصطلاحت تمومه خانومی:w16:
لطف میکنی توضیحشو همراه با برنده اگه داشته بگی.:w12:

کویین جان شما هم لطف کنی عکستو بذاری ممنون میشم.:w12:
دوستان منتظرن.:victory:

Alone_Queen

عضو جدید
ببخشيد كه دير شد دوستان لطف كنن بگن كه بيماري مورد نظر چيه..

راهنمايي:اين بيماري شايع در سيب و گلابي هست ولي در ايران روي موارد ديگه اي مثل ازگيل و گل سرخ . ..... هم گزارش شده. علائم اوايل فصل روي گلها وشاخه هاي ديده مي شه... چون خيلي اسونه راهنمايي ديگه بسه.

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام كويين جان خيلي خوش اومدي عزيز....من از بخش باغباني بهت خوش آمد ميگم و اميدوارم كه فعاليت بيشتري در كنار دوستان داشته باشيد ...ممنون از شركتتون در مسابقات. حضور شما دوستان باعث افتخار و مباهات ماست.:gol::heart:

كويين جان اين بيماري شبيه سفيدك داخلي هست ...درسته؟ اگه اشتباه بود ببخشيدچون من اصلا از گياه پزشكي چيزي نميدونم...شرمنده:redface::gol:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
آتشک سیب نیست؟ fire blight فکر کنم اسمش میشه . یادم نمیاد ولی فکر میکنم مربوط به اروینیا میشد اگه اشتباهه نخندین بخدا قاطی کردم!:D

بارانی

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به...خوش اومدی.....:gol::gol::gol:
باید بیماری آتشک سیب یا گلابی باشه عزیز...fire_blight_pears
که البته عکسهای شما مربوط به گلابی هست... و نام علمی اون است. Erwinia Amylovora

Alone_Queen

عضو جدید
وا ميستم تا بقيه هم بجوابن......بعد مي گم چي بوده تا غروب كلاس دارم بعد اون مي يام جواب رو مي ذارم يه راهنمايي ديگه اين بيماري خيلي تابلو مي باشد و بايد همتون جواب بديد و گرنه از ادامه ي تحصيلات بايد محروم بشيد:w25::w25::w25:

afsoon6282

مدیر تالار
وا ميستم تا بقيه هم بجوابن......بعد مي گم چي بوده تا غروب كلاس دارم بعد اون مي يام جواب رو مي ذارم يه راهنمايي ديگه اين بيماري خيلي تابلو مي باشد و بايد همتون جواب بديد و گرنه از ادامه ي تحصيلات بايد محروم بشيد:w25::w25::w25:
نه عزیز باید بذاری 48 ساعت بگذره بعد جوابت رو بگی.:w16:
اگه همه هم جواب درست داده باشن ولی باید اون مدت تموم بشه بعد توضیحاتو همراه برنده اعلام کنی.:w16:
هنوز 24 ساعت هم نگذشته از عکس گذاشتنت.:w16:
مهلتش تموم شد اینجا پست میدم بعدش دیگه خودت زحمت توضیحشو بکش.:w12:
ممنون میشم خانومی.
:w40:

Alone_Queen

عضو جدید
نه عزیز باید بذاری 48 ساعت بگذره بعد جوابت رو بگی.:w16:
اگه همه هم جواب درست داده باشن ولی باید اون مدت تموم بشه بعد توضیحاتو همراه برنده اعلام کنی.:w16:
هنوز 24 ساعت هم نگذشته از عکس گذاشتنت.:w16:
مهلتش تموم شد اینجا پست میدم بعدش دیگه خودت زحمت توضیحشو بکش.:w12:
ممنون میشم خانومی.
:w40:

باشه عزيزم هر موقع شما فرموديد پاسخ را مي گذارم:w38::w38:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز

خدا رو شکر فارغ التحصیل شدم!:whistle::thumbsup2::w12:

ولی خداییش با این سطح معلومات برم باغ هر کس درجا منهدمش میکنم! :w20::crying::wallbash:

afsoon6282

مدیر تالار
خوب ممنون از دوستان عزیز:gol:
کویین جان مرسی از عکستو:victory:
لطف میکنی توضیحشو همراه برنده بگی عزیز:w16:

سمیه جان ممنون بابت اصطلاح:victory:
برنده نبود پس دوباره خودت لطف کن یه اصطلاح دیگه بگو
:w16:
ممنون از همتون.:w40:

Alone_Queen

عضو جدید
برندگان مسابقه:كلرفيل و باراني عزيز

اتشك سيب وگلابي fire blight

بيماري در ايران علاوه برسيب وگلابي روي ازگيل، زالزالك، گل سرخ و به نيز ديده مي شود. بين اين درختان به از همه حساستر است. عامل باكتري تاژكدار گرم منفي Erwinia amylovora مي باشد.علائم اوايل فصل روي گلها وشاخه هاي يكساله ظاهر مي شود كه تيپيك ترين علامت آن سرعصايي شدن شاخه هاي يكساله است. روي شاخه ها وتنه هم ايجاد شانكر مي نمايد و در همين شانكرها هم زمستانگذراني مي كند.

بيماري 2 فاز دارد :

1- فاز بهاره كه باعث آلودگي گلها و برگها مي شود. 2- فاز پاييزه كه باعث آلودگي شاخه ها مي شود. گسترش بيماري در باغ توسط حشرات گرده افشان است .
كنترل شيميايي:

1- تركيب بردو 2%

2- اكسي كلرورمس (كوپراويت ) wp35% و 3-2 در هزار

همچنين در فصل بهار با آنتي بيوتيك سولفات استرپتومايسين سمپاشي مي گردد.

زمان مبارزه: نوبت اول هنگام تورم جوانه ها ، نوبت دوم هنگام باز شدن 5% از گلها ، نوبت سوم هنگام باز شدن 50%از گلها ونوبت چهارم پس از باز شدن 100% گلها .

توصيه ها :

1- انهدام در ختاني كه بيش از 50% آلودگي دارند.

2- در آلودگيهاي كمتر قطع شاخه ها در 30-25 سانتيمتري پايينتر از محل آلودگي و سوزاندن آنها در فصل خواب درخت .

3- ضد عفوني وپوشاندن محل زخم و بريدگيها با چسب پيوند .

4- استفاده از ارقام مقاوم (پايه گلابي در گزي به بيماري مقاوم است)

5- اعمال مقررات قرنطينه اي

6- عدم استقرار كندوي زنبور عسل

afsoon6282

مدیر تالار
ممنون کویین جان:gol:
لطف کردی:w16:
خوب ممنون از دوستان دیگه که شرکت کردن.:victory:
مرسی از کلروفیل و آوا جان:victory:
با تشکر از آوا جان ولی خوب کلروفیل جان زودتر گفتن برنده ایشون هستن.:w16:
کلروفیل جان منتظر عکست هستیم.:w16:
ممنون از همگی.
:gol:

گلابتون

مدیر بازنشسته
ايول كلروفيل جان....دود خيز.....:d
من خيلي دلم ميخواد بدونم اين چه بيماري هست كه هر از گاهي گرفتارش ميشم و بعضي از صيفيجاتم رو تخريب ميكنه.....كلروفيل جان اين كه سوختگي گلگاه نيست....؟

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام :gol::gol:
بگین Rugose: چیه
این دیگه خیلی آسونه باید همتون جواب بدین خوووووووووووب

سميه جون چه سوالهاي سخت سختي....من فقط ميدونم احتمالا يه بيماري هست كه روي برگها ايجاد ميشه ...و تقريبا شبيه ويروس موزائيك هست...:redface:

اگه اشتباه گفتم بهم نخندي هاااااااااا.....افسردگي ميگيرم ميرم معتاد ميشم.:w05:

گلاب بانو:gol::heart:

afsoon6282

مدیر تالار
سلام
اره !! ای تینک سو
سلام دوست عزیز:gol:
خوش اومدین به این تالار:victory:
فقط اگه لطف کنین اون چیزی رو که به نظرتون میرسه بگین ممنون میشم.:w16:
مشخص کنین که چه چیزی در نظرتون هست.:w16:
این جور که پست دوستان رو تایید میکنین معلوم نیست کدوم پست هست.:w16:
منتظر فعالیت بیشترتون هستیم.
:w42:

بارانی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام :gol::gol:
بگین Rugose: چیه
این دیگه خیلی آسونه باید همتون جواب بدین خوووووووووووب

آخه سمیه جان کجا اینا آسونه!!!! :wallbash::w06: البته من هم بی سوادم...ولی سخته والا...:w00:
منم بیشتر از گلاب نمی دونم همون علایم چین و چروک و جمع شدن برگ شاید باشه..که گویا از علایم بیماریهای ویروسی هستش و در برگ مرکبات و گوجه فرنگی هست...به نام ویروس چین خوردگی برگ مرکبات...یا چیزی در این مایه ها....بیشتر نفهمیدم...:w05:

آخرین ویرایش:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز

cat facing یا گربه سیمایی در این عارضه گوجه فرنگیها غالبا بد شکل شده و داغها و فرو رفتگیهای بزرگ در گلگاه میوه دیده میشود .میوه گاه قلوه ای شکل و زخم کشیده ای در گلگاه حاصل میشود که میتواند به شکلهای دیگر تغییر یابد .این عارضه همچنین میتواند بزرگ شدن یا سوراخ شدن داغهای گل نیز گرددحتی اگر شکل میوه طبیعی باشد .ارقامی با میوه های بزرگتر حساسترندو ممکن است از نسلی به نسل دیگر ظاهر شود.

• هوای سرد از عواملی است که به این بیماری ربط میدهند .(گلها به سفت شدن گلگاه که بر اثر سرما حدود 3 هفته قبل از گل انگیزی ایجاد میشوند حساسند)

• هرس و نیتروژن زیاداین عارضه را تشدید میکند .

• افت دما به پایین تر از 10 درجه سانتیگراد در طول دوره گلدهی و تشکیل میوه ، و گرده افشانی ضعیف نیز در ایجاد این عارضه دخیلند .

• در برخی موارد : گرمای اضافی ، صدمات حاصل از علف کشها ، رطوبت غیر عادی خاک ، منجر به گربه سیمایی میشود .

• آب و هوای سرد در توسعه این بیماری تاثیر دارد . دماهای خنک و سرد حدود 3 هفته قبل از گلدهی این عارضه را تشدید میکند

• هرس شدید ارقام رشد نا محدود این عارضه را تشدید میکند

• تغذیه شدید تریپس از میوه های جوان در ایجاد نوعی از گربه سیمایی موثر است.

• علف کشهایی مثل توفوردی در ایجاد این عارضه موثر است.

این بیماری رو جزو بیماریهای گوجه فرنگی از کتاب سبزیکاری دکتر پیوست میخوندم واسم جالب اومد .براتون گذاشتم. و تو عکسهایی که سرچ میکردم دیدم برای توت فرنگی هم این بیماری گفته شده:gol:

afsoon6282

مدیر تالار
مرسی خانومی:gol:
لطف کردی البته هنوز وقت داشتیا:w16:
برنده داشته یا نه؟:w20:
اگه داشته بگو اگه نداشته که خودت عکس بعدی رو بذار:w12:
ممنون.
:victory: