سلام
2 عکس از کارای خودم میذارم هرکسی نتونست بگه چه گونه هایی هست و درمورد آن یکی به چه میزبانی چسبیده .
سلامدوست عزیز میشه جواب سوالتونو بگین![]()
ممنونم از توضیحاتتونسلام
قرار شد وقتی نمیدونید که جوابش چیه برای من آبسترکت انگلیسی مقاله را بفرستید.
این نماتدها یکی از آنها از خانواده کریکونماتیده هست که برای اولیت بار از دنیا قراره دسکرایب بشه. یکی هم یک نماتد هست که اونهم اولین باره که پیدا شده و از کنه ها تغذیه میکنه و به بدن کنه چسبیده و تا حالا نماتدی نبوده که بتواند از بدن کنه تغذیه کنه و آنرا بکشد. که از خانواده رابتیدیده هست.
لطفا آن مقاله را برایم بفرستید دیگه. در ایران مقاله کمیابی نیستش
تنکس
سلام
قرار شد وقتی نمیدونید که جوابش چیه برای من آبسترکت انگلیسی مقاله را بفرستید.
این نماتدها یکی از آنها از خانواده کریکونماتیده هست که برای اولیت بار از دنیا قراره دسکرایب بشه. یکی هم یک نماتد هست که اونهم اولین باره که پیدا شده و از کنه ها تغذیه میکنه و به بدن کنه چسبیده و تا حالا نماتدی نبوده که بتواند از بدن کنه تغذیه کنه و آنرا بکشد. که از خانواده رابتیدیده هست.
لطفا آن مقاله را برایم بفرستید دیگه. در ایران مقاله کمیابی نیستش
تنکس
بابا خفمون کردی تو هم با این آبسترکتت. هم خودمون هم دوستامون هرچی از دستمون بر میومد انجام دادیم دیگه اگه میشد تا حالا هزار بار برات فرستاده بودیم! درضمن من به جواب سوالت اشاره کردم، برگ چغندر که اون بالا ننوشته Criconematidae منم! یه بار دیگه نگاه کن![]()
ممنون از حرفات و مطلبتبابا خفمون کردی تو هم با این آبسترکتت. هم خودمون هم دوستامون هرچی از دستمون بر میومد انجام دادیم دیگه اگه میشد تا حالا هزار بار برات فرستاده بودیم! درضمن من به جواب سوالت اشاره کردم، برگ چغندر که اون بالا ننوشته Criconematidae منم! یه بار دیگه نگاه کن![]()
ممنونم از توضیحاتتون
راستش من از مدیرای تالار مقالات کمک گرفتن گفتن این تاریخ رو ندارن
ممنون از حرفات و مطلبت
. اما اگه نیاز نداشتم که یهشما نمیگفتم. البته شاید فرهنگ زندگی در ایران شما را پرخاشگر و بی ادب کرده و شاید همیشه اینجور هستید. به هر جال ممنون که جواب دادی و به قولی جواب پیام من به خانم افسون را دادی. شاید یو هم افسونی. البته بگذریم که در ایران همه افراد در همه چیز نخ.د اش هستن و جیزی که بهشون مربوط نیست جواب میدن و یا در مواردی خودشونو پاسخگو معرفی میکنن.
بای
ممنون که تلاش کردی اما نشد که پیداش کنی. لطفا به این دوستانتان بگویید که 1 ذره ادب را رعایت کنن. خداحافظ و ببخشید که نمیتوانم جواب ایت افراد بی غرهنگ را بدهم.
00
بچه ها لطفا اسم اين بيماري رو بگيQنام این قارچ nattrassia mangiferaeاست که در گردو درناحیه مورد حمله پوست شاخه ورقه ورقه شده و در زیرورقه ها پودر سیاه رنگی شامل ارتروکنیدیهای قارچ تشگیل میشود.![]()
UOTE]
ممنونم رضا جانیه سوال متفاوت! با دقت به این عکس نگاه کنید:
![]()
چی میبینید؟
جل الخالق... خیلی قشنگه، نه؟ خرطوم حشره نیس؟ یا بهتره بگم قطعات دهانی...
fekr mikonam ghataate dahanie zanande makande hast
mesle khortoome sen ha va sas![]()
چوبینه!!!!!!!اگه گفتین این چیه ...
![]()
والا هم شبیه گوشخیزکه هم شبیه خرخاکی هست هم شبیه خرچمگ نعل اسبیه البته یه قسمت از بدنش و ...اگه گفتین این چیه ...
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه ••• کی میتونه بهترین راه مبارزه بگه ؟!؟ | گیاه پزشکی | 146 | |
![]() |
مسابقه ••• هرکی تصویر بهتری از آفات یا بیماری گذاشت! | گیاه پزشکی | 295 | |
![]() |
مسابقه ••• 20 سوال تا 900000 گونه حشره | گیاه پزشکی | 1168 | |
![]() |
مسابقه ••• واژنامه گیاهپزشکی | گیاه پزشکی | 1183 | |
![]() |