مسابقه ••• تشخیص عکسهای میکروسکوپی!

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای بابا نگین این حرفو، این که coxaeهای پاش نصفه عکسو گرفته شما میگی مشخص نیست:surprised::surprised:
اون دو تا زائده ای که از دو طرف شکمش بالا اومده اگه coxae نیست چیه پس؟؟
یعنی سه تا شکم داره :w15:
این عکسی هم که گذاشتین همون زنبوره

سوال بعدی رو هم خانم یا آقای متخصص باغبانی بزارن :cool:

نخند!!! بله اینجا کاملا مشصه! اما تو شکل شما اصلا معلوم نبود...... خب بلد نیستم...... حالا که اینجوری شد اطلاعاتمو افزایش میدم!!!!!

yassi66

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثل اینکه کسی نمی خواد سوال طرح کنه:cool:
منم که به بیماری علاقه ای ندارم پس یه سوال راحت میذارم که بیماری شناسها جواب بدن:w46:
تصویری که گذاشتم مربوط به چه عاملیه و چی رو نشون میده؟؟

rhizopus_zygospores_1.jpg

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همونی که عسل جان گفت درسته .... از شاخه zigomycota و اینم زیگوسپور هست....

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این یه پدیده هست
اسم این پدیده چیه که زیگوت تشکیل شده؟
من که گیاهپزشک نیستم دیگه راهنمایی بیشتر از این بلد نیستم :w34:

... از جوش خوردن دو تا هیف به هم زیگوت به وجود میاد دیگه.....Progametangia بعد gametangia بعد زیگوت.... بعدم زیگوسپور....

چقدر سخت گیری!

20112

عضو جدید
آمیزش جنسی از طریق gametangial copolation (آمیزش گامتانزیومی) صورت میگیره که منجر به تولید زیگوسپور میشه این یکی
در این گونه هتروتالیسم از نوع دوقطبی (Bipolar) هستش که برای تولیدمثل جنسی دو پیکره ی سازگار + و - با هم آمیزش میکنن اینم دومی
زیگوفورها دارای زیگوتروپیسم مثبت هستند و به سمت جفت مقابل خود رشد میکنن که در نهایت زیگوسپور بوجود میاد اینم سومی

20112

عضو جدید
اینوهم داشته باش که که در این قارچ که جز قارچ های حقیقی محسوب میشه هسته ها در پیکره ی رویشی (که در اینجا ریسه ها هستن) هاپلویید هستش و در قارچ های حقیقی میوز زیگوتیک هستش

دیگه اینقدر سخت گیری نکن عزیزم

yassi66

عضو جدید
کاربر ممتاز
آمیزش جنسی از طریق gametangial copolation (آمیزش گامتانزیومی) صورت میگیره که منجر به تولید زیگوسپور میشه این یکی
در این گونه هتروتالیسم از نوع دوقطبی (Bipolar) هستش که برای تولیدمثل جنسی دو پیکره ی سازگار + و - با هم آمیزش میکنن اینم دومی
زیگوفورها دارای زیگوتروپیسم مثبت هستند و به سمت جفت مقابل خود رشد میکنن که در نهایت زیگوسپور بوجود میاد اینم سومی

بله عسل خانم درسته خیلی ممنون
ولی خب نیاز به این همه توضیح نبود
فقط اسم پدیده رو مهم بود بگید که "زیگوتروپیسم" بود
سوال بعدی با شماست ;)

yassi66

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینوهم داشته باش که که در این قارچ که جز قارچ های حقیقی محسوب میشه هسته ها در پیکره ی رویشی (که در اینجا ریسه ها هستن) هاپلویید هستش و در قارچ های حقیقی میوز زیگوتیک هستش

دیگه اینقدر سخت گیری نکن عزیزم

ای بابا یعنی یه "زیگوتروپیسم" گفتن سخته !!:surprised:
من سخت گیری نکردم توضیح اضافی هم نخواستم هدف فقط این بود که اسم پدیده رو بگید:w34:

20112

عضو جدید
بله عسل خانم درسته خیلی ممنون
ولی خب نیاز به این همه توضیح نبود
فقط اسم پدیده رو مهم بود بگید که "زیگوتروپیسم" بود
سوال بعدی با شماست ;)

یاسی خانم خواستم کامل بگم همه پدیده ها گفتم که دیگه علامت سوالو نبینم

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدونم چرا هم سوالا رو به هم واگذار میکنن!!! باشه عسل خانوم...:gol:

اینم سوال بعد:

فعلا با این دست و پنجه نرم کنید تا در صورت نیاز عکس بعدی را بذارم! خودم خیلی باهاش حال میکنم!

yassi66

عضو جدید
کاربر ممتاز

اینم سوال بعد:

فعلا با این دست و پنجه نرم کنید تا در صورت نیاز عکس بعدی را بذارم! خودم خیلی باهاش حال میکنم!

به نظرم این کنیدی تک سلولیه که روی کنیدیوفورش بقایای آنیلی هست :w20:
البته من حشره هارو بیشتر دوست دارم:w34:

20112

عضو جدید

اینم سوال بعد:

امیرجان ovulariopsis نیست آخه کنیدیوفور بلندو کشیده و غیرمنشعبه و فقطم یک کنیدی انتهای کنیدیوفور قرار داره که یه جورایی سرنیزه ای معکوسه