با نام ایزد
برنده تون اونیه که شخص ِ مورد ِ نظر رو از روی ِ سوال و جواب ها پیداش کنه
و اما بعد ....
گیریم صد سال گذشت و هیچکس نتونست درست حدس بزنه ؛ چیکارش کنیم ؟
راهنمایی میکنیم دیگه :دی
شما اگه سوالی به ذهنت رسید ، رمزی چیزی به نظرت اومد میپرسی ؛
بنده نقش ِ رابط رو این وسط اجرا میکنم و جواب ها رو دوباره میذارم اینجا تا بلخره یه راهنمایی ای یک جا باعث بشه مغز ِ یکی جرقه بزنه و طرفو شناسایی کنه
این مسابقه زمان و مکان و محدودیت ِ حدس ها و اینا رو نداره ؛
اما دو نکته ی ِ مهم :
یک : دوستانی که جواب هاشون اینجا ارسال میشه خواهشا تا پایان مسابقه این راز رو به هیچکس نگن
سکوت کنید و اجازه بدید کاربرا خودشون حدس بزنن ؛ خصوصا این مسابقه به شما کمک میکنه تا بفهمید دوستانتون چقدر شما رو میشناسن
.. که اگه خودتون بهشون لو بدید که دیگه ..
دو : متن نکته موجود نیست..
منتظر ِ پی ام های ِ مشکوک و یواشکی ِ ما باشید
با تشکر تکنیک
من که میشناسمش ؛ تو چطور ؟ رنگ سبز رو دوست داره .. عاشق ِ ماکارونی ِ درون گراست .. هر چی میگم چی شده لبخند میزنه و میگه هیچی ! سینما زیاد میره ؛ خیلی پر حرفه :دی این هایی که گفتم مشخصات ِ یه آدم ِ خیالیه !! آدمای ِ واقعی رو خودم ازشون می پرسم ؛ |
یه لیست ِ سوال آماده میکنم ؛ پی ام میدم و یه تفنگ میذارم رو شقیقه شون و میگم یک دو سه ؛ اینا رو جوا بده زود :دی جواباشو میذارم اینجا ؛ تو بگو کی میتونه چنین جواب هایی رو داده باشه ؟ میشناسیش ؟! |
برنده تون اونیه که شخص ِ مورد ِ نظر رو از روی ِ سوال و جواب ها پیداش کنه

و اما بعد ....
گیریم صد سال گذشت و هیچکس نتونست درست حدس بزنه ؛ چیکارش کنیم ؟

راهنمایی میکنیم دیگه :دی
شما اگه سوالی به ذهنت رسید ، رمزی چیزی به نظرت اومد میپرسی ؛
بنده نقش ِ رابط رو این وسط اجرا میکنم و جواب ها رو دوباره میذارم اینجا تا بلخره یه راهنمایی ای یک جا باعث بشه مغز ِ یکی جرقه بزنه و طرفو شناسایی کنه
این مسابقه زمان و مکان و محدودیت ِ حدس ها و اینا رو نداره ؛
اما دو نکته ی ِ مهم :
یک : دوستانی که جواب هاشون اینجا ارسال میشه خواهشا تا پایان مسابقه این راز رو به هیچکس نگن

سکوت کنید و اجازه بدید کاربرا خودشون حدس بزنن ؛ خصوصا این مسابقه به شما کمک میکنه تا بفهمید دوستانتون چقدر شما رو میشناسن

دو : متن نکته موجود نیست..
منتظر ِ پی ام های ِ مشکوک و یواشکی ِ ما باشید
با تشکر تکنیک
|
آخرین ویرایش: